Şimdi Ara

Max Payne 3 Grafik ve İşlemci Performans Testleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DX 11 En Yüksek Kalite

Orta seviye Kartların DX modu geçişlerinde yaşadıkları performans kayıpları :

DX 9 ve DX 11 arasındaki kalite farkı :

DX 9

DX 11

İşlemci Testi :

KAYNAK

• Bilgiler için sağol ama benim anladığıma göre xfx 6870 1 gb 256 bit bu oyunu çalıştırmıyor öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufyusuf17 -- 6 Haziran 2012; 19:10:54 >
  • hayır çalıştırır...
  • dx9 la dx11 arasında hiç fark yok.
  • dx 9 açar oynarım hiç bi fark yok.Directx 11 pişmanlıktır
  • Vay arkadas ne dx9 mus seneler gectı gram fark yok neredeyse dx11 e gore kıyaslaBosuna dx11 oyun yapmasınlar dx9 un %100 kullanıldıgını bıle dusunmuyorum.Dx12 cıksın oda bırsey degıstırmeyecek dedıydı dersınız
  • oyun 4 coreden sonra saat hızına bakıyor demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dx11 in sistemi biraz daha yormasından başka hiçbir halta yaramadıgını gördük yineYok tessellationmış ayakta uyutuyorlar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 6 Haziran 2012; 20:44:46 >
  • dx11 biraz daha aydınlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Vay arkadas ne dx9 mus seneler gectı gram fark yok neredeyse dx11 e gore kıyaslaBosuna dx11 oyun yapmasınlar dx9 un %100 kullanıldıgını bıle dusunmuyorum.Dx12 cıksın oda bırsey degıstırmeyecek dedıydı dersınız

farkın görünmeyeceği sahne koymuşlarda o yüzden yoksa öyle sahneler varki kaplamadaki tesellation burdayım diyor
  • Tesselationın işe yarayıp yaramamasına göre DX11 Normal veya DX9 High rahatça oynarım. Full ayar takıntım olmadığı için sorun yok.

Grafik kalitesini düzgünce kıyaslayabileceğimiz daha fazla resim olsa iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Vay arkadas ne dx9 mus seneler gectı gram fark yok neredeyse dx11 e gore kıyaslaBosuna dx11 oyun yapmasınlar dx9 un %100 kullanıldıgını bıle dusunmuyorum.Dx12 cıksın oda bırsey degıstırmeyecek dedıydı dersınız

farkın görünmeyeceği sahne koymuşlarda o yüzden yoksa öyle sahneler varki kaplamadaki tesellation burdayım diyor

Ben oynamadım oyunu sadece yayınlamıs oldukları resımlere bakarak yorum yaptım belırtmeyı unutmusum

Ayrıca tess performansı dırek etkıleyen etmenlerden bırı.580 slı ıle bır oynamam lazım kısa zamanda.oyun 26gb bır turlu ınmedı gıttı

• O değilde GTX480 yıllara meydan okuyor, daha önce bir süre kullanıp sattığım GTX480 AMP'me geri döndüğüme bir kez daha sevindim, hatta biraz OC ile GTX580'İn ensesinde biterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 6 Haziran 2012; 21:00:44 >
  • dx9 ile dx11 resmini karıştırdım hangisi daha iyi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

O değilde GTX480 yıllara meydan okuyor, daha önce bir süre kullanıp sattığım GTX480 AMP'me geri döndüğüme bir kez daha sevindim, hatta biraz OC ile GTX580'İn ensesinde biterim

7870i özlemedin mi :)
  • ben evga gtx480i 850mhzde catir catir kullaniyorum az voltaj ile... zaten monitorum 1280.720...1080p belki karti zorlar ama bu cozde 8xssga bile 60fpsye kitliyor oyunlari, iracing, rfactor2 gibi...max paynede iniyor, in in bitmedi arkadas...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik testinde 6870'in 6950 7850 gtx480 gibi kartlara cok yakin olmasi ilginc.6850'ye bu kadar fark actigi bir oyun gordum sonunda ama shader falan filani verimli kullaniyorsa 6950 7850 niye cekip gitmemis?bu oyunun normal ayarda optimum karti 6870 bence sonrasi biraz lukse kaciyor.

islemci testinde ayni bf3 gibi ismi athlon 645 bile olsa x4 olduktan sonra 1300 liralik islemci de taksaniz ayni fps'yi veririm demis.bundan bir iki yil once cache farkediyor oyunlarda phenom iyidir athlon kotudur filan diyorduk simdi tersine dondu oyunlar Allah rizasi icin bir athlon x4 abi ustu kalsin yapiyor.
  • DX9 da oynarım kasma fazla olmaz heralde
  • 7850 bu oyunu hangi ayarda açar? en yüksek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

7850 bu oyunu hangi ayarda açar? en yüksek?

2. tabloya bakmadın sanırım cevabı orada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.