Teğmen
04 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme
Toplam: 114 (Bu ay: 3)
359093 Gün Cezalı
356573 gün 7 s. 43 dk. kaldı
Gönderileri
Bir şeyi satmak için bu kadar da yalan atılmaz ki yani. Lütfen okuyun şöylelerine para kazandirmayın.

Dün beslemek için bukalemun alacaktım. Petshopa gittim. Kırmızımsı bi bukelamun vardı onu beğendim. Yarın alacağım dedim bizim yalancı esnafa. Yarın oldu gittim benim bukalemun yok. Başkalarını koymuş dünkülerin yerine. Oradaki adam aynısı bu falan dedi ama yemedim tabi. Esnaf milleti işte adamı ayakta götürecekler. Neymiş renk değiştirebiliyormuş. Yalana bak biraz usturuplu salla. Beni mi koparıyor anlamadım ki.

Böylelerine para kazandırmayın arkadaşlar. Zaten hemen ortamı terkettim.
Rengine karar veremedim. Ne önerirsiniz?
Ya bu beef sığırdan alınmıyor mu? Yurtdışından Haribomsu bir şey buldum. 2 3 yedim arkasına bakmak geldi aklıma. Bu yazıyordu. Domuzla alakası yoktur demi

İçki içip domuz haram diyiciler ve normalde yediğimiz şeylerin içinde bile vardırcıları dışarıya alayım.

Malzeme "wilko" UK'dan yani İngiltereden.
Yani niye onlar yakışıklı oluyor da biz çirkin oluyoruz? Sonuçta normalde birisinin yüzünün düzgün olması gereken bişey. Ama bizim yüzümüz şekilsiz. Farklıyız yani anlıyor musun? Hani sıradışı olan çekicidir ya hani dassadsds bu nasıl avuntu anasını satayım.

10 yıldır bir apartmanın 1. Katının (Zemini de sayın) 4. Dairesinde oturuyoruz. Amma velakin bugün öğrendiğim bir olayla 3. Dairesinde oturuyormuşuz. Resmi olarak yani. Olaylar baya karmaşıklaşacak bekleyin.

Öncelikle burada apartmanlarda soldaki daireler tek, sağdakiler çift numaralı oluyormuş. Bunu da bugün öğrendim. Çünkü tapumuzda 1. Kat 4.d diye yazıyor. Herkes de bu düzene göre dairelerine yerleşti tabi. Yani yukarıda dediğim sağ sol olayı bizim apartda işlemiyor ama tabi tapu müdürlüğüne göre doğruyuz. Yani taa apart inşa edildiğinden beri millet yanlış yanlış oturmuş.

Neyse normalde zemin kat daire 2 olan yere yeni insanlar yerleşti. Bunlar ikamet almaya gitmişler. Oradaki memur da demiş ki orada "bakar niye bakmasın" oturuyor. Geldiler işte dediler durum böyle böyle. Tapuları açtık baktık. Ulan adamların tapuda kat zemin daire de 3 olarak gözüküyor. İşin komik tarafı her katta 2 daire var .

Şimdi durum şöyle olacak gibi bunlar gerekli yere başvuracak. Nasıl olacaksa numaralar düzeltilecek. Yanlışlıklar tespit edilecek de ebesinin hörekesi. Yani biri gelipte kardeşim ben burada oturuyorum derse bütün apartman yer değişecek. Biz karşı daireye alttaki yukarıya o karşı daireye falan . Hayır bu olaylar nasıl olmuşta bu hale gelmiş anlayamıyorum. Ev alırken hadi biz farketmedik. Millete noluyor .

Ya ama büyük ihtimal karşıyla anlaşacağım biz yerimizde kalırız çünkü o dediğim yeni gelenlerin tapusunda zemin yazıyor. 1. Kata gelemezler. Neyse uğraşsınlar dursunlar da evi satacak olursam da ben de uğraşıcam. Yani ortalık bombok.

Sondan okuyanlar zebani yok yeminle. Bunu okuyacağıma yüksek lisans yaparımcılar. Ne diyim yani
Yıllarca Himalayaların engin doruklarında gördüğüm, ustam Bimprosu'nun öğrettiği bilgiler sayesinde doğru yolu buldum. Artık benim de vaktim geçmek üzere. Bilgilerimi size aktarmaya geldim. Siz de bir başkasına aktaracaksınız umuyorum.

Öncelikle bilgeliğiniz ve cesaretiniz ile iki kapıyı geçin. Dikkatinizle ve odaklanma becerilerinizle yolun ortasındaki indirimli ürünlere takılmayın. Ardından gözünüzü boyayacak çikolatalar püskevitler olacak. Açgözlülüğünü dindir ve sabrınla oradan geç. Asla ama asla Topitanemin güzelliğine aldanmayın. Yolunuzda en büyük engellerden biri o olacak. Onu da geçtikten sonra soğuk bir yere varacaksınız. Orada birileri olacak, size dost görünecekler ama aldanmayın dost göründüklerine. Gerçekçiliğinizi kullanın. Soğuk ortam devam edecek. İyice susamış olacaksınız. Karşınıza çok masummuş gibi kolalar, gazlı portakallar,gazozlar çıkacak. Sakın kanma çünkü ağzının tadını iyice bozacaklar. Vücut direncini kullan ve orayı da geç. Karşına cipsler,temizlik malzemeleri,dondurulmuş patatesler–pizzalar çıkacak bilgeliğinle oraları da geçebileceğine inanıyorum. Ve vardın. Yolun sonuna. Ödülüne. Kasiyer kız. Ama seni son savaşın en büyük düşmanın bekliyor olacak aynı zamanda. Bim poşeti. Kıvraklığınla,soğuk kanlılığınla onu da yenmelisin. Ya rezil olacaksın ya da kızı kapacaksın.

Power–b sizinle olsun.
Tersten okumayın tövbe valla düşman bi yerine. Bim sübliminalden yürüyor

Edit: Daha önceden espri yapılmış dağılabiliriz. Üye ban konu kilit forum ateşe verilsin.
Sigara içenler ile içmeyenler yer değişse. Bele ağızlarına ağızlarına ciğerlerine doldurmak istiyorum o sigara dumanını. Böyle içleri sıkışsın nefes alamasınlar kendilerini rahatsız hissetsinler istiyorum. Benim yaşadıklarımı çeksinler. Oooh düşüncesiyle bile orgazm oldum.
Bakalım kendim için iyi olanı yaptığımı düşünüyorum. İrademe de güveniyorum. yapmadığım sürece hissettiklerii konuya yazacağım. Güncel olacak konu.
Adamın şarkıları direk akla kazınıyor. Pop dinlemeyen adamım kendimi yazdığım mektupları teker teker yakacakmış derken buluyorum. Bu adam Mason mu üllüminatici mi?

Bu arada binlerce dansöz var.
Hakkında
Meslek: Karikatürist
Forum İmzası:
WISDOM'un yan hesabıdır.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.185
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.830 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.418 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.