Şimdi Ara

Mc donalds çocuk menü. Süper oyuncaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
8.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.mcdonalds.com.tr/happy-meal/oyuncaklar/justice-league-ve-dc-superhero-girls

Buradaki oyuncakları happy meal menüsü ile alıyorsunuz. Max 10 tl. Ben 6 tl lik menü ile aldım. Sıcak fırsat olma sebebi oyuncaklar çok kaliteli ve hareketli. AVM'ler de kutuda satılsa 30 tl edebilecek oyuncaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 2 Temmuz 2017; 14:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazi subelerde 3 oyuncak 7.5 TL veya 8.5 TL. Bu oyuncaklarin tamamindan aldik. Daha önce de my little pony ve tranaformers oyuncaklari stoklamistim. Mc Donalds oyuncaklari gerçekten harika

• Çocuklarınıza daha bu yaşta böyle zararlı Fast food mekanlarına gidince ödül alacağı düşüncesini yerleştirmeyin 6 liraya oyuncak alıp milyarlarca hastane masrafı ödersiniz sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyeceklerin ve oyuncaklarin kalitesinden odun vermez mcdonalds

• quote:

Orijinalden alıntı: John Verdon

Çocuklarınıza daha bu yaşta böyle zararlı Fast food mekanlarına gidince ödül alacağı düşüncesini yerleştirmeyin 6 liraya oyuncak alıp milyarlarca hastane masrafı ödersiniz sonra

Menünün parasını öde oyuncağı al sadece

• Yiyeceği kendim yiyip oyuncakları yiyenlere toplayım bari

• Menü almak zorunda değilsiniz. Ben 3,95 e aldım tanesini hepsinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BURGER KING'DEKİ EN İYİ MENÜ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir boka benzemiyor oyuncaklar. Nerde o 10 yıl önce verdiği oyuncaklar nerde şimdi verdikleri
  • hadi sizi geçtim de çocugunuza yazık yahu. şu leş şeylerden zavallı çocuklarına yediren bilinçsiz ailelerin varlıgı bile beni hayrete düşürüyor
  • 6 TL olan menü hangisi ben sadece oyuncağa 5 TL verdim geçen hafta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün oyuncaklar olsa menü al çöpe at oyuncakları al bile yapın canınız sağolsun diyecem ama yazıktır çocuklarınızı süper hero saçmalığına maruz bırakmayın arkadaşlar.

• quote:

Çocuklarınıza daha bu yaşta böyle zararlı Fast food mekanlarına gidince ödül alacağı düşüncesini yerleştirmeyin 6 liraya oyuncak alıp milyarlarca hastane masrafı ödersiniz sonra

İlk önce dediğin çok doğru fakat imamın dediğini yap yaptığını yapma derler ya işte öyle olmuş. Besleyici takviyeler konusunda aktif olarak bulunup satışta yapıyorsun. Protein tozu,aminoasit vs. daha sonrasında hastane masrafı çıkartabilen şeyler değil sanırım. Dediğim gibi fast food ile ilgili düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum.
  • Yok onuda sağlıksız bulduğum için satıyorum hocam kendime almıştım hatamı farkettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Milyarlarca hastane masrafı falan olmaz

Sadece çocuğunuz obez olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    Obezite bir çok hastalığa davetiye çıkarır

• çoluğun çocuğun rızkına göz dikiyormuşum gibi geldi rahat edemem ben alırken :(

• muxo kullanıcısına yanıt
    bende hamburger'den çok haz etmiyorum ama mc donalds hamburger köftelerini pınar'dan alıyor. ve et'den başka birşey yok içinde.

okumak isteyen buradan bakabilir.http://www.bademlebuduk.com/2015/06/mc-donalds-gezisi-pnar-entegre-et.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

bende hamburger'den çok haz etmiyorum ama mc donalds hamburger köftelerini pınar'dan alıyor. ve et'den başka birşey yok içinde.

okumak isteyen buradan bakabilir.http://www.bademlebuduk.com/2015/06/mc-donalds-gezisi-pnar-entegre-et.html

burgerking nerden alıyor hocam?
  • çocuklara hamburgeri yasaklamak boşa aslında
    asıl tehlike kola'da..

ayda bir hamburger ayran patates yemesinin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
  • Batmanle supermeni en uygun kaça alabilirim menülü veya menüsüz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.