Şimdi Ara

Mercedes a sedan alan almayı düşünen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı arkadaşlar kaç lira fiyat aldınız
    Aracıniz Meksika mi Almanya mi

Bir kaç sorum. Daha var

Ayrıca almayı düşünen varsa iki araç fiyat indirimi için zorlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araçla işim gereği (forum platformunda söylemem doğru olmaz) daha ilk çıktığı zaman toplamda 600-700 kmlik bir deneyimim oldu, kesinlikle o paraları hak etmeyen uzak durulması gereken bir araç.

Malzeme kalitesi ve işçiliğinde çok ciddi sıkıntılar var, yolda giderken bir anda multimedya sistemi kilitlendi sesi açarken bir anda en sona dayandı ve kısmaya izin vermedi dakikalarca, arabayı stop edince düzeldi.

Dizel motorun rölanti titreşimi kabin içine çok ciddi rahatsızlık verebilecek düzeyde yansıyabiliyor araba çalışırken kapıyı açıyorsunuz kapı rahatsız edici derecede tıngırdıyor, ara ara motor çalışırken ön göğüsten titreşim sesi geliyor, kapı üstündeki plastik malzemeyi kolunuzla ittirince gacır gucur ses yapıyor, kasislerden ve tümseklerden geçince ön takım daha oldukça yeni olan 200 km'deki araçta bile lok-lok ses yapıyor. Ayriyetten anahtardan bagaj açma tuşuna basınca, uzak doğu araçları gibi bagajı tık diye atıp kalıyor, diğer Mercedes ve çoğu Avrupa otomobilinde olduğu gibi, bagaj sonuna kadar açılmıyor, hatta Egea'da bile var bu özellik.

İlk gelen araçların hepsi Meksika üretimi, ve ciddi kalite problemleri var, bence 300 bin tl gibi bir rakamı bu araca vermek yüzyılın en büyük hatası olur, ciddi düşünüyorsanız da test edin, zaten vazgeçersiniz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla bütçeniz mevcutsa, yeni 3 serisi öneririm.
  • Aracı beğendiniz mi?

• Bu araçla işim gereği (forum platformunda söylemem doğru olmaz) daha ilk çıktığı zaman toplamda 600-700 kmlik bir deneyimim oldu, kesinlikle o paraları hak etmeyen uzak durulması gereken bir araç.

Malzeme kalitesi ve işçiliğinde çok ciddi sıkıntılar var, yolda giderken bir anda multimedya sistemi kilitlendi sesi açarken bir anda en sona dayandı ve kısmaya izin vermedi dakikalarca, arabayı stop edince düzeldi.

Dizel motorun rölanti titreşimi kabin içine çok ciddi rahatsızlık verebilecek düzeyde yansıyabiliyor araba çalışırken kapıyı açıyorsunuz kapı rahatsız edici derecede tıngırdıyor, ara ara motor çalışırken ön göğüsten titreşim sesi geliyor, kapı üstündeki plastik malzemeyi kolunuzla ittirince gacır gucur ses yapıyor, kasislerden ve tümseklerden geçince ön takım daha oldukça yeni olan 200 km'deki araçta bile lok-lok ses yapıyor. Ayriyetten anahtardan bagaj açma tuşuna basınca, uzak doğu araçları gibi bagajı tık diye atıp kalıyor, diğer Mercedes ve çoğu Avrupa otomobilinde olduğu gibi, bagaj sonuna kadar açılmıyor, hatta Egea'da bile var bu özellik.

İlk gelen araçların hepsi Meksika üretimi, ve ciddi kalite problemleri var, bence 300 bin tl gibi bir rakamı bu araca vermek yüzyılın en büyük hatası olur, ciddi düşünüyorsanız da test edin, zaten vazgeçersiniz diye düşünüyorum. Biraz daha fazla bütçeniz mevcutsa, yeni 3 serisi öneririm.

• Bu fiyatlara alan varmi ?

• A sedan ve yeni cla dusunen arkadaslar, uzerini 20-50 bin daha ekleyerek yeni c dizel (160 lik motor) almalarini tavsiye ederim, cla amg icin 345, c dizel amg icin 365 fiyat almistim, aradaki 20 bin liraya haydi haydi deger...

• Hocam 300 bin lira arabaya verecek paran varsa git ikinci el E serisi al geç. Aynı paraya çok daha iyi bir araca binmiş olursun. A'ya cidden 300k verilmez paraya yazık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimde yeni a180d var. Sedan değil tabii. Fakat malzeme kalitesinin aynı olduğunu düşünüyorum. Ben 9 bin km'de 230'a aldım, AMG paket. Arkadaşımda eski kasası var. Araç takoz gibiydi. Yenisi resmen çağ atlamış. Ben uzun yol yaptığım için ayda 1-2 kere, beni üzmüyor. Fakat gidip sıfır almazdım mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 330-340 bin civarına 2.0 tfsi quatto 245 hp a4 satılıyor şu anda. A sedana 300 bin gerçekten çok ama çok fazla.

• Araç güzel duruyor gayet alınır ama 150 bin tl ye

• a serisi sedan mı? oha çok şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Aracı beğendiniz mi?
    Amg olanı inceledim ama test yoktu hacbvak olanı test ettim iyi araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Bu araçla işim gereği (forum platformunda söylemem doğru olmaz) daha ilk çıktığı zaman toplamda 600-700 kmlik bir deneyimim oldu, kesinlikle o paraları hak etmeyen uzak durulması gereken bir araç.

Test ettim hacback. Olanı amg paketin sedanıni inceledim
    Hacback olanında dediğiniz dizel belirtileri olmadı
    Arac fazla sert te gelmedi amg olmasına rağmen

Bu dedikleriniz hacback içinde geçerli mi?

Bmw 3 benzinden dolayı almayı düşünüyoruz

Önerebileceğiniz başka bu fiyat aralığında max 250.000 araç var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Bu fiyatlara alan varmi ?
    Kasası değişecek Passat comfortline 240

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

A sedan ve yeni cla dusunen arkadaslar, uzerini 20-50 bin daha ekleyerek yeni c dizel (160 lik motor) almalarini tavsiye ederim, cla amg icin 345, c dizel amg icin 365 fiyat almistim, aradaki 20 bin liraya haydi haydi deger...
    Style a sedan Dizel 250 arada fiyat farkı çok var yoksa c en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Hocam 300 bin lira arabaya verecek paran varsa git ikinci el E serisi al geç. Aynı paraya çok daha iyi bir araca binmiş olursun. A'ya cidden 300k verilmez paraya yazık olur.
    250.000 ve sıfır şart

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Kendimde yeni a180d var. Sedan değil tabii. Fakat malzeme kalitesinin aynı olduğunu düşünüyorum. Ben 9 bin km'de 230'a aldım, AMG paket. Arkadaşımda eski kasası var. Araç takoz gibiydi. Yenisi resmen çağ atlamış. Ben uzun yol yaptığım için ayda 1-2 kere, beni üzmüyor. Fakat gidip sıfır almazdım mesela.
    2. Mesaj da arkadaşın yazdığı şeylere katılıyor musunuz sizde yaşadınız mı

Ben amg paket olmasına rağmen hacback olanı golf 7.5 dan. Daha konforlu daha kaliteli buldum
    Ben mi yanlış anladım yoksa araç iyi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

330-340 bin civarına 2.0 tfsi quatto 245 hp a4 satılıyor şu anda. A sedana 300 bin gerçekten çok ama çok fazla.
    2.0 benzin 1.5 Dizel arada uçurum var yakıt olarak
    Performans iyi ama değmez benim için

VE kasası yıllardır aynı

Ayrıca fiyat olarak şunu söyleyim
    Kasası değişecek holojen farlı passat comfortline 240

• quote:

Orijinalden alıntı: cnv_58

Araç güzel duruyor gayet alınır ama 150 bin tl ye
    Evet beğendim aracı farlar ve iç şoför kısmı gayet başarılı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.