Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar Hafta Sonu Kampanyası [28 Mart] hd4870 1gb 389 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mavi Bilgisayar Hafta Sonu Kampanyası [28 Mart] hd4870 1gb 389 tl

Kartın, prizin ve psp nin fiyatı iyi duruyor. Diğerlerini araştırmadım.

• evet bahsettiğiniz ürünlerin fiyatları gerçekten iyi, acaba psp'de de kendi garantilerini mi veriyorlar
  • Banada samsung lcd ii geld ama zati 1600 olması bişeyi gösteriyo......15000 bir full hd ye az bence
  • HD 4870 1gb ve PSP gerçekten iyimiş
  • bir kez de aaa bu ürün mavi de ucuz diyebileceğim ürün görsem kafayı kıracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 27 Mart 2009; 0:19:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

flash disk 39 tl değil 29+kdv=34,22 tl indirim 4,78 tl
    1 tb hdd 299 değil 219+kdv=258,42
    tv 1699 değil 1299+kdv = 1532,82
    neden indirimleri de kdv dahil yazmıyorlarda burda tek tek hesaplatıyorlarsa, herhalde milleti saf sanıyorlar
    indirime bak , bir kez de aaa bu ürün mavi de ucuz diyebileceğim ürün görsem kafayı kıracam

Ekran kartı ve psp'nin fiyatları uygun ama şimdi yeme haklarını

• quote:

Orjinalden alıntı: serhataysen

flash disk 39 tl değil 29+kdv=34,22 tl indirim 4,78 tl
    1 tb hdd 299 değil 219+kdv=258,42
    tv 1699 değil 1299+kdv = 1532,82
    neden indirimleri de kdv dahil yazmıyorlarda burda tek tek hesaplatıyorlarsa, herhalde milleti saf sanıyorlar
    indirime bak , bir kez de aaa bu ürün mavi de ucuz diyebileceğim ürün görsem kafayı kıracam

KDV nin üzerini çizmişler neden tekrar ekledin anlamadım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak işte o dedikleri fiyat sdece cardfinansa zati alltta mavi renkle yazmışlar cardfinansla alınca ne olcağını.....ya bende anlamıyorum maviye ne olduğunu işte bi 110 ytl ye 320 gb hardisk aldım,50 ytl ye ses jartı aldık sağolasın mavi
    başka bi şöyle indirim görmedim yada gördümde ben bilmedim :D
  • Edit : kdv olayını sonradan gördüm ve aaaa mavide hakkatten ucuz şey varmış diyorum ilk kez ağlamak istiyorum psp kırılandansa eğer gayet iyi
    yalnız 8 gb flash diskın aynısı 1 aydan fazladır media markta zaten kdv dahil 29 tl den satılıyor optimumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 27 Mart 2009; 0:24:39 >
  • ama hgarici bellekte 3 ytl indirim var :D:D:D cardfinansla 216 tl ama orda 219 oley ucuz
  • Bimeks ve vatana göre MAVİ iyi kampanyalar yapıyor Tebrikler.
  • harici harddisk i psp yi falan bırakın xfx 4870 1gb 389TL diyor daha napsın adamlar
  • Arkadaşlar şu prizler bir işe yarıyor mu?Bir elektrikci çıksın açıklasın yahu..Yok mu içimizde elektrikten anlayan birisi ne zamandır merak ederim....
  • Çok iyi kampanya yapmışlar bence kişisel görüşüm.Yukarıdaki ürünleri ihtiyacı olan başka fiyat araştırmadan alabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahallenin_delisi

Bimeks ve vatana göre MAVİ iyi kampanyalar yapıyor Tebrikler.

bimeks ve vatan distürbütör ürünü sattıkları için olabilir mi acaba ? malum mavi kendi garantisini veriyor(daha doğrusu veremiyor)
  • evet ya akım koruyucu priz ve bellek almayı düşünüyorum online satış var mı sitede

ayrıca psp fiyatı gerçekten harika fakat seriside çok önemli kırdırabilmek için
  • Bu ekran kartını kullanan birisi yorum yapabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaoss

quote:

Orjinalden alıntı: mahallenin_delisi

Bimeks ve vatana göre MAVİ iyi kampanyalar yapıyor Tebrikler.

bimeks ve vatan distürbütör ürünü sattıkları için olabilir mi acaba ? malum mavi kendi garantisini veriyor(daha doğrusu veremiyor)

Distbiritör garantisi ile kendi garantisi arasında fazla fark yok. Ben çok hatırlarım arızalı ürünüm yüzünden Vatanın yollarını defalarca aşındırıp sonra elim boş geldiğimi. Sonra Bimekse arızalı ürünümü verdiğimde hemen bana dönüp "kullanıcı hatası beyfendi 50 dolar verirseniz yaparız" dediklerini.
    Neticede ürünün arzalandı mı Allah ne Vatanın, ne mavinin ne Bimeksin eline düşürmesin. Teknosaya hiç düşürmesin.

• Sabit dolar kurunda daha ucuzdu fiyatlar. misal asus 8800gs 116 tl peşinken kdv indiriminde 124 tl peşin oldu bu nasıl indirimdir
  • 4870 fiyatı çok iyi hem de 1 gb
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.