Şimdi Ara

Maymuna kafa nakli yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtalyan Beyin Cerrahı Sergio Canavero, bir maymun üzerinde kafa naklini başarıyla gerçekleştirdiğini iddia etti. Canavero, iki yıl içersinde insanlar için de bunu gerçekleştirmeye hazır olduğunu söyledi.

Maymuna kafa nakli yaptı

Maymunun, Çin'de, yapılan operasyondan herhangi bir nörolojik yara olmadan canlı çıktığı bildirildi. Ancak hayvan etik nedenler gerekçe gösterilerek 20 saat sonra uyutuldu.

Bir insana kafa nakli yapmak için hazır olduğunu söyleyen Beyin Cerrahı Sergio Canavero'ya göre bu, 2017 yılı bitmeden uygulanabilecek. Beyin cerrahı, bu sayede felçli hastaları tedavi edebileceğini düşünüyor.

Ancak bilim dünyası operasyon konusunda şüpheli. İtalyan doktor, çalışmalarını bilim dünyasının incelemesine açmamakla eleştiriliyor.

Maymuna kafa nakli yaptı

MALİ KAYNAK İÇİN ZUCKERBERG'E GİDECEK

Canavero'nun başarısı ilk kafa nakli yapılacak insan olarak seçilen Rus hasta Valery Spriridonov'un operasyonu için mali kaynak sağlama olarak görülüyor. Canavero cerrahlardan ve bilim insanlarından oluşan büyük bir ekip için yüklü bir miktar paraya ihtiyaç duyduğunu ve bunun için Mark Zuckerberg'e başvuracağını söyledi.

http://www.ntv.com.tr/saglik/maymuna-kafa-nakli-yapti,_tVgJi96V0yZTMRbCQL8pw

• Ee yaşadın sen o Zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maden insanlar maymundan geldi şimdiki maymunlar niye insan olmuyo

• Mağara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim Felcli hastanın kafasını ister ki?
    Tabi para icin kobay olacak insanlar var
    Para icin kafa nakline onay verecek milyonlar var Dunya da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 28 Ocak 2016; 20:00:45 >
  • Şu tip haberler görünce bir tek benim mi midem bulanıyor.

• Düşünce güzel ama adam psikopata benziyor. Çalışmalarını bilim dünyasına açmaması soru işareti bırakıyor. Neyse adam desteklemek lazım aslında maymunda becerebilmiş operasyonu. İnsanda da yapabilir niye yapamasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Kim Felcli hastanın kafasını ister ki?

Az önce düşündüm senin gibi insanları bi insan bir konu hakkında birşey bilmeye bilir fakat mantığını kullanarak bir bilginin doğru mu yanlış mı olduğunu çözebilir dedim çözebilmeli

Şimdi felçli adamın beynini alıp sadece beyin ölümü gerçekleşmiş bir insana nakil etme fikri yerine neden tam tersini düşündün

Lütfen beni anla.

• Tam nazi tipi var adamla yalnız.
  • anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Az önce düşündüm senin gibi insanları bi insan bir konu hakkında birşey bilmeye bilir fakat mantığını kullanarak bir bilginin doğru mu yanlış mı olduğunu çözebilir dedim çözebilmeli

Şimdi felçli adamın beynini alıp sadece beyin ölümü gerçekleşmiş bir insana nakil etme fikri yerine neden tam tersini düşündün

Lütfen beni anla.

"Şimdi felçli adamın beynini alıp sadece beyin ölümü gerçekleşmiş bir insana nakil etme fikri "

ișin aslını tam bilmedigim icin aklıma gelmedi. Konuda ki yazıya göre yorum yaptım.

Gercekte öyle oluyorsa sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 28 Ocak 2016; 20:25:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merhamet62

quote:

Lütfen beni anla.

"Şimdi felçli adamın beynini alıp sadece beyin ölümü gerçekleşmiş bir insana nakil etme fikri "

ișin aslını tam bilmedigim icin aklıma gelmedi. Konuda ki yazıya göre yorum yaptım.

Gercekte öyle oluyorsa sorun kalmaz.

Üslup biraz sert olmuşsa kusura bakayın kafam başka birşeye de takılmış olduğun dan

• Metal Gear Solid virali.

http://www.merlininkazani.com/Tarihi_degistirecek_Kafa_Nakli_projesi_Metal_Gear_Solid_viraliymis-haber-81287p1.html

• İnsanlar, maymundan gelmiştir
    Kafalar bile uyuyor birbirine

• Haber doğrumu bilmiyorum ama insanlar üzerinde yapılırsa din yalanı patlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

Haber doğrumu bilmiyorum ama insanlar üzerinde yapılırsa din yalanı patlar.

Neden öyle dediniz ki sanki ölümsüzlük veya zaman makinesi bulunacak gibi yazmışsınız.

• Ulan 100 yıl sonra zenginler için ölümsüzlüğü bile bulurlar, parası olan hem mecazi hem gerçek anlamda yaşıyor anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İnsanlar, maymundan gelmiştir
    Kafalar bile uyuyor birbirine

kardeş insanın kafasını alıp maymuna nakil yapmamış maymundan maymuna nakil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Klokt

Haber doğrumu bilmiyorum ama insanlar üzerinde yapılırsa din yalanı patlar.

Neden öyle dediniz ki sanki ölümsüzlük veya zaman makinesi bulunacak gibi yazmışsınız.

ölümsüzlük bulununca din neden patlar yani niye böyle düşündüğünü merak ettim ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.