Bildirim
Max. 29000 TL bütçeye ne önerirsiniz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: KmL-05
Arkadaşlar bütçem max. 29 bin lira. daha çıkamıyorum. Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz , sedan kasa istemiyorum.Ve renault istemiyorum.
Bugün bitane seat leon baktım. 2008 modem 1.4 tsi 76000 binde. 29500e indi. Buna ne dersiniz?
Leon güzel araçtır ama benim önerim 2009/2010 model Astra H 1.6 ..._____________________________ Yeniden FENERBAHÇE! ! ! -
Astra icinde arastirma yaparim.
Ozellikle 2 sene sonra arabayi satarken hangisi daha iyi sonuc verir ? Leonmu astrami ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Ozellikle 2 sene sonra arabayi satarken
Cımbızladık.
Almadan satmayı düşünen kullanıcı.
Tercümesi?
Galerici zihniyetli kullanıcı.
Galerici zihniyetli adamın seatla ne işi var?
yok.
leonla?
yok.
Neyle var peki?
vw opel toyota honda ford.
Burada opel var mı?var.
Astra==> galerici arabası.
Astranız hayırlı olsun._____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Ozellikle 2 sene sonra arabayi satarken
Cımbızladık.
Almadan satmayı düşünen kullanıcı.
Tercümesi?
Galerici zihniyetli kullanıcı.
Galerici zihniyetli adamın seatla ne işi var?
yok.
leonla?
yok.
Neyle var peki?
vw opel toyota honda ford.
Burada opel var mı?var.
Astra==> galerici arabası.
Astranız hayırlı olsun.
Hocam satmak icin almiyorum tabiki. Bir ihtimal dusunerek yazdim. Sonucta karar verirken herseyi dusunmek gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sen astra bak hocam en iyisi
_____________________________ -
quote:
Bir ihtimal dusunerek yazdim.
değerli kardeşim.
Bir ihtimal,bir minnacık ihtimal,hatta hatta aklımın uç köşesinin sol virajındaki bir ihtimal.
hiç farketmez.
2. el dediğin an,değer kaybı dediğin an seat meat biter orda.
_____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
Peki ,
Fiesta lar hakkında ne diyorsunuz ?
Opelmi yoksa fiestamı desem ?_____________________________ -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-caddy-2008-60binde-cok-temiz-orjinal-bu-fiyata-yokkkkkkkkkkkkkkk-118555832/detay/
düşünursen yardımcı olurum araç bizimdir telefon yazıyor_____________________________ -
quote:
Arkadaşlar bütçem max. 29 bin lira. daha çıkamıyorum. Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz , sedan kasa istemiyorum.Ve renault istemiyorum.
Bugün bitane seat leon baktım. 2008 modem 1.4 tsi 76000 binde. 29500e indi. Buna ne dersiniz?
arkadaşım sana cady önerebilırım satılık düşünürsen hatasız 60binde daha 30 diyoruz düz 29 verırıriz_____________________________ -
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_73328883/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73328883_____________________________ -
KmL-05 arkadaşım araç bizim aracımızdır araç küçük geldiği için satıyoruz yazmak istedim,ilgilenirseniz konuşabiliriz.Bu da almak istediğimiz araç için açtığım konunun linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_73319728/mpage_1/key_/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HigHVoltaGe61 -- 28 Mart 2013; 14:39:29 >_____________________________ -
Astra H sizin için mantıklı bir tercih olur... _____________________________ ...Jack_Daniel's......more Jack_ Daniel's......even more Jack_Daniel's and even more Jack_Daniel's... -
Mercedes C180 alabilirsin o paraya hemde prestijin olur _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler