Şimdi Ara

Max Payne 3 (2012) [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.920
Cevap
10
Favori
256.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, ben de öyle düşündüm.

    DLC'leri almayıp artan bakiyelerle GTA 4 alayım diyordum önerir misiniz? Steam yorumlarında hep gömmüşler Win10 uyumlu olmadığını ve optimizasyon sorunu olduğundan bahsetmişler o kadar kötü mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 4'ü çıktığı dönem oynamıştım, bayağı sıkıntılıydı. Şimdi Steam yorumlarına baktım orta karar yorumlar hep. Rockstar optimizasyon olayını maalesef pek beceremiyor. LA Noire oynamıştım, yine kötüydü durumu. Genelde serinin en iyi oyunu derler 4 için, bence kütüphanenizde bulunmalı. Bu oyundan ayrı olarak Win10 ve optimizasyon olayları ise bazen PC seçiyor olabiliyor. Sıkıntı yaşarsanız iade edersiniz. Bu arada Steam indirimleri bitti, 2 hafta sonra kış indirimlerinde alırsınız.
  • Oyuncuların para verip aldığı oyunu saatlerce sömürmek istemesinden dolayı açık dünya oyunları türedi ve bu tür oyunların satışı baya azaldı o yüzden bu tür oyunları artık fazla göremiyoruz. Bu yüzden seriyi baştan oynayıp tekrar bitirdim. Bu oyunu ps3'te bitirmiştim türkçe yama ile bilgisayarda bitirmek daha keyifliydi. Hikayesi, aksiyonu ile gerçekten çok iyi bir oyun. Bir an bile sıkılmak mümkün değil akıcı hikayesi hemen içine çekiyor oyuncuyu. Eskiye dönüşlerde siyah kabanlı max ile önceki iki oyunun tadını alıyoruz. Ana hikaye de brezilya da puta eşliğinde kendimi narcos dizisinin içinde gibi hissettim. Becker'i avlayacağımız bölümde ölünce puta madre diye söverek buluyordum kendimi her seferinde. Oyun orijinal olması rağmen baya sorunlu steamden alıp oyun açılırken sorun yaşayan olursa benim gibi ben sorunu max payne3.exe'nin uyumluluğunu windows xp service pack 2 yaparak çözdüm. Bunu deneyene kadar yapmadığım şey kalmamıştı. Eğer max payne çalışmayı durdurdu hatası alıyorsanız bir deneyin.




  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Hocam yazının içinde bir tutam spoiler var haberin olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3, ilk iki oyundan daha iyi mi? İyi değilse, çok daha kötü mü? Üzerine düşünülmesi gereken bir konu. Kanımca bu oyundaki Max Payne, karakteri tamamı ile oturmuş bir Max Payne'dir. İlk oyunda Max, ailesinin kaybının şoku ve karşılaştığı garip cult nedeniyle biraz şok haldeydi. İkinci oyunda şok geçip, neleri kaybettiğini anladığında çöküşe geçmeye başlamıştı. Yine de polisti ve Mona'sı vardı. İkinci oyunun sonu ise Max'in bence karakter olarak tam olarak oturduğu zamanın başıydı. Mona'yı da kaybettikten sonra mala bağladı iyice. 2. ve 3. oyun arasında geçen zamanda ise karakteri tam anlamıyla oturdu. Savaşacak savaşı yoktu artık ve kaybettiklerinin acısı, kendini meşgul edecek bir şey olmadığından dolayı iyice gün yüzüne çıkmaya başlamıştı.


    Burada sorulması gereken soru şu bence: Rockstar, üçüncü oyunu yapmasaydı, ne farklı olurdu? Max'in bu bahsettiğim karakter gelişimi, bu oyunu Crytek yapsa da kaçınılmaz bir şekilde orada olacaktı zaten. Bunun oyun mekanikleri ya da başka bir şeyle ilgisi yok. Max'in karakterinin doğal ilerleyişi. Serinin ilk oyunundan itibaren, ikinci oyunun sonunda Max'in şimdiki tanıdığımız Max olacağı çok belliydi. Neden Sao Paulo? Max'in foseptik çukurundaki karakterinin, yine aynı kendisi gibi foseptik çukurunda bir yerde bulunması gerekiyordu. Örneğin alın Max'i koyun Venedik'e, İtalyan mafyası falan. Olmaz. Max'i, Max yapan, yaşadığı yerin, soluduğu havanın kendisinden daha kötü olması. İnsan trafiği, organ mafyacılığı, Favella'ları, zengin fakir uçurumu ile Sao Paulo cuk diye oturuyor işte. Anlayacağınız, olayı yalnızca, "Sao Paulo, New York'dan farklı, noir değil, sevmedim," diye kestirip atmamanız gerekiyor. Rockstar bu şehri bir yerlerinden bulup çıkarmadı, çok spesifik bir anlamı var. Oyunun New York'da geçen bölümlerine baktıkça, Rockstar'ın olağanüstü mizansen ve sinematografi yeteneğini görünce, keşke New York'da geçse demiştim ama burada aklımıza gelmesi gereken bir şey var. Max'in New York'daki hikâyesi bitti. Doğal karakter akışında artık Max'in oradan çıkması gerekiyordu.


    Bunu şey gibi düşünün, bazı hikâyelerde ana karakterin mentoru/yol göstericisi/dostu ölür. Neden? Çünkü artık görevlerini tamamlamışlardır ve ana karakterin, karakter olarak ilerleyişini engelliyorlardır. New York da, Max'i engelleyecekti artık ve Rockstar bunu çok güzel bir şekilde görerek, New York'u öldürüp Max'in doğal karakter ilerleyişinin önünü açmışlardı. Rockstar ne yaptı peki? İnsanların ağır atmosfer, noir dediğinde akıllarına yalnızca klasik noir filmleri geliyor. Max Payne'nin ikinci oyunu, bu türe cuk diye oturuyordu. oyunun Sao Paulo'da, güneşli havalarda, "neşeli" bir şehirde geçmesi, bu oyunun ağır atmosferinden zerre eksiltmez. Hatta bu konuda rockstar'ı kutlamak istiyorum. Her yiğidin harcı değildir, bu atmosferi bu ortamda verebilmek. Tam 12'den vurmuşlar atmosferi.


    8/10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala çok iyi. Umarım 4. oyunu görürüz





  • Max Payne serisinin underrated oyunu desem yeridir.Neden bilmiyorum ama hem oynanış olarak hem hikaye olarak beni en fazla saran Max Payne 3'tür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu az önce pc de bitirdim, hala müthiş görünebilen grafikler, karakter modellemeleri ve hala tatmin eden çatışmalar. Belki tür olarak biraz eski kaldı ama pür çizgisel oyun arayışıma yaşına inat çok iyi cevap verdi.

    Birinci oyun karlı bir ortamda geçmişti. ikinci oyun yağmurlu üçüncü oyun ise güneşli bir ortamda gelmişti. dördüncü oyunun ortamını merak ediyorum açıkçası. İnşallah birgün çıkarda oynarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt
    Dördüncü oyun gelmeyecek 1 2 remake gelecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oda olur hocam, 2-3 oynadım 1'i kısmet olmamıştı. Şuanda grafiksel olarak göz kanattigi için oynamak zor bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam de %70 indirimde 5,99$

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Eskiden 7.75 TL ye satıldığı dönem vardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu playstationda oynayamıyor muyuz? .Bayadır bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canoo kullanıcısına yanıt

    Rockstar GTA serisinin suyunu sıkmakla meşgul olduğu için zor görünüyor hocam. Anca orta karar bir bilgisayar ile. Şahsen çıktığında X360'da bitirmiştim, tekrar PC'de bitirmeyi düşünüyorum şu aralar. 

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Sanırım 4 5 ay önce 30 küsürlerdeydi o zaman almadım şimdi alasım tuttu steam başarımları bitireyim diyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ah zamanında almadık steamden 3 kuruşa

  • EhtiyarKurt kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyorum da sanırım online kısmın başarımları yapılamıyor kimse oynamadığı için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1'in grafikleri ne kadar eskimiş olursa olsun hala 2-3'ü seri tokatlar.

  • Oyunu bugun bitirdim muhteşemdi,ilerde remake veya remastered versiyonu da çıkarsa mutlaka tekrar oynarım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.