Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı'nda Suriyeli mültecilere ilişkin sağlık sistemi verilerini açıkladı. Bugüne dek Suriyeli mülteciler için 97 milyon poliklinik hizmetinin verildiğini ifade eden Koca, 3 milyondan fazla yatarak tedavi, 2,6 milyonun üzerinde ise ameliyat hizmeti verildiğini aktardı. Ayrıca şu veriyi de bizimle paylaştı ; 754 bin Suriyeli bebeğimiz sağlık tesislerimizde hayata gözlerini açtı." Bakan Koca: Pasaportuna göre göçmen politikası belirlemek yüzyılın tedbir kisvesine bürünmüş ırkçılığıdır https://www.hurriyet.com.tr/gundem/bakan-koca-pasaportuna-gore-gocmen-politikasi-belirlemek-yuzyilin-tedbir-kisvesine-burunmus-irkciligidir-42024245 |
MHRS DEN RANDEVU BULAMAMA NEDENİ AÇIKLANDI

-
-
gss borcu olanlar içinde muayeneyi kapatmışlar randevu alsan bile kayıt yapmıyorlar güya yıl sonuna kadar devlet hastanelerine gidilebiliyordu
-
eee suriler varken bize sıra verecek halleri yok ya
-
Kendi ülkemizde p.ç olduk .. Allahsız kitapsızlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 25 Mart 2022; 16:4:3 > -
gss borcu yüzünden tedavi olamayanlar var bu ülkede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suriyelilerde gss ödesin
-
Bendede gözükmuyor ama benim 1 aylik borcum var yuh ondada öyleyse pes.
Dünyanın en enayi topluluğu olarak bence tarihe geçti bu ülke böyle bir saçmalık başka hiç bir yerde olmaz.
ensarız biz yavvvvvv
-
Ülkede doktor kalmadı ki, hepsi kaçtı kurtardı kendini. Niye randevu alınamadığı anlamak için Einstein olmaya gerek yok.
-
1 milyon suriyeli bebek doğmuş sadece. Geçen forumda yöneticinin biri 3 milyon suriyeli var diye iddialaşıp inat ediyordu.
-
Bakanım cehapeliler teknolojiyi iyi kullandığı için tüm boş randevuları doldurup kuyruk oluşmasını sağlamış olabilirler.
-
doğru yorum bu işte çoğu bölümde asistanlar kahve fincanı ile ayakta zor duruyor
-
Türk milleti mazlumun yanında diyoruz ya bu psikolojide aşağılık kompleksidir , başkasına yardım ederek kendini değerli hissetmek istemektir
Bizim millet genel kültür , eğitim vs olarak diptedir...
Göz için randevu bekliyorum 1 aydır. Gerçi özele de giderim ama ne zaman açılacak diye merak ediyorum açıkçası 😂 tamamen gözlem yani. keza dis de ayni sekilde. Bekle ki randevu açılsın.
Ama sorarlarsa hastane yabdilar dersiniz olur mu. Havamiz olur.
Salağın biri sehir hastaneleri yapildi millet duaci diyordu. Cok yazip silmistim kufretmek istemedim. Ulkeden bezdirip kacirttiklari ve muayene icin randevu bulamadıkları doktorlara duaci deil de hastanelere duaci yani millet 😂 beton kafa...
Iyice gerzek enayi bir millet olduk. Kendimize baktik birde onlar kaldı.
Birde Suriyeli bebegimiz demiş ne kadar da minnos bakanimiz... Kıyamam.
Aptallıkta rekor kırıyoruz. Yetmez ama evett...
Her ay neredeysen 200 lira otomatikman geçirilmesine rağmen ne tek doktora sıra bulabiliyoruz ne de başka birşey.
Ama gelgelelimki Suriyeli isen herşey bedava ve sıra var
He bu arada 200 lirayı bir ay ödemeyince provizyon kapatıyorlar. 6 yıldır Türkiye'de olan akepelilerin din kardeşleri 6 yılda toplam 200 lira devlete herhangi bir o ödeme yaptıysa birşey bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 26 Mart 2022; 8:50:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Savaştan kaçıp ürüme isteği nasıl devam eder anlamam.
-
Mülteci diye sağlık hizmeti almayıp ölsünler mi? Ne kadar canisiniz :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Dünyanın en enayi topluluğu olarak bence tarihe geçti bu ülke böyle bir saçmalık başka hiç bir yerde olmaz.
|
gss borcu yüzünden tedavi olamayanlar var bu ülkede. |
eee suriler varken bize sıra verecek halleri yok ya |
Kendi ülkemizde p.ç olduk .. Allahsız kitapsızlar |
gss borcu olanlar içinde muayeneyi kapatmışlar randevu alsan bile kayıt yapmıyorlar güya yıl sonuna kadar devlet hastanelerine gidilebiliyordu |
Ülkede doktor kalmadı ki, hepsi kaçtı kurtardı kendini. Niye randevu alınamadığı anlamak için Einstein olmaya gerek yok. |
|
Göz için randevu bekliyorum 1 aydır. Gerçi özele de giderim ama ne zaman açılacak diye merak ediyorum açıkçası 😂 tamamen gözlem yani. keza dis de ayni sekilde. Bekle ki randevu açılsın.
Ama sorarlarsa hastane yabdilar dersiniz olur mu. Havamiz olur. Salağın biri sehir hastaneleri yapildi millet duaci diyordu. Cok yazip silmistim kufretmek istemedim. Ulkeden bezdirip kacirttiklari ve muayene icin randevu bulamadıkları doktorlara duaci deil de hastanelere duaci yani millet 😂 beton kafa... Iyice gerzek enayi bir millet olduk. Kendimize baktik birde onlar kaldı. Birde Suriyeli bebegimiz demiş ne kadar da minnos bakanimiz... Kıyamam. Aptallıkta rekor kırıyoruz. Yetmez ama evett... |
Doktorlar gitti. Kalanlarda suriyeli birinci sınıf vatandaşlarla ve doğacak bebekleriyle ilgileniyorlardır. Ondan bulamıyorsundur. |
Benzer içerikler
- banu avar hangi partili
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- çürük raporu nasıl alınır
- yossi kohen kimdir
- 25 yaşında hakim olunur mu
- türk telekom numara değiştirme
- dmsf holding
- yüzde 40 yerli araçlar
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X