|
EA, bir Need for Speed oyununun daha sunucularını kapatıyor

-
-
Underground ve Most Wanted tarzında bir oyun yapamadılar böyle giderse de asla yapamayacaklar gibi duruyor.
-
Üstte biri Underground ve most wanted seviyesi demiş 90'larda kalan bir geri kafa🤣 Sen most wanted istemiyorsun o dönemlere geri dönmek istiyorsun oyunun aynısı çıksa yine beğenmeyeceksin. Klasik çöpsung fanboyu zekası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 12 Temmuz 2025; 15:47:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar Porsche Unleashed seviyesinde oyun yapamadılar ki Underground, Most Wanted hikaye...
-
Tamam kanka sen mobil oyundan bozma space+D yapıp drift atmalı unbound oynamaya devam et
2015 nfs underground serisinin ruhani devamı diyebilirim. Yarışlar ve ortam gayet keyifliydi. Son çıkan unbound oyunuda her ne kadar mobil oyun gibi görünsede polise yakalanınca kazanılan deneyimin kaybedilmesi vs oynanabilirlik açısından keyif veriyordu. Haksızlık etmeyelim şimdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben need for speed'ı çok oynuyorum psn'de en çok oynadığım oyunlardan biri😅
Sadece underground 1-2-3 diye seri olarak çıkartsa bile ihya olurdu ama remake olacaktı ilk ikisi, bu kadar salak bir firma yok başka. Artık geçti tabii ama 15 yıldır yapılmalı idi
EA bitti artık düzgün oyun beklemeyin. Fifa/FC ve Apex'in ekmeğini yiyor sade. Eski efsane oyunları yapan ekipleri dağıttı,
o yüzden sanki oyunlar hep farklı stüdyoların elinden çıkmış gibi. Çünkü yapanlar tepeden tırnağa farklı.
-
NFS2015 ve Unbound sürüş ve oynanış olarak Underground ile çok benzerdi. Diğer yorumlardaki gibi NFS 2 3 4 5 ayarında bir oyun gelse nostalji yaşardık. Ama günümüz dünyasında artık bunların yeri kalmadı.
Blokladım daha bana laf sokma peşinde 15 yaşında falan ciddiye almayın onu fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@KobraAbiniz Maalesef günümüz de oyunların pek bir hikayesi kalmadı.
@tobepeople O dönem devam ettirseler olurdu da şimdi ne oyunlarda ne filmlerde o kültür kalmadı ama tekrardan o havayı yakalamak güzel olurdu.
@TncyKrmn Olabilir tabi en son Carbon'da çok keyif almıştım bende.
@lterlemez Porsche Unleashed çok başkaydı zamanında oynarken grafikleri, oynanış hissi çok hoşuma gitmişti yakın zaman da gene takılmıştım hala keyif veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 12 Temmuz 2025; 19:25:58 > -
Hakaret etmesen haklısın aslında. Ben de anlamıyorum Most Wanted, Underground dramı yapanı. Hepsini zamanında oynamış adamım yani yaş kemale erdi. Most wanted gerçekten iyi ve zevkliydi ama artık kıyas zamanı geçti gitti. Oynadık bitti. Bence de gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana söylemedim ki o kelimeyi hakarette etmedim beni engelleyen bi tip var lafım ona.
-
Dram falan yapmadım o oyunların bir hikayesi vardı günümüzde ki oyunlar gibi dümdüz para kazanmaya oynamıyorlardı. Bende oynadım bitti ama insan ister istemez özlüyor o minvalde bir oyun çıksa hem eskiyi yad ederdim hemde günümüz grafiklerinde çok güzel olurdu. Diğer çocuğu dikkate almıyorum yaşı daha yetmez onun.
-
Porsche Unleashed, UG1 ve UG2'den sonra hiç bir NFS tat vermedi zaten. Hele ki sürüş dinamikleri hep kötüye gitti, beton araba sürüyor hissine dönüşmüştü. Belki bir tık da Carbon iyiydi.
-
Benim de en sevdiğim Porche unleshead 2000 idi, 5-6 kez falan bitirmişimdir. Underground görüntü olarak çok daha iyi idi ve modifiye olarak ama oradaki arabalar ve hissettirdiği yol tutuşu bambaşka idi . Bütün rekorları kırmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Temmuz 2025; 8:25:7 >
O zaman tüm arabaları toplayana kadar yapacağım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Tamam kanka sen mobil oyundan bozma space+D yapıp drift atmalı unbound oynamaya devam et
|
Adamlar Porsche Unleashed seviyesinde oyun yapamadılar ki Underground, Most Wanted hikaye...
|
Underground ve Most Wanted tarzında bir oyun yapamadılar böyle giderse de asla yapamayacaklar gibi duruyor.
|
2015 nfs underground serisinin ruhani devamı diyebilirim. Yarışlar ve ortam gayet keyifliydi. Son çıkan unbound oyunuda her ne kadar mobil oyun gibi görünsede polise yakalanınca kazanılan deneyimin kaybedilmesi vs oynanabilirlik açısından keyif veriyordu. Haksızlık etmeyelim şimdi.
|
Benzer içerikler
- hileli whatsapp
- x beğenileri gizleme
- instagram koyu tema
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram arka plan değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X