Şimdi Ara

550.000₺ - 450.000₺ bütçe ile hangi aracı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle bu fiyat aralığında bir bütçem var. Düşündüğüm ve gördüğüm araçlar Mazda 6, Honda Accord, Toyota Avensis aracın otomatik vites ve benzinli olması benim için önemli manuel vites artık gerçekten yoruyor. Araçta tabi klima elektrikli cam ve hız sabitleyicisi olabilir hız sabitleyici opsiyonel olabilir ama diğerleri kesinlikle önemli. Bu fiyat bandında bu araçlardan harici başka önerebileceğiniz araçlar var mı? Sorunsuz sıkıntısız olması açısından Japon araçlarını ön planda tutuyorum. Farklı önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ustaların bakmadığı arabayı alma. Parçası parça satıcısı yakın değilse, asla .

A noıtasından b noktasına güvenle götürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 6 Eylül 2025; 13:18:2 >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Tamam fakat 550 450 az bir ücret değil ve saçma sapan fiyatlarda araçlar var bu fiyatlara komple boyalı 1998 2000 model araçlara bu fiyatları biçiyorlar. Sıfır araç almak istesen 1.3m a sıfır araba alınıyor ama 550 450 arasına 2000 model feleğin çemberinden geçmiş araçlara binmek saçma geliyor Volkswagen PSA grubunun otomatik vites seçeneklileri bu fiyatlara var ama sağlam değil bu araçların şanzımanı biliyorum daha da masraf açabilecek kapasitede. Mazda Toyota Honda gibi sorunsuz tork konvertörlü araçlara bakıyorum bu yüzden farklı seçeneklere de açığım.

• Transiron T kullanıcısına yanıt
    Yakıt parça ve tek kişi isen auris jazzz. Ama fiyatları uçuk.

(Galerici dolandırıcı komşum kesinlikle ikinci el almam derdi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 7 Eylül 2025; 13:19:15 >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt
    Maalesef büyük bir araç arıyorum aile için sedan olması önemli Clio 3 aracım mevcut 2.araç olarak sedan ve büyük bir araç olması gerekiyor. Evet ikinci el fiyatları saçma sapan fiyatlarda japon araçlarının bu yüzden bu fiyat aralığı çok gereksiz araçlar çıkıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.