Bildirim
Max Payne 3 Grafik ve İşlemci Performans Testleri (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orijinalden alıntı: senol2985
quote:
NFS'de oyundan kaynaklanıyor. Konsol portu bir oyun o. Diablo 3'te öyle bir sorun olmaz.
iyide müdür max payne 3 dede öyle 30 fps sabit üzerine çıkmıyor ama V SCYN yi açarsan durduramaam kartı korkuyrumMATRİX 5870 2 gb var bende bu kart ölmeyecek herhalde
Dostum başka bir problem vardır ben vsync açık şekilde 60 fps ye çıkıyorum 5870 ile. max payne 3 konsol portu değil ve evet 5870 zaten hala şu anki oyunların ötesinde bir kart. Ben 2010 başlarında aldım bu kartı ve o günden beri en ufak performans sorunu yaşamadığım, beni en uzun süre götürmüş tek ekran kartıdır.
dostum seni anlamakta güçlük çekiyorum bf3'de de ultrada da 5870 ile 60 fps ye yakın alıyorum demiştin, max payne 3 de ultra ayarlarda 5870'le 60fps alman imkansız.. biliosun 5870 ; gtx680'nin yarı gücünde bile değil..
sistem bileşenleri:
i7 2600k 5.0Ghz & ASUS Maximus IV Extreme >X 680 & Kingston HyperX T1 3x2Gb 2000Mhz & Noctua NH D-14 & Creative X-FI Titanium HD PCI-Ex & 60GB OCZ Vertex 2 & Western Digital Caviar Black X2 RAID0 & Corsair TX850 & Cooler Master Cosmos RC1000
Ya ben anlamıyorum şu meseleyi. Her konuda aynı muhabbeti yapıyorsunuz çok ilginç gerçekten. 680'i de, 5870'i de babam üretmedi ve iki kart da umrumda değil. Ben aldığım FPS'yi söylüyorum neden yalan söyleyeyim? Eğer 5870 çok memnun kaldığım bir performans göstermeseydi şu an bu kartla işim olmaz gider 7 serisine yönelirdim ama demek ki istediğim performansı alıyorum ki kullanmaya devam ediyorum.
BF3 topicinde de bunu yazdım ama anlatamıyorum herhalde? 60 FPS stabil verdiğini söyleyen olmadı BF3'te. 50-60 veya yer yer 40-60 arasında gidip geliyor ama her şey ultrada, zaten şu an ultra oynamadığım oyun yok. Ultra oynayamadığım bir oyun çıksın, 5870 elimde durmaz zaten işim olmaz daha bu kartla. Anladınız mı artık dediğimi?
680'inde bir problem var demek ki öyle ya da böyle, bilmem ben 680'i de performansını da.
Akşama eklerim Max Payne SS'lerini. BF3 elimde olsaydı onu da eklerdim. 10 FPS'de veya 30 FPS'de oynayıp 60'ta oynuyorum deyince ne olacak plaket mi veriyorlar nedir anlamadım neden yalan söyleyeyim ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Haziran 2012; 10:06:44 >
-
Bu oyunda HD4650 İntel Core2 Duo @2.2 ile ne kadar iş çıkarırım -
tablolarda ati kartlar biraz şişirilmiş gibi sanki ama güzel inceleme olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan3486
tablolarda ati kartlar biraz şişirilmiş gibi sanki ama güzel inceleme olmuş
nE ALAKA HOCAM BENCEDE nvdialar şişirilmiş -
6970 in 76 fps alırken gtx 480in 69alması ve 6870 in 65 fps alması
bir başka örnekse 6850 52 fps alırken gtx 560ti in 50 fps alması yada 6770 in gtx 460 tan yüksek fps alması normalmidir.
neye dayanarak nvdia kartların şişirildiğini söylüyosunuz anlayamadım açıkçası -
Oha hala dx9 ile dx11 arasinda fark yok diyenler, nerede fark gordun diyenler, okadar fark fark degil diyenler var ya ...
Bu arada benim islemci hala iyi sonuc veriyor standard hizlarinda sevindim. -
quote:
bir başka örnekse 6850 52 fps alırken gtx 560ti in 50 fps alması yada 6770 in gtx 460 tan yüksek fps alması normalmidir.
neye dayanarak nvdia kartların şişirildiğini söylüyosunuz anlayamadım açıkçası
6970 gtx 480 den iyi bir kart gtx 560 ti de ise sanırım nvidia sürücü çıkaracak bunlar şu anki durumlar sürücülerle durum düzelir 6870 de çok iyi bri kart ayrıca 7950 gtx 580 den iyi ama durum onu göstermiyor benim 5870 çok altlarda ama degerler bendede aynı ve alışmışınız nvidia destekli oyunlara bırakta bi kerede amd destekli olsun olsun
-
quote:
quote:
6970 gtx 480 den iyi bir kart gtx 560 ti de ise sanırım nvidia sürücü çıkaracak bunlar şu anki durumlar sürücülerle durum düzelir 6870 de çok iyi bri kart ayrıca 7950 gtx 580 den iyi ama durum onu göstermiyor benim 5870 çok altlarda ama degerler bendede aynı ve alışmışınız nvidia destekli oyunlara bırakta bi kerede amd destekli olsun olsun
daha önceden 6850,5850,6950^6970,gtx480 kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim amd yanlısı yorum yapıyosun
verdiğim tablodaki yüzdeler oyunlardaki fps lerle doğru orantılıdır
dediğin doğru nvidia biraz zayıf kalmış gibi ama güncellemelerle fpsler normal haline dönücektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: tufan erkulquote:
quote:
daha önceden 6850,5850,6950^6970,gtx480 kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim amd yanlısı yorum yapıyosun
dediğin doğru nvidia biraz zayıf kalmış gibi ama güncellemelerle fpsler normal haline dönücektir
Alıntıları Gösterquote:
Üstat aksine amd yi sevmem 5870 'i 2 elden buldum aldım xt1950 pro vardı çok çektim verdigin sıralama yapay bir geçerliligi yok gtx 480 amd 6970 den iyi olamaz sadece oyunların çogu nvidia yanlısı oldugu için bazen 6970 den kötü olan kartlar yüksek fps alıyor adil bi oyun olsun nvidiların bir çok kartı amd nin benzer kartlarının altında olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 9 Haziran 2012; 16:32:59 >
-
7850 cross ile oynuyorum.mxaa kapali hersey full.ortalama 100-120 arasi.vsync acik.en dusuk 85 falan gordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2009 da aldığım 5870 yüzünden, sürekli ekran kartı bölümüne bakıyor, yeni birşey alsam mı almasam mı diye zaman harcıyorum... Sonunda bir tane daha 5870 alıp CF yapacağım sanırım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: siyahtemas
2009 da aldığım 5870 yüzünden, sürekli ekran kartı bölümüne bakıyor, yeni birşey alsam mı almasam mı diye zaman harcıyorum... Sonunda bir tane daha 5870 alıp CF yapacağım sanırım :)
bende cf yaapcam ama bu 5850 mi olur 5830 mu olur bakacaz artık -
Bu Oyunda Sıralama Şöyle ;
HD6850 > GTX560
HD6870 > GTX560 Tİ
GTX570 > HD7850 (Bu Kısım Beni Üzen Kısım )
Şunuda Belirteyim,Duvardakı Sarı Çizgiler DX9 Da Var DX11 De Yok Bu Sinirimi Bozdu DX9 Daha Dolu Bir Görüntü Vermiş Gibi Hoşuma Gitti
GTX690'ım Olsa Bu Oyunda DX9 Açarım :D -
görüntü kalitesinde pek fark yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY
DX9 ile DX11 arasında ki fark oyun sırasında durup monitöre kafayı sokmak suretiyle 2-3 dakikada anlaşılabilir. Oyunu oynarken gerçekten bir artısı yok. Şayet ekran kartınız yetiyor ise açın, zararı olmaz. Ama 30 FPS'yi geçemiyor iseniz DX11'de oynayacağım diye kasmayın. Zaten çoğu multiplatform oyunda hiçbir fark yok. Aradaki 10 FPS nereye gidiyor anlamak güç.
iyi güldüm yorumuna -
quote:
Orijinalden alıntı: Patria o Muerte
görüntü kalitesinde pek fark yok.
Ayrıntıya girildiginde dogru pek fark yok ama genel degerlendirmede fark var oyun daha canlı daha detaylı örnekte oldugu gibi tek karede bile çok fark var bide oyunu yapanların becerisde önemli battlefiled3 de bariz dx11 daha iyi alan wake ise dx9 olmasına ragmen çok iyi görseller var ama yinede keskinlik konusunda zayıf çünki dx11 ile yazılmış oyun deil -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
en yüksek ayarlar kesinlikle en yüksek değil
1080P Herşey FULL 16x AA 8X MSAA
'da gtx 680 40-50 fps arasında gidip geliyor , arasıra 30fps ye kadar da düşüyor..
Tek bölümde belli süreye dayalı bir inceleme olduğu için çok da geçerli bir şey sayılmaz. Bu tip testler fikir versin diye yapılır. Çok takılmamak gerekir. Gerçi testlerin neredeyse tamamı böyledir. Yalnızca oyunun genelini yansıtan oyun içi benchmark'lar faydalı olabilir.
ben bütün oyunu bitirdim,
ortalama 40 civarı diyebilirim..
30fps ye kadar düşüyor zaman zaman 50fps ye kadar da çıkabiliyor..
arkadaşım kusuruma bakma ama oyunu bitirdim demişsin senin gibi başkalarıda bitirmiş ama ben bu oyunda çok takıldım neyse şu an 13. bölüme geldim hani havalimanından kaçman gerekiyor çok polis geliyor bitane polis arada bomba atar silahla bomba atıyor işte ben orda takıldım iki gündür uğraşıyorum şuanda ise sinirden başıma ağrılar girdi oysaki cod,un ve crysisisin oyunlarını ezberledim oynarken ama bu oyun benim sinirlerimi alt üst etti rica ediyorum bana yardım edin :((
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Tesselationın işe yarayıp yaramamasına göre DX11 Normal veya DX9 High rahatça oynarım. Full ayar takıntım olmadığı için sorun yok.
Grafik kalitesini düzgünce kıyaslayabileceğimiz daha fazla resim olsa iyi olurdu.
Hocam hangi ekran kartini ve hangi cozunulukteki monitoru kullaniyorsunz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X