Şimdi Ara

Bu araç alınır mı bilenler kullananlar yorumlarsa sevinirim (2011 ford focus 1.6 tdci collection)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır dostum 1.6 115 hp ucak gibidir 5 ileri geniş bagaj tavsiye ederim memnun kalırsın yanlız bu ilandaki gibi 115 ise bir serviste dpf ve turbo yu özellikle kontrol ettir saygilar

• Fiyatta 39.500 e anlaşacağız. Dikkat edeceğiz hocam teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

Alınır dostum 1.6 115 hp ucak gibidir 5 ileri geniş bagaj tavsiye ederim memnun kalırsın yanlız bu ilandaki gibi 115 ise bir serviste dpf ve turbo yu özellikle kontrol ettir saygilar

Bu kasada 115hplik tdci motor yok, bu araç ya 90 ya da 110luktur.

Araç genel olarak yalıtım zafiyeti hariç iyi araçtır. Bende 2011 benzin-lpg lisi var ilk sahibiyim 4 yıl oldu alalı. Dediğim gibi pütürlü asfaltta yol sesi duyulur kabinde, bunun dışında sorunsuz, sağlam, sürüşü keyifli ve yol tutuşu harika bir araçtır. Sedanda bagaj da yanılmıyorsam 526lt civarı devasa bir hacmi var. Fiyat olarak bence iyi çünkü benzinli collectionlara 40 civarı fiyatlar isteniyor.
  • İyi araç

• O fiyata biraz araştırıp titanium donanimi bulabilirsiniz bunun en fazla ederi 36-37

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

Alınır dostum 1.6 115 hp ucak gibidir 5 ileri geniş bagaj tavsiye ederim memnun kalırsın yanlız bu ilandaki gibi 115 ise bir serviste dpf ve turbo yu özellikle kontrol ettir saygilar

Arac collection. Ford'da en bos pakettir. Bu paketlerde 100 beygir ustu arac yoktur.

Pardon kafa karışıklığı olmuş, collection Trend paketin bir üstüdür. Ama beygir olarak yine 100 beygir üzeri olma ihtimali çok yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 29 Nisan 2015; 9:46:41 >
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Donanım Trend - Trend X - Collection - Titanium - Titanium X diye gider. Motor 109 HP'dir. Hız sabitleyici ve alaşım jantlar vardır.

Donanım çok önemli değilse alınır, güzel güzel binilir.

• Fiyat guzel Pahalı diyenler dizel Olduğunu göz ardı etmiş galiba. Arkadasimda hb dizel var gayet guzel bi arac, bende de aynı kasa benzinlisi var hb.bunun bagaj daha büyüktür astra h dan daha konforlu bir araçtır turbo ve beyin iyice kontrol ettirilerek alınır binilir

• aynı kasa tdci 90 bg sw sahibiyim 320.000 km de aracım ama bu araç o km de gelmedi bana benim araçla kıyasladığım zaman kaldıki neden özel serviste bakımları yapılmış yetkili servise gitmemiş araç sonuçta 4 yaşında araç km de yok denecek kadar az bukadar az binip bakımları servis dışında yapmak pek mantıklı gelmedi bana, olaki ben yanılmış olayım bu aracın ağır bakım zamanı gelmiş triger ve baskı balatası değişecek fren diskleri ve balatalarıda yağı suyu saymadım bile o fiks zaten bu parayı vermem ben ederi 35.000 bin bence boya durumunu bilmiyoruz orjinal demiş ama boya için birşey dememiş.

focus için şunu söyleyebilirim yol tutuşu gayet başarılı dayanıklı motorlu kullanımı keyifli müzik sistemi standart bi kullanıcı için yeterli tr yolları için dayanıklı alt takımı olması içinde tıkırtı sesi olmaması, kötü yanı 120 130 tan sonra lastik sesi alması rakiplerinden 1 lt kadar fazla yakması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesnakesabo

Yanlış. Donanım Trend - Trend X - Collection - Titanium - Titanium X diye gider. Motor 109 HP'dir. Hız sabitleyici ve alaşım jantlar vardır.

Donanım çok önemli değilse alınır, güzel güzel binilir.

Hocam çok doğrusun teşekkür ederim. Bir anlık karışıklıga getirmişim :)
  • serkan_2120 kullanıcısına yanıt
    Hocam araçta sol ön kapıda ufak bi boya var değişen parçası yok saydığınız bakımları yapılmış. Tabi biz yine götürcez aracı bakıma. Bakımlarının yetkili servis dışında yapılması çokta sorun edilcek birşey değil diye düşünüyorum. Fiyatta bence uygun piyasanın durumuna göre 2 aydır dizel sedan geniş araç arıyorduk 40 bin tl civarında ancak bunu bulabildik allah pişman etmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanımkeleşigetir

Hocam araçta sol ön kapıda ufak bi boya var değişen parçası yok saydığınız bakımları yapılmış. Tabi biz yine götürcez aracı bakıma. Bakımlarının yetkili servis dışında yapılması çokta sorun edilcek birşey değil diye düşünüyorum. Fiyatta bence uygun piyasanın durumuna göre 2 aydır dizel sedan geniş araç arıyorduk 40 bin tl civarında ancak bunu bulabildik allah pişman etmesin

hayırlı olsun ne diyelim içinize sindiyse eğer güle güle kullanın
  • 2009 model 109'luk sedan trend donanımına sahibim. performans, vites geçişleri, sağlamlık, yol tutuş, direksiyon tepkileri ve bagaj hacmi olarak muazzam diyebilirim. ama bu özellikler ne kadar iyiyse yalıtımı o kadar kötü aracın. ayrıca araç içinde kaynağı belirsiz arada çıkan arada çıkmayan tıkırtılara maruz kalabilirsiniz.

yakıt ise şu şekilde. ben sürekli yarısından fazlası şehir içi olacak şekilde, 800-850km arasında depoyu doldururum. aracı özenli kullandığım söylenemez. uzun yolda 130km civarı hızlarda seyrederim. yakıt ortalamam hiç değişmemekle beraber yol bilgisayarı 5.0-5.2 arası gösterir ve aldığım yakıt ile arasında sapma olmaz.

benim sese pek tahammülüm olmadığı için bu aralar aracımı değiştirmeyi düşünüyorum ama hala tam olarak kararımı vermiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent. -- 29 Nisan 2015; 10:26:33 >
  • Levent. kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim alacağımız araç 2 yıl daha genç aracınıza göre daha az ses olacağını düşünüyorum. (yalıtım zayıflığına mecburen katlanacağız yani hocam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanımkeleşigetir -- 30 Nisan 2015; 23:26:12 >
  • Hanımkeleşigetir H kullanıcısına yanıt
    pek fazla beklentiniz olmasın ses konusunda. sıfır km titanium paketinden de benzer sesler aldım. belki ben biraz fazla takıntılıyımdır bilmiyorum ama focusun bu konuda beni tatmin etmediği kesin.
  • Levent. kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam aracı teslim alınca yalıtımı arttıracak bişeyler yapmaya çalışırız eğer bizde çok rahatsız olursak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.