Şimdi Ara

Megane 4 çok mu kalitesiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
21.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.5 dizel otomatik Icon kullandım . Canavar gibi araba. İçi de gayet iyi . Icon donanım alınır kesinlikle üzmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi bizde 2015 1.4 tsi highline golf vardı sıfır kilometre ondan indik iş sebebiyle 2017’den beri orta paket megane’a biniyoruz 3 senede bir sıfır kilometreyle değişiyor araç dizel otomatik ilk geçtiğimizde bu arabaysa golf ne demiştik malzeme kalitesi olarak yani bir golf ile sınıfının üst kalite araçlarıyla kıyas kabul bile etmez golf resmen bir üst sınıf hissetiriyor buna göre yol tutuşuda aynı şekilde golf ile hiçbir tedirginlik vermeden güven hissi ile yüksek hızlara çıkabiliyordunuz bahsettğim kadar büyük fark bağımsız süspansiyondan olabilir ama torsiyon golfte bundan çok daha iyi bunda araç savuracakmış gibi bir güvensizlik hissi var ama tabi ne kadar ekmek o kadar köfte aracın c sınıfı dedirtecek tek kısmı kalite olarak ön göğüsteki yumuşak plastik ve ön kapıların üstündeki yumuşak plastik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 4 Mart 2021; 23:27:50 >
  • Hangi Renault kaliteli ?
    Adamlar F1'de hangi takıma motor verse o takım hayatının problemlerini yaşıyor... otomobil dünyasını anlarım maliyet vs, f1 dünyasında bile adamlar problem ile eş değer görülüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 4 Mart 2021; 20:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6,7 ay kullandım touch paketini malzeme kalitesi gayet iyi c segmentine uygun. Ama trim sesi vardı benim arabada sağ arka koltuğun ordaki plastikten çok fazla cızırtı geliyordu. Benim arabaylada alakalı olabilir 2. El almıştım 67 bindeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliyürek54 -- 4 Mart 2021; 20:23:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliyürek54

    Ben 6,7 ay kullandım touch paketini malzeme kalitesi gayet iyi c segmentine uygun. Ama trim sesi vardı benim arabada sağ arka koltuğun ordaki plastikten çok fazla cızırtı geliyordu. Benim arabaylada alakalı olabilir 2. El almıştım 67 bindeydi.
    Hocam işçilik iyi olmadığı için bütün Meganelarda öyle.
  • icon için konusursak kapı tutamakları bin km olmasına ragmen işçilikten midir malzemeden midir bilmiyorum ama sıkıca tuttuğunuz zaman biraz boşluk varmış gibi ufak çıtırdıyor onun dışında konsol üstü beklenildiği gibi yumuşak malzeme direksiyon derisi olsun kromlar ve piyano siyah parçalarla direksiyon malzeme olarak bence çok iyi hissetiriyor zaten sonuç olarak biraz süre geçtikten sonra size aracın nasıl hissettirdiği önemli çok yüksek beklentileri olmayan biri olarak beni gayet memnun ediyor malzeme kalitesi olarak onun dışında 1.3tce ara hızlanmalarda güzel geri yaslıyor ve çok keyifli yakıtına göre bi hayli f/p aracı.

  • Kalite sıralaması:

    Alman

    Japon

    Kore

    Fransız

    İtalyan

    Diye gider. Renonun kalitesi haliyle vasat. Şahsen tercih etmem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite olarak bir golf degil ama corolla, civic gibi kotu hisli degil. Kasislerde tangir tungur etmez kapilari tokumsu kapanir. İsletme giderleri bakimindan Alman ile Japonun ortalamasidir. Turkiye sartlarinda ideal araclardan biridir.

    Arac genelde kiralik yahut sirket araci olarak kullanildigi icin laf soz eden cok olur, normaldir. Elestirenlerin bazilarinin araci bile yoktur. Her mal pahasina gore elestirilir. Parasina gore guzel konforlu ve ekonomik arabadir. Her reno gibi bazi kronik problemleri vardir, ornegin kapi citlarinin ice gocmesi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 BMW 3 serisi bile oyuncak gibi artık modeller böyle üretiliyor

    Fransız arabaları bana göre şöyle

    Malzeme kalitesi işçilik 3 yıldız

    Motor performansı tüketim 5 yıldız

    Güvenlik yol tutuş ortalama 4 yıldız

    Konfor yalıtım ortalama 4 yıldız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz almak icin gittik orta konsolda bacaklarimizi dayadigimiz yer bastirinca hareket ediyor. Surucu koltugunu en alta indirince arkadaki ayaklarini geri cekmek zorunda kaliyor. Boyle basit seylerleri gorunce vazgectik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 21 Mart 2021; 20:9:2 >
  • Toyota çıt kırıldım mı? Yahu toyotaya konforsuz dersiniz, estetik değil dersiniz, atmosferik çağ dışı motoru var dersiniz de pejo ile aynı kefeye koyup çıt kırıldım derseniz komik olursunuz.


    Bu forum günden güne eriyor gerçekten. Fanatizm üst seviyelere tırmanıyor. Bkz. : daswagen, beyinsis vb.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: akrobatt

    HB araçların daha iyi yol tuttuğunu biliyorum. Ama bu durum megane için geçerlimi emin değilim.



    Alıntıları Göster

    Sedan daha iyi tutar ama ne kadar fark olur bilemem

  • Çok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 1.6 Joy sedan almıştım. Senesi dolmadan sattım. Cam fitilleri çatladı garantiden değişti, teyp ekranı kendi kendine kayboluyordu iki kez yazılım atıldı düzelmedi, süspansiyon çok gergin ve sert serviste sıktılar mıktılar değişmedi. 1.6 motor özelinde gürültülü ve performans kötü, teyp vasat altı, klima vasat altı.
    İyi yanları LPG uyumlu, malzeme kalitesi eh işte, burnu hariç yerden yüksekliği iyi, tipi ciks, camlar kalın ve renkli, yalıtım fena değil, donanım yeterli, içi focus ve astra
    gibi kasvetli değil. koltuklar sarıyor ve rahat, bagaj kullanışlı. Aklımda kalanlar bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formdas -- 4 Mart 2021; 23:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrun

    Kalite olarak bir golf degil ama corolla, civic gibi kotu hisli degil. Kasislerde tangir tungur etmez kapilari tokumsu kapanir. İsletme giderleri bakimindan Alman ile Japonun ortalamasidir. Turkiye sartlarinda ideal araclardan biridir.

    Arac genelde kiralik yahut sirket araci olarak kullanildigi icin laf soz eden cok olur, normaldir. Elestirenlerin bazilarinin araci bile yoktur. Her mal pahasina gore elestirilir. Parasina gore guzel konforlu ve ekonomik arabadir. Her reno gibi bazi kronik problemleri vardir, ornegin kapi citlarinin ice gocmesi gibi.

    1 hafta megane kullandım. Şirket aracı olarak da civic kullandım. Civic bir golf değil ama megane'dan daha iyi. Megane geniş bir araba, motoru iyi ve pek bir ergonomik kusuru yok. Onun dışında kalite klasik fransız= vasat.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 yıllık Renault (Clio, Megane 2 ve Megane 4) kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim: Renaultun özellikle D sınıfı altındaki modellerini alacaksanız (Clio, Megane) en üst donanım paketini almalısınız. Tabii ki imkan meselesi ama Renaultun boş paketlerine yaklaşmayın bile. Megane 4 düşünüyorsanız icon pakete bakın, icon alamıyorsanız Octavia, Focus vb. modellere bakmanızı tavsiye derim.

  • NextMove kullanıcısına yanıt

    Renaultun en az eleştirilecek noktası motorudur belki de.. Formula 1'de 2014 'ten sonra sadece Renault motorları değil, Ferrari ve Honda motorları da pek çok sorun yaşadı. Ferrarinin bir galibiyet bile almadığı sezonlar oldu. Honda son 2 yıldır biraz toparladı ama sanırım 2021'de çekilecekler. 2014'ten sonra Mercedes dışında kimsenin yüzü gülmedi. Renault Formula 1'de 1992 ve 1997 (Williamas Renault) arasında en iyi motoru üretti. Bu yıllar arasında hep Renault motoru şampiyon oldu. 1997'nin sonunda kendisini yeterince ispat ettiğini düşünerek Formula 1'den çekildi. Eğer çekilmeseydi şampiyonluk serisi devam edecekti. 2005 ve 2006 yıllarında en iyi 2 motordan biriydi ve bu yıllarda Renault fabrika takımı olarak Ferrari dışında şampiyon olan tek takım oldu. 2010 ve 2013 arasında Red Bull ile yine 4 yıl şampiyon oldu. Mercedes motoru yüzünden 2000-2006 arasında Mclarenin şampiyonluk kaybettiği bile oldu. Renault binek otomobiller için Mercedes ile motor geliştiren bir firma. Mercedesin iş ortağı olmuş bir üretici.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 5 Mart 2021; 0:37:55 >




  • 4 yıldır sıfır aldığım dizel otomatik megane sedan icon donanım aracımı 53.000 kmdir kullanıyorum.
    Kimse icon için kalitesiz vasat diyemez.
    Joyla bambaşka bir dünya kıyaslayınca.
    Eksileri bagaj yükleme eşiğinin alçakta olması ve görüş açılarının dar olması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2017 model Megane 4 sedan 1.5 DCI touch paket vardı. F/p bir araç çok kaliteli olduğu söylenemez sınıf ortalaması içinde denebilir. Ancak bir arkadaşta olan icon paket gerçekten çok daha farklı hissettiriyordu. Üstte bir arkadaş yazmış gerçekten touch paketteki ekran ve radyo- teyp çok kötüydü. Kendi kendine kapanıyor veya açılıyordu, çözüm de yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_Hammer -- 5 Mart 2021; 1:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalet sürücü 33 H kullanıcısına yanıt
    Çok kalitesiz olması için S klasse ile falan kıyaslamanız lazım.

    2016-2017 yılında; Segmentine göre kalite beklentisini ksrşılayan, Icon donanım ve de opsiyonlarıyla segment ötesinde özellikler sunan bir araba bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.