Şimdi Ara

matematik bu kadar önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
5
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 işlem dışında işimize yarıyor mu özel yaşantımızda?

bana aşırı saçma geliyor tartışalım bu konuyu bana göre vakit kaybı ve o kadar önemli değil?

sizce?

• Matematik olmasaydı emin ol şuan kullandığın bir çok cihazı kullanamazdın.
  • Önemli ama cıvıtmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Matematik olmasaydı emin ol şuan kullandığın bir çok cihazı kullanamazdın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

bu kadar önemli mi?

4 işlem dışında işimize yarıyor mu özel yaşantımızda?

bana aşırı saçma geliyor tartışalım bu konuyu bana göre vakit kaybı ve o kadar önemli değil?

sizce?

Sana bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Matematik bilmeden C# yapamassin bakkala gidemessin zabalop yapamassin telefon yapamassin zubolop yapamassin falan hikaye.

Gercek su : Matematik insanlarj elemek icin secilmis yegane derstir. Herkes yapamiyor aralarindan yapabilen insanları eliyorlar onlarda tip falan okuyor zaten.

Telefon kodu yazarken 5+3=telefon falan yok yani

• yaş muhtemelen 15.

eğer üniversite hayatında bir projeye katılırsan o zaman anlarsın değerini.

matematiksiz ve fiziksiz(özellikle elektrik) bugünkü dünya durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 4 Ekim 2013; 20:48:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Matematik bilmeden C# yapamassin bakkala gidemessin zabalop yapamassin telefon yapamassin zubolop yapamassin falan hikaye.

Gercek su : Matematik insanlarj elemek icin secilmis yegane derstir. Herkes yapamiyor aralarindan yapabilen insanları eliyorlar onlarda tip falan okuyor zaten.

Şuan kullandığın bilgisayar matematik olmasaydı olmayacaktı belkide. Ben bakkala gidemezsin veya farklı bir şey söylemedim. Tamam okullarda abartılıyor biraz fakat matematik hiç değilse temel olarak öğrenilmesi gereken bir derstir. Fazla detayları olan bir ders olduğu doğru fakat her alanda olmasa da binaların yapımından elektronik aletlere kadar bir çok alanda etkisini gösteren bir derstir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A521F1-A -- 4 Ekim 2013; 20:49:13 >

• matematik bi nevi de geometri denen saçmaligi kim bulmussa pisagordan baslayip öklide kadar düz gidiyorum her gün haberleri ola.
  • trigonometri kaptanlıkta işe yarıyor mesela ama polinom türev integral işine yaramıyor teknolojik cihazların nerdeyse hepsi sadece 1 ve 0lardan oluşmuştur mantık olmasaydı bunları kullanamazdık ileri düzey matematiğe gerek yok yani sadece işine yaran kısmı öğren fazlası insanı delirtir
  • Bu ders sayesinde istediğimiz üniversitedeki bölümü hakkına sahip olabiliyoruz.Bundan daha fazla işe yarayan ne olabilirki?+Farkında olmadan zekanı,olaylara bakış açını geliştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Tam tersi matematiği herkes yapıyor asıl fen yapamayan adam tıpa gidemez genelde sınavlarda fen seçici olur matematik bir şekilde yapılıyor çünkü
  • rivayet odur ki mimar sinan yaptığı camilerin kubbesini 7 katlı integral kullanarak yapmış.
  • 4 İşlem'den başka Matematik yapamıyorum
  • bahsettiğim şey birazda meslekler ile ilgili adam örnek veriyorum tarih hocası olacak veya sayısal ile ilgili olmayan bir mesleki seçecek adama haftada bilmem kaç saat matematiği dayatıyorlar.detaylara iniyorlar yok şunlar yok bunlar...
  • liseye göre ağır matematiğimiz,ama bu demek değil ki gereksiz.
  • seçtiğin meslekle alakalı sözel ve ya eşit ağırlık seçtiysen pek lazım olacağını sanmıyorum ne derslerinde ne ilerde mesleki hayatında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savarage

trigonometri kaptanlıkta işe yarıyor mesela ama polinom türev integral işine yaramıyor teknolojik cihazların nerdeyse hepsi sadece 1 ve 0lardan oluşmuştur mantık olmasaydı bunları kullanamazdık ileri düzey matematiğe gerek yok yani sadece işine yaran kısmı öğren fazlası insanı delirtir

Türev-İntegral işe yaramıyor mu

• Tabiki önemli matematik olmasaydı günlük yaşantımızda çoğu şey olmazdı
  • Ben 12.sınıfım.İstanbul Üniversitesi-Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü istiyorum.Ve benim bu bölüme girmem için YGS'te Matematik ve Fen yapmak zorundayım.Niye yapmak zorundayım sevmiyorum kardeşim ben He matematiğin günlük hayata katkısı tartışılmaz elektronik aletler gibi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.