Şimdi Ara

Metro Turizm Muavin DOLANDIRICILIĞI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta başıma geldi şimdi anlatayım bende.

Yanımda 1 kisi ile esenler otogarından bindik ogrenci oldugumuz ve okul bittigi için geri memleketimize donuyorduk. Toplam 6 tane küçük orta büyük valizimiz vardı karışık. Otobuse binerken muavin valizlerimize baktı çokmuş baya dedi kaç kişisiniz dedi.2 kisi dedim. Ek ucret vereceksiniz dedi direk, bende neye gore ne kadar vermemiz gerekiyor dedim, oda gönlünden ne koparsa dedi aynen böyle dedi ilk şaka falan sandım sonra dedim az öncede koli koydu baya onlardan niye almadınız dedim icerde alacağım dedi, sonra baktı 2-3 tanede sırt çantası var oooo daha esya cıkıyor sizden dedi, sonra 30 TL verirsin artık icerde alacağım dedi, seslenmedim içeri geçtim oturdum.

Muavin yanıma gelene kadar bende actım internetten metro turizm yolcu haklarını okudum ve kisi basi 30 kilo oldugunu ogrendim.Bizim valizlerimiz de 60 ı geçmezdi gecse bile 5 kg falan anca bende dedim hakkımı kullanacağım..

Adam geldi yanıma iste nere gidiyon falan filan sonra senin ucret vardı dedi, bende tamam verecegim ama bu ücreti odedigime dair bir fatura keşke bilirmisiniz dedim, adam gülerek dalga gecti resmen valize fatura mu kesilir ver 30 TL iste diye, bende olmaz dedim biz 2 kisiyiz ve 60 kg hakkımız var dedim bu ücreti ödeyeceğim ama indiğimde metroya gidip tarttıracagım eger 60 kg den az ise o fatura ile iadesini talep edecegim dedim.

Adam sonra hemen yaw tamam tamam sen verme sen verme dedi 😁

Adam bildigin 30 TL yi alıp cebe atacak, rüşvet istiyor resmen. Diyorki müdürüm gelse tartsa daha fazla alır dedi, bende git çagır dedim bisey diyemedi..sonuç olarak vermedim para falan hakkınızı arayın hemen kanmayın bunlara!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ele7en -- 4 Eylül 2017; 13:32:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit geldi

• O kadar skandaldan sonra hala Metro Turizm kullanıyorsan sızlanma.
  • Metro Turizm kaç yıldır çöp diyoruz hala inatla kullanıyorsunuz sızlanmayın be abicim. 1000 kere söyledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Metro Turizm kaç yıldır çöp diyoruz hala inatla kullanıyorsunuz sızlanmayın be abicim. 1000 kere söyledik

Başka sefer yoktu diğer firmalarda o saatte mecbur kaldık yoksa zaten hayatta binmem metroya

• Okumadım, mecbur kaldık vs fasa fiso binmeyecektiniz iyi olmuş. Umarım daha beterlerini yaşarsınız metroya bindikçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Okumadım, mecbur kaldık vs fasa fiso binmeyecektiniz iyi olmuş. Umarım daha beterlerini yaşarsınız metroya bindikçe

Uçarak mı gidelim

Nasıl bi kafa yapısı hayretler içinde izliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havaalanı Otopark Kampanyaları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Okumadım, mecbur kaldık vs fasa fiso binmeyecektiniz iyi olmuş. Umarım daha beterlerini yaşarsınız metroya bindikçe

Uçarak mı gidelim

Ulan en kötü ihtimal bla bla car ile falan git zırlama burada metroya binen insan. Metroyla gideceğime gitmem daha iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Uçarak mı gidelim

Ulan en kötü ihtimal bla bla car ile falan git zırlama burada metroya binen insan. Metroyla gideceğime gitmem daha iyi

Saçma saçna konuşma bla bla diyorsunda adam 6 valiz var diyor dangıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az bile yapmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi tek parça çıkmışsınız

• Zorunlu olarak tercih edenlere bir şey söylemek yersiz olsa da bunca skandala rağmen bu firmayı kullananlar varsa sunulan hizmeti kabul etmiş sayılır. Yolcuların talep ettiği müddetçe standartlar aynı şekilde devam eder.
  • Başını okuyunca direk karayolları yolcu taşıma yönetmeliği dicektim ki gerek kalmadı

• Aynısı başka bir firmada başıma geldi ilk valizleri yerleştirirken adam amma çok valiz varmış senden ek ücret alıcam inerken dedi tamam dedim. Sonra vardığımızda inerken valizleri indiriyordu hala benimkini alıp devam ettim yoluma gözükmeden :D

• okudum fakat konuda bir açık var. rüşvet demiştin o rüşvet değil direk dolandırıcılık oluyor. rüşvet vermen için hakkın olmayan bir şeyi yapmış olman lazım.
  • bu olayın firma ile alakası yok.çakal muavinlerin ve şoförlerin işgüzarlığı,30 tl isterler önce,itiraz edersin tamam 20 tl ver derler.ankara'dan istanbula 35 tl'ye yolcu taşıyan firma, 1 çuvala 30 tl istiyor.
  • Fake and gay üye ban pls

• Csb... Olay geçen hafta başına gelmiş ve okul kapandığı için memlekete dönüyormuşsunuz.

Okul açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Csb... Olay geçen hafta başına gelmiş ve okul kapandığı için memlekete dönüyormuşsunuz.

Okul açılıyor.

Uff tamam sen öyle bil

• Pısırık kalmayın şöylelerine. O ne demekmiş öyle, "sen benden haraç mı kesiyosun lan" diyip üstüne yürüyeceksin. Gerekirse de döveceksin böylelerini. Bundan anlıyor ancak yurdum insanı. Gevşekliğe bak.. Bir de "yaw sen nereye kaçıyosun 30 tl ver" demiş. Keşke bir kere de bana deseler şu lafları yalvarıyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 4 Eylül 2017; 19:39:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.