Bildirim
@mahallenin_delisi
+3
En az 250 Beğeni Aldı
En az 1.000 Mesaj Yazdı
En az 50 Mention'ı Yanıtladı
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
3 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
mahallenin_delisi (a s) · Playstation Genel Bölümü altına konu açtı.
5 yıl
Ailece oynanabilecek youn tavsiyesi
Arkadaşlar mrb.
Oğlumla /7 yaşında) birlikte oynayabileceğimiz fazla kanlı canlı olmayan eğlenceli vakit gecirebileceğimiz oyun tavsiyeniz var mıdır? Şimdiye kadar oynadıklarımız ve zevk aldığımız oyunlar party panic, starlit.
Not: PS4 ücretsiz olursa tadından yenmez :)
mahallenin_delisi (a s) · Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel altına konu açtı.
7 yıl
Neden ısrarla benzinli motor?
|
|
mahallenin_delisi (a s) · Turkcell altına konu açtı.
8 yıl
Wi-fi tablet ile kotadan yemeyen fizy mümkün mü?
|
mahallenin_delisi (a s) · Superonline altına konu açtı.
8 yıl
Superonline'dan sonunda kurtuldum
|
mahallenin_delisi (a s) · TurkNet altına konu açtı.
8 yıl
Turknet teşekkürler
|
mahallenin_delisi (a s) · TV Tavsiyeleri altına konu açtı.
9 yıl
55 inc 4k tv tavsiye
|
|
mahallenin_delisi (a s) · Spor altına konu açtı.
11 yıl
pes 13 online?
|
|
Hakkında
Hakkımda:
|
http://img99.imageshack.us/img99/9803/logitechpo4.jpg http://img81.imageshack.us/img81/189/creativecf0.jpg İntel E8400 CPU 3.0@3.8ghz Zalman 7700- Gigabyte P35C-DS3R Bord- MSI 8600 GT - X-FI Platinium Fatality Sound Card - Kingstone 2.1 GB 800mhz HYPERX- Samsung 961 BF 19'' LCD- Logitch Z5400 speaker- 250-410AS GB SEAGATE HDD 160 GB Samsung HDD- SS HD2 DVB-S2 TV Card- GP 550W PSU- A4Tech pk635 webcam, logitech vx nano mouse... PANASONIC PT-LB51 projeksiyon INTEL Core 2 Quad Q9550 3600 Ghz Sunbeam Core-Contact Freezer - GIGABYTE EP45-UD3LR Bord- Sparke HD4830 vga - X-FI Platinium Fatality Sound Card - PATRIOT 4GB (2*2GB) Viper DDR2 1066MHz CL5 Dual Kit Ram - Samsung 961 BF 19'' LCD- Logitch Z5500 speaker- 1TB seagate HDD-250-410AS GB SEAGATE HDD 160 GB Samsung HDD- SS HD2 DVB-S2 TV Card- GP 550W PSU- PANASONIC PT-LB51 projeksiyon
|
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.333
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 336 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.333
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 299)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 336 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0 
, tabii sözleşmeleri de imzalatmıştı nerden bilebilirdim hayatımın hatasını yaptığımı
, mobil 3 günde bitti zaten, neyse katlanacağız dedik ama ama 7 gün sonunda ne gelen ne giden var. Yine müşteri hizmetlerini aradım TT ekibinin gelip kontrol yapacağını söylediler, ben tt ekibine bi şekilde ulaşıyorumdum ancak onlarda "abi bize iş düşmedi düşürsünler hemen gelelim" diyorlar, superonline ı arıyorum adamlar tamam işi düşürüyoruz diyorlar tt e gidiyorum düşmedi diyorlar çıldırdım bu sırada tabii bizim oğlan mobili 5 gb aşmış
. Abartısız 150 defa armış konuşmuşumdur iptal edin diyorum çok ceza çıkar diyorlar yav muhattap gösterin tel verin arabamla evinden alır evine bırakırım diyorum, bizde de yok diyorlar bu nasıl hizmettir. Sanırım 35 gün sonra bağlandı.Pişkin pişkin kullanmadığınız günlerin ücretini almayız dediler, tabi mobilden giren girdi.
, yok dedim eşek aynı çukura iki defa düşmez
. AKK sız taahhütsüz bir teklif aldım ona gececeğim dedim. "Onlar yeni iss sorun yaşarsınız bizden söylemesi" dediler utanmadan
, Şimdi taahhütsüz akk sız internet kullanıyorum. 1,5 yaşındaki çocuk öğrenmişti youtube kalite düşürmeyi