Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
258.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hemen hemen butun torrentleri denedim çok yavaş ınıyor.hız olarak 0-1 kb/s böyle indirmemi olur.sağlam bi torrent bileniniz varmı.şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

arkadaşlar hemen hemen butun torrentleri denedim çok yavaş ınıyor.hız olarak 0-1 kb/s böyle indirmemi olur.sağlam bi torrent bileniniz varmı.şimdiden çok teşekkür ederim.

Forumda bu tür konuşmalar yasak ama zamundaya bir bak.

Oyunun final hk. yorumum:

Bu arada o son bölüm neydi ya :D Abi havaalanının koridorlarında çatışırken birde bir müzik veriyorlar havadan iyice coşuyosun.Sanıyosun oynayan kişi sensin.O müzikte '' Healt - Tears'' Bu müzik aynı zamanda credits bölümünde de var.Son bölümün havaalanı çatışma sahnesinde bir şey farkettim Max abi artık hiç dikkat etmeden kontrolsüz olaya giriş yapıyor.Havaalanındaki salona sinematik görüntü ile geldi.Bir anda atladı ortaya gelin ulann diye bağrırmış gibi tonla adamın ortasına.Hem Max abinin bu gazıyla hemde arkadan verilen müzikle elimdeki ağır silahları bıraktım.Hiç saklanmadan tabancayla daldım.Orayı o havayla geçecem derken 2-3 kez delikdeşik oldum o ayrı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lütfü696 -- 23 Haziran 2012; 12:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

bu oyun kaç bölüm?

14 Chapter.

Birde bazıları oyunu beğenmiş bazıları olmamış demiş..Kararsız kaldım..

Orijinalden alıntı: Budfox

TTnet playstore dan bu oyunu alan var mı..Nasıl alacağım..Kutulu olarak eve mi geliyor yoksa download mı ediyorsun..

Birde bazıları oyunu beğenmiş bazıları olmamış demiş..Kararsız kaldım..

Playstore'dan indiriyorsun bildiğim kadarıyla kutulu falan değil.
    Bence oyun olmuş.

Orijinalden alıntı: vigNerd

Oyunu bir türlü açamadım illallah ettim gidip orjinal alacağım şimdi

açamayan orijinal alsın tabiide son kuruşuna kadar hak edne bir oyun

En iyisini yapıyorsun

Oyun hakkında görüşlerimi belirtmeden önce Rockstar'a yaptığı optimizasyon için tebrik ediyorum. GTA IV rezaletinden sonra çok gelişmişler bu konu da . Nerede o en düşük ayarlarda 640x480 Windoved modda kasan gta iv nerede 1280x720 high ayarlarda pentium eşliğinde 25 fps stabil olarak çalışan max payne 3. Büyük gelişme var bu konuda ki bu GTA V adına beni umutlandırdı.

Oyun hakkındaki görüşlerim spoiler içerdiği için spoilera aldım.

lk defa bir Max Payne oyunu oynuyorum genel olarak Max Payne karakterinin karakteristiğini ve kişiliğini beğendim. Acımasız, oldu yapacak birşey yok havasında bir adam. Koruması gereken kişiler ölmesine rağmen yine de geriye kalanlar için mücadele veriyor. Branco ailesinin üyelerinde zaten bir şüphe seziyordum. Max'in yaşamasını garip karşılaşmışlardı telefon konuşmasında Rodrigonun öldükten sonraki sabahında. Nitekim güzelde bir son oldu, intikamı almamız güzeldi. Her ne kadar Victor'u öldürmek istediysem de olmadı. Neyse böyle daha iyi oldu hapishanede müebbet sıkıntıdan kendisini asmış sanırsam.

Oyunun zorluğu ile ilgili öncelikle ilk defa oynadığım için kolay seviyede başladım. Fakat bunun kolayı böyleyse zoru aman aman. Gerçekten birçok yerde zorladılar. Belki ilk defa MP oynadığım için yeteneklerini oturmuş bir şekilde kullanamadığımdan dolayı kolayı zor geldi. Birçok bölümde tekrarlamak zorunda kaldım. Zaten öldükçe acı öldürücüler artıyor, mermi geliyordu. Bu güzel olmuş yoksa gerçekten acemiler için bazı bölümler çok zorlayıcı oluyor.

Oyunun özellikler yine hoşuma gitti. Fakat şu yana zıplayarak kurşunlardan sıyrılma olayını çok iyi kullanamadım. Yeri geldi beni kurtardı ama gerçekten çok az kullandım. Bullet time'i bolca kullandım o gerçekten işe yarıyor. Bir odaya girdiğimde onu açıp aynı anda 4-5 kişiyi vurabilmek iyi.

Oyunun grafikleri için kendi oyunum adına çok şey söyleyemem. Çok yüksek grafiklerde çalıştıramıyorum fakat yüz detayları, yara efektleri, dokuların kalitelerini genel olarak beğendim. Yine kırılabilen duvarlar, patlama efektlerinde de Rockstar'ın kalitesini sezdim. Animasyonlarda çok güzeldi. Zaman zaman ağır çekimde kancayla daldığımız odalar, zaman zaman trenler arası atlamalar, ve bunun gibi birçok aksiyon oyunun akıcılığı ve oyunun zevkini katlamış.

Oyuna, Rockstar'a ve verilen emeğe puanım 10. Helal olsun emeği geçen her bir çalışana.

• quote:

piyasanın yarısının da altındahttp://forum.donanimhaber.com/m_62240968/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62240968

70 TL kargo dahil... istersen yollarım...
  • arkadaşlar oyunu kardeşim bitirmişti önceden neyse dün de ben başladım new game dedim açtım oynuyorum ne güzel sonra oyunu kapatıp açınca continue aktif değildi ama chapterların hepsi açıktı(malum kareş bitiricnce açılmıştı) ordan tek tek bölüm ve save noktası seçmem gerekiyor acaba neden continue aktif olmuyor? kayıt falanda oluyor aslında köşede bi bar dönüyor save noktalarında falan

yardım beyler zaten loading de bekliyorum bide chapter arayıp duruyorum

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Deneme fırsatım olmadı beyler nasıl oyun anlatın biraz

yuh hala açılabilir değil mi oyun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Richter -- 23 Haziran 2012; 20:18:04 >
  • Oyunun bazı yerleri o kadar anlamsızca zor yapılmışki habire deniyorum olmuyor, hikayesinin çekiciliğide bence son chapterlara doğru bitiyor oyunun ve çatışmalardan sıkılır hale geliyorsunuz çünkü hep aynı taktik. Eski Max Paynelerde eleştirirdik bu f5 tuşu oyunu cok kolay yapıyor diye şimdide niye bu tuşu koymamışlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tungaalper -- 23 Haziran 2012; 20:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

son bölümde kaldım bi yeri geçemiyorum yardım edin
    havaalanı görevinde metroları kontrol eden bir oda var oradan metroyu durdurdum ancak hiç bir yere gidemiyorum boş boş dolanıyorum etrafta gideceğim yol nerde

kontrol odasından çıkınca sol metroya ilerle ona gireceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

son bölümde kaldım bi yeri geçemiyorum yardım edin
    havaalanı görevinde metroları kontrol eden bir oda var oradan metroyu durdurdum ancak hiç bir yere gidemiyorum boş boş dolanıyorum etrafta gideceğim yol nerde

kontrol odasından çıkınca sol metroya ilerle ona gireceksin

hangi kapıdan girecem hiç birisinden giremiyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.