Şimdi Ara

Max Payne 3 Grafik ve İşlemci Performans Testleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
9.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 960t oc ile 3.60 ghz 8 gb ram ve 6850 ondada oc var full ayarlarda 40 fps altına hiç düşmedi
  • Dx 9 ile daha net oyun.
  • imzamdaki sistemle vga deftda bütün ayarlar full 150fps ortalama oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

imzamdaki sistemle vga deftda bütün ayarlar full 150fps ortalama oynuyorum

yakışır
  • quote:

olmamış hocam 690'a biraz overclock şart 150 fps dediğin nedirki
  • quote:

Yalan....
     Max Payne 3 Grafik ve İşlemci Performans Testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 30 Ağustos 2012; 21:12:15 >
  • 4xaa değil fxaa 16x diye birşey var duydunmu genç? bunun için bir gtx 680 690sahibi olsaydın anlardın

videoya çekerim 150fps alırsam kasandaki kartı alırım varmısın
  • quote:

4xaa değil fxaa 16x diye birşey var duydunmu genç? bunun için bir gtx 680 690sahibi olsaydın anlardın

videoya çekerim 150fps alırsam kasandaki kartı alırım varmısın

İhtiyar 4x de bu skor alınıyor 16 x de daha az alınır öle hava olsun diye boş konuşma vede yazma böle bozarlar adamı .....hadi git işine kumda oyna sen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 31 Ağustos 2012; 3:08:20 >

• bir kapakta sana yapıştıralım gtx 690neymiş öğrenirsin şimdi gtx 690da 2tane gtx 680gpusnun sli olduğunuda bilmiyorsundur sen kerata? ekran kartlarının bugattisidir gtx690

tek gtx 680

budamı gol değil haa

181fps görmüş..çöznürlüğe bak birde sana bonus olsun..yetermi sana yine gel eğleniriz senle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 31 Ağustos 2012; 3:16:52 >

• quote:

bir kapakta sana yapıştıralım gtx 690neymiş öğrenirsin şimdi gtx 690da 2tane gtx 680gpusnun sli olduğunuda bilmiyorsundur sen kerata? ekran kartlarının bugattisidir gtx690

tek gtx 680

budamı gol değil haa

181fps görmüş..çöznürlüğe bak birde sana bonus olsun..yetermi sana yine gel eğleniriz senle
    quote:

/>

Üç kagıtcı ben sana yukarda nvida nın kendi Gtx 690 testini koydum sen gtx 680 slı koymuşun artı o max deger hadi onu geçtik slı düzenegi,hadi onu geçtik gtx 680 nin 2 katı zannedecek kadar cahil cühelasın l baştan aşşagı yalanlarla dolu muhabbet bu ...Yalan söylemekle adam olunmuyo senin gtx 690 nın felan yok buralarda yalandan hava atıyorsun olsa kartın snırlarını bilirdin ... neyse bu son mesajım sana yalancının degeri yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 31 Ağustos 2012; 12:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

/>

Üç kagıtcı ben sana yukarda nvida nın kendi Gtx 690 testini koydum sen gtx 680 slı koymuşun artı o max deger hadi onu geçtik slı düzenegi,hadi onu geçtik gtx 680 nin 2 katı zannedecek kadar cahil cühelasın l baştan aşşagı yalanlarla dolu muhabbet bu ...Yalan söylemekle adam olunmuyo senin gtx 690 nın felan yok buralarda yalandan hava atıyorsun olsa kartın snırlarını bilirdin ... neyse bu son mesajım sana yalancının degeri yoktur...

ahaha sen kapağa doymamışsın

headshoot yapalım birtane daha hayalini söyle bana gerçekleştirim genç

tabloları görünce tabi geri viteste bozuldu dimi ahahaha

sen kapoağa doymazsın bende ss kart resimleri eklemeye

• arkadaslar bende asus n56vm (gt630m +intelhd 4000) var ben bu oyunu 1080p de oynayabilirmiyim ?
  • görüntü olarak resimlerde hiçbir fark yok gibi birşey varsada gözle görünür birşey yok dx11 dx11 dediler :)
  • Herkese hayırlı günler arkadaşlar ben sizler kadar ince detayylı anlamıyorum ekran kartı özelliklerinden kısaca ve öz olarak bahsedecek olursam elimde DELL İNSPİRON N5110 marka laptop var özellikleri ise:
    -İntel Core i3 2.20 işlemci
    -Nvidia Geforce 525M 1GB ekran kartı
    -4 gb ram
    -750 gb hdd var.

Birçok oyunu oynayabiliyorum bazılarında grafik ayarlarını düşürerek oyunuyorum fakat bi şekilde oynayabiliyorum. Max Payne 3 ü sorunsuz kurdum reloaded.
    oyun gayet güzel çalışıyor grafik ayarlarını sürekli değiştirdim her yöntemi denedim fakat oyunda herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen adamımız daha chapter 1 de yere atladığı zaman yerde kalıyor, bazı yerlerde ellerini sağa sola kaldırıp öylece kalıyor hadi orayıda geçtik biraz daha ilerlediğinde yine chapter 1 de kaçırılan adamı münübüse atıp kaçıyorlar ya orada adam donuyor araba otoparktan çıkıyor gidiyor, adamımız hiçbir şekilde hareket etmiyor öylece kalıyor.. yerden silah alırken çok çok ağır alıyor yada garaj kapısını açmak için duvardaki butona tıklarken çok ağır oluyor bu sorunun neyden kaynaklandığını halen çözemedim Allah rızası için bi yardım edin

msn: yavuzbayrakgkc@hotmail.com

(ADMİN KONU YANLIŞ OLABİLİR ÖZÜR DİLERİM BAŞKA YERDE BULAMADIM AYRICA BURADAKİ ARKADAŞLAR DAHA ZEKİ GİBİ GÖRÜNDÜ BANA :) )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.