Şimdi Ara

ücretsiz Bursa otoyolu resmiyette otoyol değilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin tek ücretsiz otoyolu olarak bilinen Bursa otoyolu resmiyette otoyol değilmiş.mesela o yolda ilerleyen bir otobüs hız sınırlarını otoyol olarak göze alıp giderse ve bursa otoyolundan ayrıldıktan sonra polis çevirdiğinde ve takoğraf incelendiğinde otobüs şöförü o yaptığı hızları otoyolda yaptığını kanıtlayamıyor. Çünkü elinde otoyol fişi yok. Bu yüzden polisler çok rahat ceza yazabiliyorlar. Takoğraf kullanan arkadaşlar o yolda bu konu hakkında dikkatli olsunlar.

ancak benim kafama takılan bir soru var. bu yolda normal olarak radara girdiğimizde ne olacak? otoyol olarakmı hız limitleri uygulanacak

• Hız limitini belirten herhangi bir levha yok mu?

O kadar da başıboş değildir herhalde...
    ama hız sınırlarını takan yok,
    yol boş kaymak gibi asfalt,
    şimdiye kadar ekip felan görmedim,
    terkedilmiş şehir gibi aynen,
    zaten çok uzun da değil
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• evet orası
    Opel Corsa D 1.4/AT Twinport Enjoy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yol bence çok guzel. Bı ara delilik yapıp 1.4 dizel corolla ile 205'e kadar çıkmıştım. Çok pişmanım, bi daha hayatta yapmam...
  • O zaman radar koymak, alınacak yeni gemilere güzel takviye olur. Ben pek nadir gördüm orda hız sınırlarına uyanları. Ben orta şeritte 160 ile giderken, yanımdan sanki 90la gidiyormuşum gibi geçenler vardı.

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Hız limitini belirten herhangi bir levha yok mu?

O kadar da başıboş değildir herhalde...

Bildiğiniz otoyol hız limiti levhası var girişte asgari 40 azami 120. Ama yol hiç 120 lik bi yol değil. Yol da yeni olunca tabi yağmur fln da tutmuor yağmur çamur demeden her türlü hava koşulunda Allah ne verdiyse basılo millet. Bi sefer hariç de polis görmedim ben o yolda. Yalnız son gittiğimde acayip bi rüzgar vardı. Kiralık Clio vardı bende 90 la giderken bile uçuracaktı arabayı rüzgar. O derece sağlam esiyordu.

o zaman uymayan da cezasını çekecek, ehliyeti almadan önce öğretiyolar hız sınırlarını...

Radar cezası ile değil diğer güzel vergilerle alınır alınacaksa eğer gemiler...

Bi fıkra vardı ya şeytan isyan ediyodu hani, yapıp yapıp benim üstüme ne atıyosun diye, seninki de o serzeniş...

yani olur da bir gün 160 ile giderken polis amcalar durdurursa şeytana uydum deme sakın :)

Orjinalden alıntı: ecar limon
    Bildiğiniz otoyol hız limiti levhası var girişte asgari 40 azami 120. Ama yol hiç 120 lik bi yol değil. Yol da yeni olunca tabi yağmur fln da tutmuor yağmur çamur demeden her türlü hava koşulunda Allah ne verdiyse basılo millet. Bi sefer hariç de polis görmedim ben o yolda. Yalnız son gittiğimde acayip bi rüzgar vardı. Kiralık Clio vardı bende 90 la giderken bile uçuracaktı arabayı rüzgar. O derece sağlam esiyordu.

Ben de izmir'e giderken o yolu çok kullandım ama hatırlamıyorum levha var mıydı yok muydu, zaten hız sınırlarına çoğu zaman uyarım, bu ister bursa otobanı olsun, ister izmir aydın otobanı...

eskiden kafam çalışmazdı ama şimdi biraz biraz marş alıyo kafam heralde ki hız yapmıyorum :)

ama ekip olsa gerçekten iyi para toplarlar ordan.Nasıl farketmemişler, vardır bi hikmeti

• quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

Ülkenin her yerinde uyulacak hız sınırları belli değil mi sevgili JimBeam?

o zaman uymayan da cezasını çekecek, ehliyeti almadan önce öğretiyolar hız sınırlarını...

Radar cezası ile değil diğer güzel vergilerle alınır alınacaksa eğer gemiler...

Bi fıkra vardı ya şeytan isyan ediyodu hani, yapıp yapıp benim üstüme ne atıyosun diye, seninki de o serzeniş...

yani olur da bir gün 160 ile giderken polis amcalar durdurursa şeytana uydum deme sakın :)

Allah askına söle ne kadar uyuyosun hız kurallarına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 25 Haziran 2008; 21:24:40 >

seni onu bilmem ama hızlı gidince benim elime bişi geçmiyo.en uzun mesafem yalova-izmir (selçuk) yolu...onda bile iki kere mola veriyorum, yemek çay vs.

ben keyfini böyle sürüyorum.sanki kurallara uyan bi ben varım da yapıp dalga geçiyosun...

(eğer yazın şaka yollu takılma ise üslubum aramızdaki samimiyeti bilmediğimdendir)
    150 ve üzeri hız yapan araçları görür ve
    şu tabelayıda boşuna koymuşlar yav derim hep

Orjinalden alıntı: demir_mert

O yol bence çok guzel. Bı ara delilik yapıp 1.4 dizel corolla ile 205'e kadar çıkmıştım. Çok pişmanım, bi daha hayatta yapmam...

o araba bi 5 km daha yapardı
    acu_men in arabasını mı aldın
  • bu yol bursaya giriişte olan yol mu??ben ankaradan bursa-gemlik'e giderken oraya soktular oradan gitmiştim yeni yapılmış bir yol..eğer orası ise tabela var kesinlikle 120 diye ayrıca yol gerçekten çok müsait bende 170-180 gittim o yolda hep

Bu hafta sonu yine gemlik'e gideceğim bilelimde ona göre gidelim dediğim yolsa eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 26 Haziran 2008; 0:42:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.