Şimdi Ara

Megan 3 ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-degisensiz,boyasiz,megane-iii-508079200/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-dosta-gider-507339320/detay/

Arkadaşlar bu iki model arasındaki donanim farkları nelerdir 2009 model göstergeleri sanki daha yeni gibi ama modeli daha eski hicbirsey anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Megan 3 Paket Sıralaması ve En Tutulan Modeli

Renault Megan 3 serisinde birbirinden farklı donanım paketleri bulunmaktadır. Bu paketler, özellikleri ve fiyatları bakımından değişiklik gösterir.

Megan 3 Paket Sıralaması

En düşük donanım paketinden en yükseğine doğru Megan 3 paket sıralaması şu şekildedir:

• Joy
    • Touch
    • Business
    • Privilege
    • Bose

Megan 3 En Tutulan Modeli

Megan 3 serisi içinde en tutulan model, genellikle orta donanım seviyesindeki Business paketidir. Bu paket, uygun fiyatıyla dengeli bir donanım sunar.

Megan 3 En Dolu Paket

Megan 3 serisindeki en dolu paket Bose paketidir. Bu paket, diğer paketlerde bulunmayan bazı özelliklerle donatılmıştır. Bunlar arasında şunlar yer alır:

• Bose ses sistemi
    • Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    • Panoramik cam tavan
    • Deri döşeme
    • Otomatik park sistemi

Megane 3 Full Paket Hangisi?

"Full paket" olarak adlandırılan en dolu paket, Bose paketidir. Bu paket, Megan 3 serisinde sunulan en yüksek donanım seviyesini sunar.

Sonuç

Renault Megan 3 serisinde, farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun çeşitli donanım paketleri bulunmaktadır. En tutulan model Business paketi iken, en dolu paket Bose paketidir. Hangi paketin sizin için uygun olduğuna karar vermek için kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabii ki 2. ilan

3 yaş yüksek model- 14 bin düşük km ama aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Aralık 2017; 22:50:29 >
  • Iste bende onu anlamadim zaten yani aralarında donanım farkı falan mı var göstergeleri farklı çünkü

• Donanım detaylarını bilmiyorum malesef, ikisi de expression görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haren

Iste bende onu anlamadim zaten yani aralarında donanım farkı falan mı var göstergeleri farklı çünkü

Dijital gösterge Fransız üretimidir. Normal göstergeler Türk üretimidir. İkisinin de kendine göre donanımsal artıları var internetten araştırabilirsiniz.
  • Hocam araştırdım bişey bulamadim konuyla alakalı bildiginiz link varsa atabilir misiniz

• 2009 orjinal fransız üretimidir ikisinide gör fransız üretimi alırsın

• Nolur biraz donanım farklarindan bahsedin artıları eskileri yalıtımı nelerdir nasildir

• Öncelikle bu paralara aynı şekilde dizel bulursunuz onlara bakının atmosferik benzinli yerine . Üstte ki araç ithal altta ki yerli yani Bursa üretimi . Dizel için konuşayım ithal olanların motor verileri daha iyi yere daha yakınlar tavan kesimleri farklı dijital göstergeye sahip trim sesleri ve işçilik daha iyi yerli de sanroof ithalde cam tavan gerçi bu araçlar expression . Dediğim gibi bunlar yerine 1.5 DCI dinamik çok daha mutlu eder sizi

• Yılda 6 bin km bile yapamıyorum o yüzden benzinli düşünüyorum bu iki modelin herhangi birinde arka yolcular için klima izgaralari var mıdır mesela

• Araçların ikiside ithaldir. Megane HB kasalar Türkiye'de hiç üretilmedi. (2010 Megane 2 sedanlar var daha sonrası fluence. İlk fluence larda ispanya yapımıdır.) İkiside ithal maldır buna takan arkadaşlara ithafen. Asıl konuya gelirsek, ikinci ilan daha tercih edilesi duruyor. Birinci araç apaçi işi duruyor o araç hor kullanılmıştır yani ondan eminiz. Tabi iki aracıda görmek lazım fakat ikinci ilandaki araç daha düzgün duruyor. Model yılından dolayı da durum teşvik edici. 2013 sonrası makyajlı kasalara da bakmanızı öneririm.

Düzeltme : Yerli üretim Megane 3'lerde mevcutmuş. Mesajdaki yanlış bilgiden dolayı özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc4 -- 9 Aralık 2017; 16:51:25 >
  • acc4 A kullanıcısına yanıt
    megane 2 de dediğiniz gibiydi megane 3 te durum farklı 2009 2010 ithal 2010 sonra yerli üretimdir

• https://forum.donanimhaber.com/megane-3-fransiz-uretimi-olan-mi-turk-uretimi-olan-mi--46052580

bilmeyenlere ithafen 6 yıl önce acılmış konu

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    O dönemi kaçırmışım o zaman. Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için. Bir üst mesajdaki yanlış bilgi için de özür dilerim, gerekli düzeltmeyi yapacağım. İyi günler diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.