Binbaşı
20 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 82 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Hasar kaydı boya değişen olmayıp garaj arabasıdır. Tam otomatik 1,6VTİ 115 beygirdir. LPG yoktur takılabilir. Bu soğuklarda şehir içi 8 şehir dışı 6,3 yakıyor
Yer Ankara Fiyat için PM atınız.

Borusan çıkışlı ilk elden otomatik 1998 model değişensiz, BMW 316i
28.500 TL
Daha fazla resim için tıklayınız.

Acelesi yoktur, BMW alıp binmeyi düşünen gerçekten temiz ve orjinal bir arabaya binmek isteyen için idealdir. KM kesinlikle orijinaldir, Muayene kağıtlarında km yazmaktadır.
Çift yönlü dijital klima, Kararan dikiz aynası, ABS, yan hava yastığı, 4 cam elektrikli.
Kaputu ufak bir hasar nedeni ile komple boyattım, arka stop köşesinde az bir tıklama vardı boyattım, kaskodan yapıldı, halen kaskoludur araç.
LPG yoktur, hiç takılmamıştır. 1000 TL'ye atiker takılıyor.
1998 Modeldir. Plaka sorgularsanız ilk sahibinden olduğunu anlayabilirsiniz.
2 Kumandalı, 2 Kumandasız, 2 sadece kapı açıp kapamaya yarayan toplam 6 adet anahtarı vardır. Kitapları, avadanlıkları, tüm aksesuarları araç üzerinde bulunmaktadır.

Fiyat 30.000 olarak belirledim, alıcı olmayanların YORUM YAPMAMASI RİCA OLUNUR. 20'ye de var piyasada ama ne olduğu belli değil.

Daha fazla resim için tıklayınız

Pek sıcak fırsatlara konu açmam ama az önce 4 adet aldığım üründen faydalanmak isteyen varsa fiyatı güzel.
4 adet için 3,08 USD = 8,57 TL ödedim. Türkiye'de tanes i15 TL ye satılmakta, klavye aydınlatması vs için işe yarar.
Kargo ücretsiz kayıtlı posta istenirse 1,2 USD gibi bir rakam daha ilave oluyor.
Geçenlerde aldığım Xioami 10.000 Mah yolda bakalım onu da bekliyoruz.

ÜRÜN LİNKİ BURADADIR.

Dizel otomatik Beyaz renk, tercihen içi siyah Elite donanımda 55.000 e kadar temiz İ30 arıyorum.
Hata boya değişen olmaması ve düşük km olması tercihimdir.
Param hazırdır, hemen satışı alırım
İrtibat PM

Örnek Resim

Uydu geçişi olacağı zamanlarda başladı ve açık olsun yada olmasın bu ekrana geçip kalıyor. Sol üst köşede rakamlar değişiyor ama ilerleyen bir şey yok. Servis besleme katı arızalı dedi sizin görüşleriniz nedir. 2008 Aktivasyonlu cihaz ve benim için değerli.

Otomatik ve Titanyum X paket olması tercih sebebidir. 2009 ve üzeri modellerle ilgileniyorum. Ankara ili tercihimdir. Yakın çevre illerde olur. İletişim PM

quote:

Orijinalden alıntı: engayland

merhaba,

2003 megane 1.6 dinamik hb otomotik şanzıman modeli için 19500 son fiyat isteniyor. (arabada sadece sağ iki kapıda boya var, tramerde 1600 tl toplam hasar kaydı var)

-Expertize göstereceğim ama özellikle şurasına baksın dediğiniz bir yeri var mı?
-Modeli biraz eski acaba çok masraf çıkarır mı?
-Bu modellerin kronik sorunu var mı?

-Sizce bu fiyata alınır mı?

2004 modeli en dolusunu 21 e aldım, bakımlarıyla 22 yi buldu, pek sağlamlık konusunda güven veren bir araç değil ama yinede peynir ekmek gibi alınır satılır.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.558
İkinci El Bölümü Mesajları: 779
Konularının görüntülenme sayısı: 18.578 (Bu ay: 335)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.