Forumda olsun başka yerlerde olsun tm de derece yapmak fazla kolaymış mat bak ilk 10 k gelir benim arkadaş temeli yoktu son sene çalıştı 8k ya girdi vs vs. Bu kadar kolaysa niye millet yapamıyor bende tm yim şuan ki durumum fena değil mat temelim de az çok var tyt netleri 60 70 bandında böyle görünce rahatlayasım da geliyor yapmayın abi rahatlamamam lazım xsdcxsd ben mi fazla kasıyorum bilmiyorum |
EA'da Derece Yapmak Kolay mı?
Eşit ağırlık (EA) programında derece yapmak, öğrencinin çalışma alışkanlıkları, ilgi alanları ve genel yetenekleri gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Kolay ya da zor olduğu konusunda tek bir görüş bulunmamaktadır.
Eşit ağırlıkta derece yapmak, öğrencilerden aşağıdaki becerileri gerektirir:
- Güçlü okuma anlama ve analitik düşünme yetenekleri
- Yazılı ve sözlü iletişim becerileri
- Problem çözme ve kritik düşünme becerileri
EA derecesi için gerekli dersler arasında matematik, Türkçe, tarih, coğrafya ve felsefe gibi dersler bulunur. Bu derslerde başarılı olmak için öğrencilerin düzenli çalışma, tutarlılık ve kavramları derinlemesine anlama konusundaki isteklilik göstermeleri gerekir.
Bazı öğrenciler EA'da derece yapmayı zor bulabilirken, diğerleri nispeten kolay bulabilir. Öğrencinin bu derslerdeki geçmiş başarısı, çalışma alışkanlıkları ve EA derecesi ile ilgili hedefleri, deneyimlerini etkileyecektir.
Dolayısıyla, EA'da derece yapmanın kolaylığı veya zorluğu kişiye göre değişir. Yukarıda belirtilen faktörleri dikkate alarak, öğrenciler gerçekçi hedefler belirleyebilir ve EA derecesi için gerekli çabayı gösterebilirler.