Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.919
Cevap
10
Favori
258.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

quote:

Orijinalden alıntı: emirhankarasu

quote:

Beyler kusura bakmayın ama 12. chapterın başı burası bir türlü geçemedim ayrıntılı bir püf noktasını bilen vardır elbet bir zahmet anlatsın bilen.

önce soldakini sonra yukardaki adamları vur sonra baktığın yere doğru git patlama olacak karşına adam çıkacak vur onu onun çıktığı yerden git

Hocam zaten öyle yapıyorum soldakini yukarakileri öldürüyorum düz gidiyorum patlama oluyor yer çölüyor biraz sonra bir adam geliyor onuda öldürüyorum sonra iki adam çıkıyor burda da nedense çok öldüm onlarıda öldürüyorum 2 tane painkiller var boş bir odada alıp helikopterin yanına gidiyorum yok bişi olmuyor sonra da vuruyorlar beni bende şöyle düşündüm çatıda ve çöken büyük kapının önündekileri öldürüyorum sonra diğer çatıda makineli yüzü gözükmeyen bir adam çıkıyor 30 tane mermi attım kanlar fışkırdı adamdan ama yine ben öldüm böyle birşey görmedim ben oyunu bitirenleri tebrik ediyorum. Yaptıklarım kesinlikle doğru ama daha kolayı vardır belki ya da ben beceremiyorum

Dostum spoiler kullansan daha iyi olur
    Orada o makineli adamın vücuduna kaç tane atarsan at gebermez. Ben orada adam ateş etmeyi kestiğinde (kurşun yenilerken ) bullet timeye geçip adamın kafasına nişan aldım. Elinde adam akıllı bir silah olsun. Bir süre sonra kaskı düşecek. Sende yine kafasına nişan al ve öldür

Hocam pardon unutmuşum bir daha spoiler kullanırım bende şöyle yaptım 12. chapter son bölümünü geçenler baksın
    8'li silah ile headshot attım sürekli bullet time'ı da doldurmaya çalıştım birazda şans işiydi biraz makineliyi öldürmem silahına doğru ateş ettim sürekli sonra da o da beni vurdu ağır çekimde 8 taneyi boşalttım beynine geberdi pislik

• Arkadakinin tipi görünce gülme tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 21 Haziran 2012; 17:50:56 >
  • Oyunu bugün yükleme fırsatım oldu. Ama loading ekranında takılıyor. Oyunu sildim, kurarken interneti ve virüs programına kapatarak kurdum. Updateleri yapmadım 210 mb'lik Reload.d crack'i indirdim. Profiles klosörü hariç hepsini Max Payne 3'ün kurulu olduğu yere attım. Profiles'ide Belgelerim - Rockstar Games - Social Club'ün içine attım. Ama sorun hala devam ediyor. Oyun donmuyor. Arkadaki Max Payne 3 yazısı hareket ediyor fakat loading takılı kalıyor ve oyun ilerlemiyor. Lütfen yardım edin..!! Ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prolizer -- 21 Haziran 2012; 0:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prolizer

Oyunu bugün yükleme fırsatım oldu. Ama loading ekranında takılıyor. Oyunu sildim, kurarken interneti ve virüs programına kapatarak kurdum. Updateleri yapmadım 210 mb'lik Reload.d crack'i indirdim. Profiles klosörü hariç hepsini Max Payne 3'ün kurulu olduğu yere attım. Profiles'ide Belgelerim - Rockstar Games - Social Club'ün içine attım. Ama sorun hala devam ediyor. Oyun donmuyor. Arkadaki Max Payne 3 yazısı hareket ediyor fakat loading takılı kalıyor ve oyun ilerlemiyor. Lütfen yardım edin..!! Ne yapmam lazım ?

launchera girirken interneti kes offline modda aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Oyunu bugün yükleme fırsatım oldu. Ama loading ekranında takılıyor. Oyunu sildim, kurarken interneti ve virüs programına kapatarak kurdum. Updateleri yapmadım 210 mb'lik Reload.d crack'i indirdim. Profiles klosörü hariç hepsini Max Payne 3'ün kurulu olduğu yere attım. Profiles'ide Belgelerim - Rockstar Games - Social Club'ün içine attım. Ama sorun hala devam ediyor. Oyun donmuyor. Arkadaki Max Payne 3 yazısı hareket ediyor fakat loading takılı kalıyor ve oyun ilerlemiyor. Lütfen yardım edin..!! Ne yapmam lazım ?

İnterneti kesip, oyuna offline mod'dan giriyorum. Ama olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

tetha crack dememiş miyim piii. Tetha crack yap ben öyle oynadım yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

tetha crack dememiş miyim piii. Tetha crack yap ben öyle oynadım yani

Maalesef yine işe yaramadı. :(

• sil yeniden yükle sonra gir launchera update yapsın sonra crack atıp internet keserek dene. Bundan başka bii şey yapma profiles falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 21 Haziran 2012; 1:11:00 >

sil yeniden yükle sonra gir launchera update yapsın sonra crack atıp internet keserek dene. Bundan başka bii şey yapma profiles falan

Sağol dostum oldu. Bu gece bana uyku yok.

Çözümü:

Oyunu silip baştan kurun. 210 mb'lik Reload.d crack indirin. Profiles hariç hepsini Max Payne 3'ün kurulu olduğu dizine atın. Profiles'ide Belgelerim - Rockstar Games - Social Club'ün içine atın. Sonra Max Payne 3'ün dizinindeki ''Updates'' klosöründeki patchleri kurun. İnterneti ve virüs programını kapatıp oyunu açın offline mod'u seçip oyuna dalın.

• quote:

quote:

sil yeniden yükle sonra gir launchera update yapsın sonra crack atıp internet keserek dene. Bundan başka bii şey yapma profiles falan

Sağol dostum oldu. Bu gece bana uyku yok.

Çözümü:

Oyunu silip baştan kurun. 210 mb'lik Reload.d crack indirin. Profiles hariç hepsini Max Payne 3'ün kurulu olduğu dizine atın. Profiles'ide Belgelerim - Rockstar Games - Social Club'ün içine atın. Sonra Max Payne 3'ün dizinindeki ''Updates'' klosöründeki patchleri kurun. İnterneti ve virüs programını kapatıp oyunu açın offline mod'u seçip oyuna dalın.

valla hocam senin dediklerinde oluyodurda ben oyunu hiç neti kesmeden oynadım takır takır. benim kürek 22 mb idi.
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X

• 7. bölümde sao paulo varoşlarında gezerken duvarda REİS yazısını gördüm

senaryonun yarısını bitirdim 8. bölüme geldim 7. bölüm sonunda max'e çok kızdım öyle böyle değil hem de
    içerde 10 kadar pislik var tek başına dalıp kahramanlık yapmaya çalışıyor bu kadar da salaklık olmaz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 21 Haziran 2012; 12:30:17 >

• Beyler Mp2 bitti Sonunda Mp3'e başlıyacağım.Orjinalini almıştım

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler kusura bakmayın ama 12. chapterın başı burası bir türlü geçemedim ayrıntılı bir püf noktasını bilen vardır elbet bir zahmet anlatsın bilen.

önce soldakini sonra yukardaki adamları vur sonra baktığın yere doğru git patlama olacak karşına adam çıkacak vur onu onun çıktığı yerden git

H
    ocam zaten öyle yapıyorum soldakini yukarakileri öldürüyorum düz gidiyorum patlama oluyor yer çölüyor biraz sonra bir adam geliyor onuda öldürüyorum sonra iki adam çıkıyor burda da nedense çok öldüm onlarıda öldürüyorum 2 tane painkiller var boş bir odada alıp helikopterin yanına gidiyorum yok bişi olmuyor sonra da vuruyorlar beni bende şöyle düşündüm çatıda ve çöken büyük kapının önündekileri öldürüyorum sonra diğer çatıda makineli yüzü gözükmeyen bir adam çıkıyor 30 tane mermi attım kanlar fışkırdı adamdan ama yine ben öldüm böyle birşey görmedim ben oyunu bitirenleri tebrik ediyorum. Yaptıklarım kesinlikle doğru ama daha kolayı vardır belki ya da ben beceremiyorum

Orada o makineli adamın vücuduna kaç tane atarsan at gebermez. Ben orada adam ateş etmeyi kestiğinde (kurşun yenilerken ) bullet timeye geçip adamın kafasına nişan aldım. Elinde adam akıllı bir silah olsun. Bir süre sonra kaskı düşecek. Sende yine kafasına nişan al ve öldür

Hocam pardon unutmuşum bir daha spoiler kullanırım bende şöyle yaptım 12. chapter son bölümünü geçenler baksın
    8'li silah ile headshot attım sürekli bullet time'ı da doldurmaya çalıştım birazda şans işiydi biraz makineliyi öldürmem silahına doğru ateş ettim sürekli sonra da o da beni vurdu ağır çekimde 8 taneyi boşalttım beynine geberdi pislik

ben ne yaparsam tüm bina havaya uçuyor ve failed oluyor . birisi detaylı anlatabilir mi ? hardda oynuyorum bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSt3am -- 21 Haziran 2012; 18:32:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

H
    ocam zaten öyle yapıyorum soldakini yukarakileri öldürüyorum düz gidiyorum patlama oluyor yer çölüyor biraz sonra bir adam geliyor onuda öldürüyorum sonra iki adam çıkıyor burda da nedense çok öldüm onlarıda öldürüyorum 2 tane painkiller var boş bir odada alıp helikopterin yanına gidiyorum yok bişi olmuyor sonra da vuruyorlar beni bende şöyle düşündüm çatıda ve çöken büyük kapının önündekileri öldürüyorum sonra diğer çatıda makineli yüzü gözükmeyen bir adam çıkıyor 30 tane mermi attım kanlar fışkırdı adamdan ama yine ben öldüm böyle birşey görmedim ben oyunu bitirenleri tebrik ediyorum. Yaptıklarım kesinlikle doğru ama daha kolayı vardır belki ya da ben beceremiyorum

ben ne yaparsam tüm bina havaya uçuyor ve failed oluyor . birisi detaylı anlatabilir mi ? hardda oynuyorum bir de

Ayrıntılı anlatmaya çalıştım takıldığınız yer olursa pm atın konu uzamasın boşu boşuna
    Hocam işiniz zor ben yalan olmasın mediumda 30-35 kere oynadım aynı yeri öncelikle risk alın ve hızlı olmaya çalışın 30 mermili ile olmuyor bu iş en iyi bullet time + 8'li silah ile öldürün herkesi, ilk yer bitince düz devam 1 adam geliyor indirin sonra 1-2 kere bina sallanacak az bekleyin iki adam var artık öldürün onlarıda merdivenlerden çıkın sağda küçük oda var 2 tane painkiller muhakkak hızlı bir şekilde alın çatıdaki adam hakkında ise çok ateş edin kafasına edince kaskı düşüyormuş ben ettim ama düşmedi (başka bir bölümde düştü ama yani düşedebilir) karnına eline 8-10 kere ateş ettim sonra o da beni vurdu oyun iyice yavaşladı ve son hak bana tanındı adamın eline ateş ettiğim için ateş edemedi bana bende şansla indirdim pisliği

• ee oyun nasıl almaya değer mi?
  • merhabalar oyunun zamunda dan RELOADED sürümünü indirdim save game nasıl olunuyor bu oyunda oyunu oynadım biraz çıkıyorum unsave diyor başka seçenek çıkıp girdikten sonra baştan kaydediliyor menuler save seceneğide yok nasıl yapacaz interneti kapatıp giriyorum oyuna sizde böyle mi oynuyosunuz??

Oyunda bir sorun var sanırım. Aşağıya atlıyorum, ardından Caps Lock tuşuna basarak tekrar karşıdan üste çıkıyorum ve silah kendi kendine atmaya başlıyor. Bu bölümü nasıl geçebilirim?

Saygılar.

Orijinalden alıntı: udede

merhabalar oyunun zamunda dan RELOADED sürümünü indirdim save game nasıl olunuyor bu oyunda oyunu oynadım biraz çıkıyorum unsave diyor başka seçenek çıkıp girdikten sonra baştan kaydediliyor menuler save seceneğide yok nasıl yapacaz interneti kapatıp giriyorum oyuna sizde böyle mi oynuyosunuz??

Save yok yani otomatik sen kaydetmek istiyorsan ya da sıkıldın oyundan çıkacaksın ya chapter'i bitir ya da öl çık oyundan unsaved demesi normal çünkü chapter bitmedi. Eğer bitirip çıkarsan demez.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.