Bildirim
Mercedes a sedan alan almayı düşünen?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aracı beğendiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu araçla işim gereği (forum platformunda söylemem doğru olmaz) daha ilk çıktığı zaman toplamda 600-700 kmlik bir deneyimim oldu, kesinlikle o paraları hak etmeyen uzak durulması gereken bir araç.
Malzeme kalitesi ve işçiliğinde çok ciddi sıkıntılar var, yolda giderken bir anda multimedya sistemi kilitlendi sesi açarken bir anda en sona dayandı ve kısmaya izin vermedi dakikalarca, arabayı stop edince düzeldi.
Dizel motorun rölanti titreşimi kabin içine çok ciddi rahatsızlık verebilecek düzeyde yansıyabiliyor araba çalışırken kapıyı açıyorsunuz kapı rahatsız edici derecede tıngırdıyor, ara ara motor çalışırken ön göğüsten titreşim sesi geliyor, kapı üstündeki plastik malzemeyi kolunuzla ittirince gacır gucur ses yapıyor, kasislerden ve tümseklerden geçince ön takım daha oldukça yeni olan 200 km'deki araçta bile lok-lok ses yapıyor. Ayriyetten anahtardan bagaj açma tuşuna basınca, uzak doğu araçları gibi bagajı tık diye atıp kalıyor, diğer Mercedes ve çoğu Avrupa otomobilinde olduğu gibi, bagaj sonuna kadar açılmıyor, hatta Egea'da bile var bu özellik.
İlk gelen araçların hepsi Meksika üretimi, ve ciddi kalite problemleri var, bence 300 bin tl gibi bir rakamı bu araca vermek yüzyılın en büyük hatası olur, ciddi düşünüyorsanız da test edin, zaten vazgeçersiniz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla bütçeniz mevcutsa, yeni 3 serisi öneririm.
-
Bu fiyatlara alan varmi ?
A sedan ve yeni cla dusunen arkadaslar, uzerini 20-50 bin daha ekleyerek yeni c dizel (160 lik motor) almalarini tavsiye ederim, cla amg icin 345, c dizel amg icin 365 fiyat almistim, aradaki 20 bin liraya haydi haydi deger...
Hocam 300 bin lira arabaya verecek paran varsa git ikinci el E serisi al geç. Aynı paraya çok daha iyi bir araca binmiş olursun. A'ya cidden 300k verilmez paraya yazık olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimde yeni a180d var. Sedan değil tabii. Fakat malzeme kalitesinin aynı olduğunu düşünüyorum. Ben 9 bin km'de 230'a aldım, AMG paket. Arkadaşımda eski kasası var. Araç takoz gibiydi. Yenisi resmen çağ atlamış. Ben uzun yol yaptığım için ayda 1-2 kere, beni üzmüyor. Fakat gidip sıfır almazdım mesela. -
330-340 bin civarına 2.0 tfsi quatto 245 hp a4 satılıyor şu anda. A sedana 300 bin gerçekten çok ama çok fazla.
Araç güzel duruyor gayet alınır ama 150 bin tl ye
a serisi sedan mı? oha çok şaşırdım. -
Amg olanı inceledim ama test yoktu hacbvak olanı test ettim iyi araçquote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
Aracı beğendiniz mi?
Test ettim hacback. Olanı amg paketin sedanıni inceledimquote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
Bu araçla işim gereği (forum platformunda söylemem doğru olmaz) daha ilk çıktığı zaman toplamda 600-700 kmlik bir deneyimim oldu, kesinlikle o paraları hak etmeyen uzak durulması gereken bir araç.
Malzeme kalitesi ve işçiliğinde çok ciddi sıkıntılar var, yolda giderken bir anda multimedya sistemi kilitlendi sesi açarken bir anda en sona dayandı ve kısmaya izin vermedi dakikalarca, arabayı stop edince düzeldi.
Dizel motorun rölanti titreşimi kabin içine çok ciddi rahatsızlık verebilecek düzeyde yansıyabiliyor araba çalışırken kapıyı açıyorsunuz kapı rahatsız edici derecede tıngırdıyor, ara ara motor çalışırken ön göğüsten titreşim sesi geliyor, kapı üstündeki plastik malzemeyi kolunuzla ittirince gacır gucur ses yapıyor, kasislerden ve tümseklerden geçince ön takım daha oldukça yeni olan 200 km'deki araçta bile lok-lok ses yapıyor. Ayriyetten anahtardan bagaj açma tuşuna basınca, uzak doğu araçları gibi bagajı tık diye atıp kalıyor, diğer Mercedes ve çoğu Avrupa otomobilinde olduğu gibi, bagaj sonuna kadar açılmıyor, hatta Egea'da bile var bu özellik.
İlk gelen araçların hepsi Meksika üretimi, ve ciddi kalite problemleri var, bence 300 bin tl gibi bir rakamı bu araca vermek yüzyılın en büyük hatası olur, ciddi düşünüyorsanız da test edin, zaten vazgeçersiniz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla bütçeniz mevcutsa, yeni 3 serisi öneririm.
Hacback olanında dediğiniz dizel belirtileri olmadı
Arac fazla sert te gelmedi amg olmasına rağmen
Bu dedikleriniz hacback içinde geçerli mi?
Bmw 3 benzinden dolayı almayı düşünüyoruz
Önerebileceğiniz başka bu fiyat aralığında max 250.000 araç var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kasası değişecek Passat comfortline 240quote:
Orijinalden alıntı: adil07
Bu fiyatlara alan varmi ?
Style a sedan Dizel 250 arada fiyat farkı çok var yoksa c en iyisiquote:
Orijinalden alıntı: leigh_hunt
A sedan ve yeni cla dusunen arkadaslar, uzerini 20-50 bin daha ekleyerek yeni c dizel (160 lik motor) almalarini tavsiye ederim, cla amg icin 345, c dizel amg icin 365 fiyat almistim, aradaki 20 bin liraya haydi haydi deger...
250.000 ve sıfır şartquote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Hocam 300 bin lira arabaya verecek paran varsa git ikinci el E serisi al geç. Aynı paraya çok daha iyi bir araca binmiş olursun. A'ya cidden 300k verilmez paraya yazık olur.
2. Mesaj da arkadaşın yazdığı şeylere katılıyor musunuz sizde yaşadınız mıquote:
Orijinalden alıntı: Recharged
Kendimde yeni a180d var. Sedan değil tabii. Fakat malzeme kalitesinin aynı olduğunu düşünüyorum. Ben 9 bin km'de 230'a aldım, AMG paket. Arkadaşımda eski kasası var. Araç takoz gibiydi. Yenisi resmen çağ atlamış. Ben uzun yol yaptığım için ayda 1-2 kere, beni üzmüyor. Fakat gidip sıfır almazdım mesela.
Ben amg paket olmasına rağmen hacback olanı golf 7.5 dan. Daha konforlu daha kaliteli buldum
Ben mi yanlış anladım yoksa araç iyi mi?
2.0 benzin 1.5 Dizel arada uçurum var yakıt olarakquote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
330-340 bin civarına 2.0 tfsi quatto 245 hp a4 satılıyor şu anda. A sedana 300 bin gerçekten çok ama çok fazla.
Performans iyi ama değmez benim için
VE kasası yıllardır aynı
Ayrıca fiyat olarak şunu söyleyim
Kasası değişecek holojen farlı passat comfortline 240
Evet beğendim aracı farlar ve iç şoför kısmı gayet başarılıquote:
Orijinalden alıntı: cnv_58
Araç güzel duruyor gayet alınır ama 150 bin tl ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Malzeme kalitesi ve işçiliğinde çok ciddi sıkıntılar var, yolda giderken bir anda multimedya sistemi kilitlendi sesi açarken bir anda en sona dayandı ve kısmaya izin vermedi dakikalarca, arabayı stop edince düzeldi. Dizel motorun rölanti titreşimi kabin içine çok ciddi rahatsızlık verebilecek düzeyde yansıyabiliyor araba çalışırken kapıyı açıyorsunuz kapı rahatsız edici derecede tıngırdıyor, ara ara motor çalışırken ön göğüsten titreşim sesi geliyor, kapı üstündeki plastik malzemeyi kolunuzla ittirince gacır gucur ses yapıyor, kasislerden ve tümseklerden geçince ön takım daha oldukça yeni olan 200 km'deki araçta bile lok-lok ses yapıyor. Ayriyetten anahtardan bagaj açma tuşuna basınca, uzak doğu araçları gibi bagajı tık diye atıp kalıyor, diğer Mercedes ve çoğu Avrupa otomobilinde olduğu gibi, bagaj sonuna kadar açılmıyor, hatta Egea'da bile var bu özellik. İlk gelen araçların hepsi Meksika üretimi, ve ciddi kalite problemleri var, bence 300 bin tl gibi bir rakamı bu araca vermek yüzyılın en büyük hatası olur, ciddi düşünüyorsanız da test edin, zaten vazgeçersiniz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla bütçeniz mevcutsa, yeni 3 serisi öneririm. |
Benzer içerikler
- araç kaç el değiştirmiş sorgulama
- alkolün etkisi ne zaman geçer
- ehliyet 1 yıl dolmadan araç kiralama
- togg limitör kaldırma
- mercedes e 250 cdi 4 matic yorum
- mg 7
- m3 cs
- bmw x1 sıfır fiyatları
- tesla envanter
- togg sipariş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X