Şimdi Ara

Üniversite E devlet kaydı ve İlişiğin kesilmesi(1 günüm var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun eski okuduğum üniversiteye kayıt sildirmeye gittim daha önce dilekçe vermiştim ilişik kesme formunu doldurdum öğrenci kimliğimi teslim ettim diplomamın aslı zaten evdeydi bana transkript belgesi verdiler ve eve geldim.
    BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL Fakat;
    Yeni kaydolacağım Üniversitesi(Bülent Ecevit Üniversitesi) e devletten kayıt yaptırıyor e devletten e kayıt yapmak istediğimde Kırıkkale Üniversitesi Aktif öğrencisi olarak gözükmektedir diyor ben anlamadım yarın bizzat zonguldak'a gidip kaydımı yaptırmayı düşünüyordum fakat bu e devlet meselesi kafamı karıştırdı böyle birşey başına gelen var mı yada yardım edebilecek olan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversite İlişkini E-Devlet Üzerinden Kesme (1 Günlük Süre)

Üniversite öğrencileri, e-Devlet sistemi üzerinden üniversiteleriyle olan ilişiklerini resmi olarak kesebilirler. Bu işlem, belirli koşulların karşılanması halinde 1 günlük süre içerisinde gerçekleştirilebilir.

İlişki Kesme Koşulları:

• Öğrencinin üniversitesinden ayrılma kararı vermiş olması
    • Öğrencinin tüm akademik ve mali yükümlülüklerini tamamlamış olması
    • İlişki kesme işleminin son tarihi olması

İlişki Kesme İşlemi:

Öğrenciler, e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra "Eğitim" kategorisini seçerek "Yükseköğretim" bölümüne ulaşabilirler. Burada "Öğrenci Bilgileri" sekmesine tıklayarak "İlişik Kesme" işlemini başlatabilirler.

İlişki kesme işlemi sırasında, öğrencilerin üniversitelerine borçları olup olmadığı kontrol edilecektir. Öğrencilerin tüm borçlarını ödemiş olmaları gerekmektedir. Aksi takdirde, ilişki kesme işlemi gerçekleştirilemez.

1 Günlük Süre:

Eğer yukarıdaki koşullar sağlanıyorsa, öğrencilerin ilişki kesme işlemi için son bir günleri vardır. Bu süre, öğrencinin son sınav tarihinden itibaren başlar. Öğrenciler, bu süre içerisinde ilişki kesme işlemini gerçekleştirmezlerse, ilişikleri otomatik olarak kesilecektir.

Sonuç:

Üniversite ilişiğini e-Devlet üzerinden kesmek, öğrenciler için kolay ve hızlı bir işlemdir. Ancak, bu işlemin son bir tarihi olduğunu ve tüm gerekli koşulların karşılanması gerektiğini unutmamak önemlidir. Öğrenciler, ilişkilerini kesmek için son günlerini kaçırmamalıdırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var.

Up...
  • E kayıt ilk kez kayıt olanlar için maalesef okuldan yaptırıcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar okula gidip kayıt olmak zorundasınız maalesef :) başka çözüm yolu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.