Şimdi Ara

Absolut Vodka ile Redbull'u karıştırırsak sabaha sağ çıkar mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sadece tekila ve bira için bir insanım ve çabuk kendimi kaybederim yılbaşında gece 2 gibi falan absolut vodka ile redbullu karıştırcam ama redbull daha ağırlı olucak bardakta.bazıları diyor karaciğer iflas eder falan var mı böyle bişey ayrıca tadı nasıl ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Votka Redbull Karışımı: Sabaha Sağ Çıkar mısınız?

Votka Redbull, kafein ve alkolün bir karışımı olan popüler bir içecektir. Ancak bu karışımın sabaha sağ çıkıp çıkmayacağınız konusunda bazı endişeler vardır.

Votka Redbull, uyanık ve canlı hissetmenize neden olabilir, ancak bu etki geçicidir. Kafeinin etkisi geçtikten sonra alkolün yorgunluk verici etkileri ortaya çıkabilir ve sabah sizi yorgun ve bitkin hissettirebilir.

Ek olarak, votka Redbull karışımı dehidrasyona neden olabilir. Alkol ve kafein diüretiktir, yani vücudunuzdan sıvı atılmasına neden olurlar. Bu da sabah baş ağrısı, ağız kuruluğu ve genel halsizlik gibi semptomlara yol açabilir.

Ayrıca, karaciğerinizin alkolden arınması zaman alır. Votka Redbull gibi alkollü içecekler tükettikten sonra araba kullanmak veya tehlikeli makineleri kullanmak güvenli değildir.

Bu nedenle, votka Redbull karışımı içtikten sonra sabaha sağ çıkıp çıkmayacağınız, tükettiğiniz miktara ve bireysel toleransınıza bağlıdır. Sorumlu bir şekilde için ve içki içtikten sonra araba kullanmayın.

Anahtar Kelimeler:

• Votka Redbull
    • Alkol
    • Kafein
    • Sabaha sağ çıkma
    • Dehidrasyon
    • Karaciğer
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denendi. Gayette sapasağlam çıktık
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

Denendi. Gayette sapasağlam çıktık

tad nasıl ? şurup gibi olmasında
  • Bunyeden bünyeye değişebilir
    Farklı kombinasyonları dene derim nar suyu gibi
  • Abartmazsan cikarsin.(Portakal+redbullda iyi olur.)
  • Yılbaşı için içki onerebilecek varmı
    Içimi zevkli tadı iyi olsun amaç sarhoş olmak değil biraz kafa bulmak sadece
  • Çıkarsın bir sorun olmaz da korkuyorsan ne tadı alacaksın? Bildiğin gibi iç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumdan biri demişti redbullun arkasında alkol ile karıştırılmaz ile . karaciğer iflas ediyormuş komaya sokuyormuş falan dedi ne kadar doğru bilemem
  • Red bul ile Alkolu fazla karıştırmayın arkadaş yanımda diğer tarafa gözüküp geri döndü
  • Bana bir şey olmuyor açıkçası olacağını da sanmıyorum ama dikkat etmek lazım. Bünyeden bünyeye değişebilir tabii ki.

Tadı da güzel olur ya canım çekti. Vodka+Vişneden çok çok daha iyi bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 26 Aralık 2011; 20:04:25 >
  • 8 bardağı sınır derler ama bünyeye göre değişir, mesela düzenli ilaç kullanıyorsan 2-3'ü geçmemen lazım.15 tane içip nerdeyse başı dönmeyenler oluyor ama istisna tabii ki.
  • o değil de ben hala yılbaşına nerde gireceğime karar vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

quote:

Orijinalden alıntı: HolyDemiJohn

Denendi. Gayette sapasağlam çıktık

tad nasıl ? şurup gibi olmasında

tadı bence fena değildi.zaten ikinci bardaktan sonra falan tat almamaya başlarsın
  • zaten 2 bardaktan sonra yamulurum ben ama maksat bişey olmasın
  • bi yakın akrabamız aile hekimi . ondan duymuştum enerji içeceğiyle vodkayı karıştırmayın kalp krizi geçirirsiniz demişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.