Şimdi Ara

Meğerse mutluluk bu kadar basitmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ko, warrock, metin 2 , CS ben o zamanlar asosyal bir ergen sanardim kendimi ama meğerse ne güzel gülermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yapın lan.

• Şimdi farkın ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluk hiç bir şey istememekte.

• Tekrar oyna.

• Artık knightı metin2yide bitirdiler eski tadı vermez hiçbiri
  • Zaman yokken, yapacak bir yığın ödev, proje vesaire varken her şey çok daha değerli geliyor insanın gözüne. Şuan sabah 9 daki vizeye çalışıyorum, günlerdir oyun oynama hayali var kafamda ama biliyorum ki boş olduğum an hevesim geçecek.

Dolayısıyla mutluluk aslında zor zamanlarda ilerideki güzel günlerin hayalini kurmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Zaman yokken, yapacak bir yığın ödev, proje vesaire varken her şey çok daha değerli geliyor insanın gözüne. Şuan sabah 9 daki vizeye çalışıyorum, günlerdir oyun oynama hayali var kafamda ama biliyorum ki boş olduğum an hevesim geçecek.

Dolayısıyla mutluluk aslında zor zamanlarda ilerideki güzel günlerin hayalini kurmak.

O zaman hayal kurmayalım hayalleri yaşayalım
  • Valla zamanında metin2 oynamistim hemde en güzel zamanlarinda 2008-2009 da falan. Hic bir zaman iyi bir carim olmadi ama oynadigim her dkdan zevk aldim ve simdi o yillara geri donsem tekrar oynardim kesinlikle pisman degilim. simdi oyun oynamam gelmiyor icimden ve hicbirseyde mutlu olamiyorum. M2 ooynarken en azından 2 gram zevk aliyorduk. Hey gidi gunler hey

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Mutluluk hiç bir şey istememekte.

Bu felsefenin daha dün aklıma gelmesi ve senin bu yorumu yapman ilginç. Ama haklısın çok istemek dert verir adama.

• Barda tek müşteri olup istediğin müzikleri çaldırmak garsonlarla halay falan çekmek de baya eğlenceli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

biz size bişey yapmadık siz bizi warrock tR'den niye banlattınız?

sen sus lan köylü

edit: o videoki replik bu adminler gelip çizmesin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyumak istemeyen adam -- 2 Nisan 2016; 9:19:01 >
  • Knk hiçbirsey küçükken yapıldığı tadı vermiyor. Küçükken herşey daha güzelmiş. Ne kadar yaş o kadar sorumluluk...

• Elinde çikolata olan çocuk fotosu olsaydı bloklardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluk basitçe iki şekilde sağlanabilir

Ya cahil ya da gamsız olacaksın

Gözün açıldığı için eski dertsiz tasasız günlerlerini özlüyorsun.Oysa ki sadece kanserin karşısında saatler harcayıp level atlamak için canla başla çalışıyordun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 2 Nisan 2016; 11:00:20 >
  • Aynen be 2008-2012 arasinda hayatim metin2 ve warrock arasinda gecti.Cokta mutluydum egleniyorduk arkadaslarla.Metin2 de buz vadisinde geziyorduk arkadaslarla

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Mutluluk basitçe iki şekilde sağlanabilir

Gözün açıldığı için eski dertsiz tasasız günlerlerini özlüyorsun.Oysa ki sadece kanserin karşısında saatler harcayıp level atlamak için canla başla çalışıyordun

Biraz daha açar mısın kardeşim yorumun ilgimi çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megge

quote:

Mutluluk basitçe iki şekilde sağlanabilir

Biraz daha açar mısın kardeşim yorumun ilgimi çekti.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alynty: Zodion

Mutluluk basitçe iki ?ekilde sa?lanabilir

Ya cahil ya da gamsyz olacaksyn

Gözün açyldy?y için eski dertsiz tasasyz günlerlerini özlüyorsun.Oysa ki sadece kanserin kar?ysynda saatler harcayyp level atlamak için canla ba?la çaly?yyordun

Biraz daha açar mysyn karde?im yorumun ilgimi çekti.

Cahil insanın beklentileri görece olarak azdır.Fakat bilgili insanların hayal kırıklığına uğrama kat sayısı fazladır.Nefret sevgi diyalektiğini buna uyarlayabilirsin

Aynı pek beğenmediğin bir film serisinin gene de mutlu edebilmesi gibidir.Çünkü giderken kötü olacağını biliyordun.Gariptir ki panteistlerin de felsefesini oluştururken bu kanundan ilham aldıklarını düşünüyorum.Zevk ızdıraptır,ızdırap tatmin edicidir vs.

Açıkçası beğendiğim materyali tüketmek çok daha zor.Aman izle/oku geç diyemediklerinden.Çünkü yapım gözümde büyümüştür

Milliyetçi literatürde kızıl elma olarak da bilinir

Gamsız olmak meselesine gelince basit.Karşındakine karşı tamamıyla nötr tavır takınırsan etkilenmezsin.Ve büyük bence insana yapabileceğin en büyük kötülük.Psikoanalizde bunun örnekleri var.Dışlanan ve yok sayılan insanların suça meyilli olması vs.

Kolay yoldan mutluluğa ulaşmak iyi midir kötü müdür o ayrı soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Nisan 2016; 18:30:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alynty: Psychological Fetai

quote:

Orijinalden alynty: Zodion

Mutluluk basitçe iki ?ekilde sa?lanabilir

Ya cahil ya da gamsyz olacaksyn

Gözün açyldy?y için eski dertsiz tasasyz günlerlerini özlüyorsun.Oysa ki sadece kanserin kar?ysynda saatler harcayyp level atlamak için canla ba?la çaly?yyordun

Biraz daha açar mysyn karde?im yorumun ilgimi çekti.

Cahil insanın beklentileri görece olarak azdır.Fakat bilgili insanların hayal kırıklığına uğrama kat sayısı fazladır.Nefret sevgi diyalektiğini buna uyarlayabilirsin

Aynı pek beğenmediğin bir film serisinin gene de mutlu edebilmesi gibidir.Çünkü giderken kötü olacağını biliyordun.Gariptir ki panteistlerin de felsefesini oluştururken bu kanundan ilham aldıklarını düşünüyorum.Zevk ızdıraptır,ızdırap tatmin edicidir vs.

Açıkçası beğendiğim materyali tüketmek çok daha zor.Aman izle/oku geç diyemediklerinden.Çünkü yapım gözümde büyümüştür

Milliyetçi literatürde kızıl elma olarak da bilinir

Gamsız olmak meselesine gelince basit.Karşındakine karşı tamamıyla nötr tavır takınırsan etkilenmezsin.Ve büyük bence insana yapabileceğin en büyük kötülük.Psikoanalizde bunun örnekleri var.Dışlanan ve yok sayılan insanların suça meyilli olması vs.

Kolay yoldan mutluluğa ulaşmak iyi midir kötü müdür o ayrı soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.