Şimdi Ara

Yeni BMW 2 Active Tourer almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2021 model bmw x1 sahibiyim hayalim tesla almaktı parayı mundar ettim

Otonom sürüş olayını ölmeden önce kullanmak istiyorum

Yeni active tourer çok tipsiz bir araç fakat ilk defa sıfır araç alma şansım var, sıraya girdim.

Kendi istediğim gibi oluşturdum ve kapora ödedim.

Araç 6 ay sonra gelecek, daha erken gelebilir dediler.

X1 Aracımdan memnunum fakat 2 active tourer hem otonom hem de ekran gibi istediğim özellikleri taşıyor ve sıfır olacak, tam istediğim gibi olacak.

Fiyat 1.200.000 TL şu an.

Benim araba da o kadar ediyor

Sizce mantıklı bir karar mı?

Bütçe daha fazla çıkamıyorum. En fazla 100 bin tl.

• Bende de 2020 x1 var. Active tourer'i inceledim. Motoru güçlü, donanim yuksek, kalitesi marka standartlarında. Ama x1'den kucuk ve daha iddiasız. Ona rağmen sizin gibi siparis edip masrafa girmeden model yenilemeyi dusunmustum. Hanim beğenmeyince yeni x1'i beklemeye başladım. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

x1 yakışıklı ama x5'i gördüm bayide 2018 model çok boş geldi benim araç.

Active tourer'i gördüm bayide fotoğraftakiler kadar küçük durmuyor

X1 ile neredeyse aynı heybette duruyor fakat önü çok tipsiz.

İçi ise fotoğraflarından çok çok daha kaliteli ve yenilikçi duruyor

x1'in içi yeni model olmasına rağmen çok eski hissettiriyor.

bir de sıfır aracı istediğim gibi döşeyebiliyorum. otopilot ekleyebiliyorum

en iyisi ise ilk defa sıfır araç alabiliyorum.

sizce doğru bir karar mı verdim?

• felinas F kullanıcısına yanıt

Bende sizin gibi konfigure edip siparis etme asamasindaydim. Test ettim ve konforunu beğendim. Eski kasasına gore(onceki arabamizdi) ciddi gelisme var.Bana da cuzi bir rakama ayni markanın yeni tasarim ve benzer sinifta bir arabasına geçmek mantikli gelmisti.Dedigim gibi hem hanimin x1'den ayrılmak istememesi hem de st.arkadasin sene sonu yeni kasa x1'in tanitilacagini söylemesi bana engel oldu. Siz beğendiyseniz hayirlisi olsun. 6 ay bekleme cok uzun bir sure ama kendi arabanızın da fiyati yukseleceginden zarariniz olmaz.

• X1 2 aktive tourer e göre çok daha fazla tutulan bir model, yerinizde olsam yeni x1 beklerim.
    Aynı iç dizayn, muhtemel mild hybrid x1 e de gelir bence.
    Mevcut x1 in içi ise çağ dışı maalesef, bende 2 gc ile x1 arasında kalmıştım x1 i iç tasarımdan dolayı elemiştim.
    Ama bu rakamlar sizin için ufak değilse yeni x1 bekleyin mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni x1 2022 sonunda tanıtılması bekleniyor

Galericileri düşünürsek o arabanın sıfırını ben en erken 2024'e alırım. O da belki

2AT Şu an 80bin$'a geliyorken x1 muhtemelen 100bin$ gibi bir tutara gelecek. E dolar artınca sadece kur artmıyor ki masraflar da artıyor

Pof çok aradayım

• Bende resimden incelemelerden aracı beğenmiştim ki yakından inceleyene kadar. Multimedia kasılıyor resmen premium bi araca yakışmıyor. Sözde harman kardon var ama 3 serisinin hifi si bile daha güçlü. Hani illa premium aile aracı olsun denecekse 1m civarına luxury alınabilir üstü fuzuli rakam olur.

xc40 sordunuz mu

• en1gma kullanıcısına yanıt

Volvo s60 harici volvo araçlarını beğenmiyorum

s60'a da otopilot donanımı ekleyemiyorum

216 alana kadar net xc40 alınır hocam

arkadan itiş vs desen eyvallah da 216lar bmw gibi gelmiyor bana

Yanlamak ve agresif sürüş yapmak için almıyorum

Aşırı hız gerekmedikçe yapmıyorum

Bilinen bmw kitlesine dahil olmadığım için 4Çeker harici çekiş sistemine çok önem vermiyorum açıkcası

Tip olarak önü çok basık ve tipsiz duruyor fakat içi de bir o kadar ferah duruyor

Volvoyu aradım yine de ama elimizde hiç araç yok ne zaman gelir bilmiyoruz isim de yazdıramıyorsunuz dedi

Hiçbir araç için isim yazdıramıyormuşuz

Garip bir durum

Zengin insanlar ne yapıyor acaba bu durumlarda illa galeriden mi alıyor

hocam ben eşe dosta sürekli araba bakarım, almaya da gittiğimiz olur.benim için araba alırken şu kriter işler

para

Ürün

ve mümkünse hemen alma

şimdi xc40a niyetlendim

bayiyi aradım yok çekti

sarı siteye girerim

alabileceğim arabayı işaretler Ekspertize sokar alırım

ister galeride ister adanalı Şevkette olsun ben mala bakarım

yok bekle hele araba yok sevkiyat yok bilmem ne yok gel keyfim gel benim için bu işler saçmalığın daniskası

Para, ürün ve hemen alma benim için de önemli tabiki

İnşallah en kısa sürede xc40 alırsınız öncelikle, kazasız belasız.

Sorun şu:

sarı sitede en ucuz xc40 p6 pro (1025506473) 1.625.000 TL

volvo aynı ürünü 1.280.015 TL'e satıyor. Elinde olmadığı için satamıyor tabii

345000 TL fiyat farkı var, eskiden bayiye gidince araç satmak için indirim teklif ederlerdi kredi kartı iptali gibi

şimdi ise daha pahalı araç için, iyi bulmuşsun bence kaçırma diyorlar.

Ben, zorla dayatılan renk ve paketlere, zaten avrupanın 3 katı fiyat verdiğim şekilde sahip olmak istemiyorum

Herkes bu düzene razı geldikçe sadece galerici kesimin cebi para doluyor, bayiler ise insanlarla uğraşmak yerine galericilerle el altından işi çözüyor. Tabii ki mala bakacağız satan kim, kimin umrunda? Ama arada efsane bir yüksek kar amacı var.

Ben galericiden (veya bu işi meslek edinen kişilerden) araba almamaya ve onlara araba satmamaya yemin ettim.

Ben parayı çok zor kazanıyorum ve zaten günden güne eriyen para birimimizde, işi sadece fırsatçılık olan kişilere para yedirmek istemiyorum Burada tüm suçu galericilere atmıyorum hatta bence asıl sorunun el altından galericilere peşkeş çeken bayiler olduğunu düşünüyorum. Halk olarak bize düşen ise bu insanlara fırsat vermemek olduğunu düşünüyorum

• hocam sen zaten yemin ettiğin sisteme kendin uymussun bmw ye gidip sıraya girerek:)
    en büyük galerici bayiler zaten 30 araba getiriyor 25ini galericilere satıyor
    o aracı bayi sana galerinin altındaki fiyata verir mı sanıyorsun?2 milyon isterler 6 ay sonra
    Avrupalı gibi yapacaksan arabana binmeye devam et otonom istersen de kiralama yap arada bir keyfine bak

• Bende geçen hafta görüştüm borusan ile,220i nin yani mild-hibrid olanı uzun süree gelmeyecek dedi.isterseniz 218i ile siparişinizi oluşturun eylül gibi gelir dedi.Şuan yurtdışındayım,2 aya döneceğim türkiyeye fakat hibrid olana tarih veremeyince vazgeçtim.

Araç hakkında genel kanım olumlu yönde,b180 kafamı çeliyor biraz (Herzaman mercedesin bmw den kalitei olduğunu düşünürüm.Şuan biraz akışına bıraktım malesef ülkedeki durumdan dolayı,galericiler sağolsunlar 300 bin fazla istiyorlar.

• Yeni 2 AT tasarım olarak da gayet güzel araç X1den geçiş yapmaya değer.

• Bu araç bayilerde var mı? Varsa kaça bırakıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden tipi çok kötüymüş.

• Doktorun hakimin 10 kusur bin aldığı bir ülkede milyonluk araçlar yok satiyor. Yorumsuz

• 2016 senesinde 4 ay kadar B180 CDI kullanmıştım (yaklaşık 8-10bin km)

bu kasa tiplerini seviyorum, arkada varsa çocuklar rahat ediyor ,bagaj hacmi fena değil...

yeni tipide güzelmiş, özellikle şehir içinde ve uzun yolda rahat ettirir ...

ix1'in fiyatı çok mu farklı ? 480 küsür km vaad etmiş ?

Yeni BMW 2 Active Tourer almalı mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.