Şimdi Ara

oBilet.com Burger King Kampanyası Chicken Royale Soğan Halkası Bi De İçecek 7.95tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • obilette yeni kampanya başlatmışlar bilet alınca geliyor kod. herhangi bir bilet alabilirsiniz hangi sefer olduğu farketmiyor haber veriyim dedim

oBilet.com Burger King Kampanyası Chicken Royale Soğan Halkası Bi De İçecek 7.95tl

sürekli bilet alan biri olduğum için baya yarayacak işime

bunun telefon uygulaması da çok iyi arkadaşlar
    aldığım bilet her an telefondaki programda duruyor muavine direk telefonu gösteriyorum agzı acık tamam diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skofield -- 28 Şubat 2016; 1:23:24 >

• hani patatesi bunun?
  • Eksik menü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bileti ucuzundan aldım. Bi de oBilet sayesinde ucuza doydum. Güzel iş...
  • Govego bitmiş

• Patates yok

• Konuyu acana tesekkurler. Ancak burget kinge kodla gidince almak mumkun olmuyor. Pos calismiyor diyorlar hep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün gittim aldım ve bir sorun yaşamadım.

bir de sanırım çalışan arkadaş kampanyadan yeni haberi olduğu için yanına patates koydu

ama forever soğan halkası. patates olmasa da olur @ali222 geçen başka bir kampanyada öyle ypmaya çalıştılar, burgerı aradım sorunu çözdüler hemen

• Çek satış bölümünde 2-3 TL'den satarlarsa sürekli faydalanacağım kampanya
  • Güzel fikir @ugul

bu arada beşiktaş barbaros bulvarında kullandım kodu. üstüne patates veriliyor orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skofield -- 28 Şubat 2016; 22:16:25 >
  • Ben de sorunsuzca kullandım kodu. Patatese gerek de yok menü gayet doyurucu 8'li soğan halkası favorim zaten. Benim gibi otobüsle çok seyahat edenler için süper oldu :)
  • Ben de kullandım kodu patateste verdiler. Herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkür ederim.
  • kullanamayacak arkadaşlar, pm lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.