Şimdi Ara

AMD’nin yeni grafik sürücüsü oyunlarda yüzde 24’e kadar FPS artışı sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD’nin yeni grafik sürücüsü oyunlarda yüzde 24’e kadar FPS artışı sunuyor

Ekran kartı sürücülerine olan desteğini gün geçtikçe arttıran AMD, geçtiğimiz günlerde Radeon Software Adrenalin grafik sürücüsünün 22.2.2 sürümünü paylaştı. Yeni sürücü birçok oyunda büyük performans artışını beraberinde getiriyor.

Yeni grafik sürücüsünün Resizable BAR olarak da bilinen Akıllı erişim belleği (SAM) üzerinde optimizasyonlar gerçekleştiren kırmızı ekip, yeni sürücünün Ryzen 9 5900HX CPU ve Radeon RX 6800M kullanılan bir sistemde 1080P Ultra ayarlarında çalışan Assasin’s Creed Valhalla’da yüzde 24’e ulaşan bir FPS artışından bahsediyor. 

Sürücünün diğer oyunlarda gösterdiği performans farkı:

• Battlefield 5 : Ryzen 7 5800H ve Radeon RX 6600M ile 1080p Ultra ayarlarında yüzde 23'e kadar

• Borderlands 3 : Ryzen 9 5900HX ve Radeon RX 6800M ile 1080p Badass ayarlarında yüzde 18'e kadar

• F1 2021 : Ryzen 7 5800H ve Radeon RX 6600M ile 1080p Ultra Yüksek ayarlarda yüzde 17'ye kadar

• Gears 5 : Ryzen 7 5800H ve Radeon RX 6600M ile 1080p Yüksek ayarlarda yüzde 12'ye kadar

• Fortnite : Ryzen 7 5800H ve Radeon RX 6600M ile 1080p Ultra ayarlarında yüzde 11'e kadar

• Cyberpunk 2077 : Ryzen 9 5900HX ve Radeon RX 6800M ile 1080p Ultra ayarlarında yüzde 10'a kadar

Ayrıca Bkz.Sapphire'in özel madencilik kartları MSRP fiyatlarına geriledi

AMD'nin iddialarına göre yeni sürücünün oyun performansına minimum yüzde 10'a kadar bir etki edeceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Radeon grafik yazılımı üzerinden otomatik olarak yüklenebilen sürücüye ulaşmak isteyen kullanıcılar buradan manuel olarak indirebilirler.

Kaynak:https://hothardware.com/news/amd-radeon-gpu-driver-game-performance-uplift

• 'e kadar !

• 22.2.2 sürümünde rx480 cyberpunkta düzgün çalışmıyor! ufacık hataları düzeltemedi amd

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adamlar r9 390 için desteği kestiler ama hala yeni çıkan orta segment kartlarından daha güçlü

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Çok tehlikeli bir kalıptır... :)

Özellikle satış ve pazarlamada çok kullanılır.

• Sürekli dizüstü işlemciler ve ekran kartları örnek verilmiş. Masaüstünde ilginç şekilde asıl pazarlama stratejisi olan fiyat/performans yarışını kaybetmekte olan AMD özellikle dizüstüne yüklenmeye çalışıyor. Bu yıl 6000M serisi ekran kartlarını da bol bol göreceğiz.

• nvidia'dan amd'ye daha yeni geçtim çoğu oyunda rahatım. intel işlemcim şuanki amd'den sözde 0.10 ghz daha yüksek hızda ve 2 çekirdek daha fazlaydı fakat performans veremiyodu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd işlemci için bişi diyemem ama grafik olarak amd kullanılmaz Radeon software tam bir fiyasko. Kartla hiç uyumlu değil. Bu haberdeki rakamlarda hayal ürünü.

• Çok kötü bir konu başlığı, bahsedilen ekran kartları 6000M serisi, dizüstü için olanlar. Konuyu paylaşanlar, galiba haberin içini okumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24'ten başlayıp 10'a kadar düşmüş. Hayatımda şu "-den başlayan fiyatlarla" ile "-e kadar hız", "-e kadar performans", "-e varan indirimler" kalıplarından oldum olası nefret etmişimdir. Kayda değmeyen gereksiz şeylerle çok önemliymiş gibi dikkatini çekip boş yere kafanı meşgul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2022; 0:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında almıştım sene 2014 tü herhalde. 1250 TL ye. 3 fanli Sapphire ne kartti be.512 bit ti sanırım birde .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt

Aynen kardeş ben de o fiyattan almıştım , şimdi mümkün mü o fiyat ...

• Bu güncellemelere RX 5600 XT dahil mi yoksa son çıkan kartlar için mi

• GUNERE$ kullanıcısına yanıt
    ilk geforce'tan bu yana nvidia kullanmış ve en son 3080'den 6900xt'ye geçmiş biri olarak söyleyeyim, dediğinizin elle tutulur bir tarafı yok, bilakis Radeon sürücüsü nvidia sürücüsünden çok daha iyi. Kartla uyumlu değil ne demek? kullanmadığınız çok belli, bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Ozaman için 8gb 512 bit kart. Şimdi olsa yine kullanırım da PC den vazgeçtik artık :) konsola geçtiğimden beri rahatim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel artış

• 5800H VE rtx 3060'lı 95w *notebook var bakalım etkisi olacak mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.