C

Çavuş
11 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 8 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar programlama dillerini öğrenmem gerekiyor java ve c++ özellikle bunun için uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir bilgisayar önerebilir misiniz fiyat 6000 e de cikabilir
arkadaşlar selam dün anneme evdeki eski iphoneumu verecektim kendisi samsung kullanıyor whatsapptaki mesajları silmek için annemin numarasıyla o telefona giriş yaptım sonra kendi numaramla giriş yaptım filan baya kurcaladım mesajları silmek isterken :D neyse annem elindeki telefonu bir süre daha kullanmak istedi fakat şu an şöyle bir sıkıntı var benim kendi telefonuma gelmesi gereken grup mesajları annemin telefonuna gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim telefon numarası değişikliği bölümünü açtığımda bu numaralar hesabınızla hesaplarınızla eşleşmiyor uyarısı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim
iyi geceler herkese arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve hb bir araç bakıyorum aklımda şu an 2 model var grande punto 2006 2008 arası ve ford fiesta 2004 2005 model dizel ve ya benzinli konusunda bi fikrim yok ilk aracım olacağı için. grande punto hakkında biraz araştırma yaptım ve pek kronik arızası olmadığını öğrendim lpg ye olan uyumu mükemmel az yakan az kaçan bir araç deniyor fiestayı ise arkadaşımdan biliyorum sıkıntısız bir şekilde 1 senedir kullanıyor hidrolik direksiyonun yağ eksiltmesi dışında herhangi bir sıkıntısı yok oldukça az yakıyor sizin aklınıza gelen başka modeller var mı ve bu iki araç hakkında ne düşüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
yardım istiyorum beyler çok kafama takıldı bi şarkı duydum bugun mağazada ı wanna sexy you wanna gibi bişeyler söylüyodu fazla sözü yok hareketli içinde bolca sexy kelimesi geçiyordu.
arkadaşlar şu sıralar honda civic 1.6 benzinli ve toyota corolla 1.4 dizel model arasında kararsız kaldık. aracın içinin dolu olması önemli değil bu iki araç hakkında bilgi alabilirmiyim + ve - leriyle hangisini tercih etmem gerekir yardım edersiniz sevinirim. 2006 üstü aynı fiyat aralığında başka sedan araç önerilerini bekliyorum.
beyler ankarada bir devlet okulunda okuyorum isim vermeyeyim şimdi geçenlerde bmw3 serisi olan bir arkadaşın arabasına tam binerken baksana dedi sileceğin altına bir kağır bırakılmış çok tatlısın tanışmak istiyorum yanına gelemedim diye ve numarasını yazmış arkadaşı sokakta görseniz yüzüne bakmazsınız bindik arabaya kızı merak ettim arayacağım dedi aradı konuştular biraz ve sonra konuşma bitmeden soyismini istedi ve facebooktan ekledi kız 10 üzerinden 10 numara ve aşırı yakın davranıyor arkadaşıma.böyle bir hikaye işte anlatmak istedim.
merhabalar şu sıralar eski televizyonumuz bozuluğu için yeni televizyon bakıyoruz bu fiyata kadar alınabilcek en iyi televizyon hangisidir sizce internet sitelerine baktım biraz ama çok fazla model ve çok fazla marka mevcut hepsini araştırmakta istemiyorum 1-2 modeli artı ve eksileriyle yazarsanız memnum olurum fiyat 1200 1300e de çıkabilir .
merhabalar yaşım 19 13500 e kadar bir araba alacağım bu fiyata kadar olan araçlara baktığımda şu modelleri gördüm; corsa, palio, fiesta,206 ve polo sizce bunlardan hangisini hangi motor seçeneğiyle almalıyım?
Bugun mahallede bırı gasp edılmıs polısler cevırme yapıyo ust arıyo fılan bıcaklanma olmus. Benıde cevırdıler ustunu arıcaz dıye kısa pacalı bı pantolon vardı ustumde bu ne lan boyle karı gıbı dedı dogru duzgun konus benle arıcaksan ara dedım .vaaay atarlı bıde dedı tuttum kopardım dugmesını en az 6 ay ceza verıyolarmıs okulu dondurcam galıba annem hem ara sıra ıc camasırı getırır 6 ay ne kı su gıbı akıp gecer ama memurluk hayallerım suya dustu lıse kpss ye gırmıstım katıp olmak ıstıyodum cok hızlı yazıyorum ama okulla beraber yurutebılırmıyım bılmıyorum hacettepede hukuk okuyorum gırme amacım adlıye gormek olayların bıraz daha ıcınde olmak staj gıbı dusunuyorum yanı
arkadaşlar 19 yaşındayım ve hacettepe üniversitesi hukuk bölümünde okuyorum .geçen hafta ankara maltepede otobüsümü beklerken bir adam yaklaştı ve normal bir biçimde konuşmaya başladı bilirsiniz standart hemşehrim muhabbetleri filan. biraz konuştuktan sonra çantasından saatler çıkardı ve yurtdışından getirdiğini kaçak olduğunu söylediği armani saatleri bana gösterdi. saatler çıktıktan sonra 2 adam daha yaklaştı ve onlarada aynı şeyleri anlattı adamlardan biri de saati alınca ( arkadaşıdır galiba) bende inandım ve eve gidip para aldım piyasa fiyatı 650 tl olan bir saati aldım. maalesef dün saat bir anda çalışmadı adamı aradım ve şok bu numura kullanılmamaktadır. neyse gittim bir saatçiye yaptırmak için nerden ne kadara aldın dedi bu saati anlattım. saatin çakma olduğunu ve kandırıldığımı söyledi . polise gitmeyi düşündüm ama çok utandım gerçi gitsemde nasıl anlatıcam da nasıl bulacaklar adamı. söylemek istediğim şu ben kandırıldım siz kandırılmayın.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 283
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.861 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.