Şimdi Ara

Maske yasağı ne zaman kalkacak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu rakamlar ve gidişat karşısında 2022 den önce maske yasağının kalkacağını düşünmek iyimserlikten öte değil maalesef...

• nucro kullanıcısına yanıt
    Kaptan resimler nereden? Askerler maskesiz, kırmızı giysili mahkum görüntüsündeki kişiler maskeli. Görüntüler biraz "özel hazırlanmış" gibi de görünüyor. Daha detaylı bilgi verirsen daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022'den önce zor.

• Guantanamo hapisanesinden.

ABD'nin terör suçlularını kapattığı meşhur ada.

Maske yasağı ne zaman kalkacak
  • nucro kullanıcısına yanıt
    tehlikeli suçlulara giydirdikleri maskeleri 83 milyona da giydiriyorlar ve bunu insanların kendi istekleri ile yapmasını sağlıyorlar. bu oyunun gerçekleşmesini sağlayan şey ise bir virüs ahah.

Robert Cialdini 'nin 1984 basımı "Influence" belgesinde "Weapons of Influence" kısmında bir deney anlatr: Anne hindi ve yavrularının olduğu bir gölde, hindi gibi ses çıkaran uzaktan kumandalı sansar maketini anne hindiye doğru yüzdürüyorlar. Hindi normalde kendisine doğru gelen sansara yavrularını korumak üzere saldırırmış fakat bu sansar hindi sesi cıkardığı için anne hindi ona bırak saldırmayı onu yavrusu kabul edip kanatları altında korumaya almış. Bunun sebebi hindi beyninin kısayol (shorcut) mantığı ile çalışmasıymış: Hindi gibi ses cıkarıyorsa, bu ancak bir hindi olabilir, görüntüsünü ve başka şeyleri incelemeye "düşünmeye" gerek yok yani. Cialdini bu deneyin ardından: "İnsanlar da işte öyle kısayollarla düşünür ve deneydeki hindiden bile daha pis kandırılabilir" notunu düşüyor. Daha fazla birşey demiyorum :)

• Mutasyon geldi muhabbetine daha da uzatacaklar. Bahara kalkabilir diyordum ama imkansız. Bir sonraki bahara diyelim. Yazın belki gevşer ama son baharda yine "5. -10. dalga" ayağına yine maskeler kapanmalar gelir.

Cidden bu "great reset" yeni dünya düzenine geçiş alt yapısı hazırlanana kadar(ki bir kaç yılı bulur) Covid'in suyunun suyunu göreceğiz.

• Siz gerçekten maske yasağı kalkacak mı sanıyorsunuz? Türkiye haberlerinde 2. maske tavsiye etmeye başlamadılar mı daha?

Maske, kovidin bayrağıdır. Bu bayrağı indirmezler.

• Hiçbir zaman... global planın bitmesine daha çok var. Herkes herşeye alışır, merak etme...

Pandemi'nin ilk aylarında TV'de insanlar sokaklarda aniden yere düşüyor ve ölüyorlardı.... NOLDU? NEREDE O GÖRÜNTÜLER?????

Başlangıçta minimum 200 milyon insan ölecekti, noldu? Domuz gribi ve Sars gibi bu da, hatta Sars daha çok insan öldürdü... Corona dediğiniz ağır bir grip, eskiden de grip olduğumuzda 5-7 gün yatakta yatıyorduk... ve HER ZAMAN gripten her yıl 50-100 000 insan ölüyordu, sadece haberlerde çıkmıyordu...

Geçen sene aynı haberleri Sars için yapsalardı, yine korkup maskeyle gezerdiniz.... tek amaç korku pompalamak ve insanları ölümcül pandemi olduğuna inandırmak... insanların çoğunlu mal olduğu için de inanıyorlar...

TV'de ikiz kulelerini okuma yazma bilmeyen uöakla dalıp patlattı, pasaportunu da düşürmüş ve yanmamış dediler :):):) Bunu nasıl yedilerse Corona yalanını da öyle yiyorlar işte...

CORONA'nın aşısı belli: TV'yi kapatın. Hep beraber TV'yi kapatsak 3 güne Korona kalmaz memlekette...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 12 Şubat 2021; 15:1:51 >

• 3. Maskeyide takın diyorlar artık nereye denk gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maske üreticileri kimse fena para kazanıyor. Maskenin kolay kolay kalkacağını düşünmüyorum. Okullar konserler tiyatrolar gibi hayatımıza renk katan her şey gasp edildi Dünya sağlık terörü örgütü tarafından.

• Sonsuza kadar maske takıcaz, hatta ölüp dirilince de maskeyle dirilecekmişiz.

• Thrashard kullanıcısına yanıt
    Mısır, Kahire'de sokakta hemen herkes maskesiz geziyor. Ünlü film yönetmeni geçtiğimiz Ocak başında öldüğünde cenazesi kaldırılırken haberlerde gördüm. Mısır bizden daha özgür. Resmen utanılacak bir durumdayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Yaza kadar zorunlu olur yazın aşı gelirse maske de kalkar diye düşünüyorum.
    Fazla iyimser düşünmüşüm...

• hayatımızda en kötü senaryo 5 yıl var. en iyi senaryo 2 yıl.

• Virüs plandemisinden sonra sırada gıda plandemisi var, 6 ay kadar önce forumda bahsetmiştim. Planlı salgından bir sonraki adım planlı gıda kıtlığı demiştim.

Medyada bu tabi ki cok farklı verilecek. "kader" "covidin sonuçları" "küre ısındı tarım etkilendi" vs denilecek. TV'ye Prof'lar cıkarılacak, bilim kurulları düzentilecek, bu bahanelere insanları inandırmak için.

Tedarik zinciri kısılarak yapay gıda kıtlığı başlatılacak.

Amerika'da covid planı ile küçük ve orta ölçekte gıda işletmelerinin iflas etmesi sağlanacak. Gıda üretim tedarik işi 5 büyük firmaya kalacak bunlardan 4'ü planın içinde biri planın dışında.

• Maskeyi maalesef kolay kolay bırakamayız. Çünkü hem virüs mutasyon geçiriyor hem de yaz aylarına girerken yine hareketlilik artıyor. Dolayısıyla en iyi korunma yöntemi maske ve mesafe şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Virüs plandemisinden sonra sırada gıda plandemisi var, 6 ay kadar önce forumda bahsetmiştim. Planlı salgından bir sonraki adım planlı gıda kıtlığı demiştim.

Medyada bu tabi ki cok farklı verilecek. "kader" "covidin sonuçları" "küre ısındı tarım etkilendi" vs denilecek. TV'ye Prof'lar cıkarılacak, bilim kurulları düzentilecek, bu bahanelere insanları inandırmak için.

Tedarik zinciri kısılarak yapay gıda kıtlığı başlatılacak.

Amerika'da covid planı ile küçük ve orta ölçekte gıda işletmelerinin iflas etmesi sağlanacak. Gıda üretim tedarik işi 5 büyük firmaya kalacak bunlardan 4'ü planın içinde biri planın dışında.

Bu zaten tüm dünya'da böyle. Dünyadaki hazır gıdalar bikaç firma tarafından üretilip satılıyor, belki binlerce marka vardır, ama ana firmaları araştırdığında topu topu bikaç firma'nın tüm dünyayı kontrol ettiğini görürsün. Gıda'dan önce tüm dünya'daki suların satın alınıp özelleştirilmesi, şişelenip satılması projesi vardı ve geçenlerde okduğuma göre bu proje tamamlanmış gibi bişey... Afrika'nın bile en ücra yerinde su kaynakları şişelenip satılıyor artık. Nestle bu konuda lider diye biliyorum.

• Bethesta kullanıcısına yanıt
    İnsan kendi gıdasını üretmekten uzaklaştırıldı. Eskiden her evin arkasında ufak bir tarla, sebzeler, otlar, otlarla beslenen kuzu tavuklar varken şimdi 20 katlı sitede 4 duvar arası bir dairede, gıda mahalledeki markette.

Ocak ayında 10 gün pastırma yazı yaşandı diye Show TV'si TRT'si ekranda "barajda su kalmadı susuzluk başlayacak" diye sırıtarak keyifle anlattılar. İnsanlar plandemi bahanesiyle 4 duvar arasına tıkılsın, planlı gıda kıtlığı ile aç kalsın yetmiyor, bir de susuz kalmasını istiyorlar. Bazı keskin zekalılar "neden öyle bişey istesinler ki" diyerek tarih kitabı yazıyorlar. Planlayan kişiler, planlamış işte, neden istesinler diye sorusu mu olur.

Amerika'da 30-40 yıl önce birçok eyalette çiftlikten direkt inek-manda sütü satışı yasaklanmış. Süt illa ki fabrikasyon tesislerde işlenecek, kaynatılıp homojenize edilecek şişelenip soğuk depo zinciri ile büyük marketlere tedarik edilecek ancak oradan satın alınabilecek. Süt tek başına insanın tüm protein yağ ve enerji ihtiyacını karşılayabilen muhteşem bir madde. Peki tıp doktorları süt için ne diyor dersiniz? Kanserojen ve tehlikeli madde! ve "bakın bilimsel çalışması da var" diye konuyu kapatmaya çalışıyorlar. Ne var ki, deneyimlenen gerçekler bunun tersini gösteriyor. Cok basit bir örnek vereyim. Bazen başınız şiddetle ağırınca ne yaparsınız aspirin vermidon vs kimyasal ilaçlar alırsınız değil mi? Başı ağrıyor diye Xanax ilaç alan kişiler tanıyorum. Başınız şiddetle ağrıdığında kibrit kutusu büyüklüğünde tereyağı ağzınızda (damak) eritin. Başağrısı gidecektir. Cok şiddetli ve inatçı ağrılarda hemen gitmese bile kademeli olarak hafifleyecektir. Cok basit cok temel hatta matematiksel bir açıklaması var bunun. Başağrısı beynin bir sorunu olması demek. Beyin vücutta biriken zehirli maddeleri atmaya çalışıyor ve bu esnada zorlanıyor demek, başağrısı. Beyin %70 ^'e varan oranda yağdan oluşur tabi ki hayvansal yağ olarak. Tereyağ nedir? Hayvansal yağ. Beyin zehirli maddeleri atarken zorlanıyorken, damakta eritilen tereyağ direkt olarak beyne gider ve zehirli atıkları o tereyağ kapatır. Bu basit şeyi doktorlara anlatsan "ulan bizim ilaçlarla semptomlarını giderdiğimiz şeyi, bu yöntem kökünden halledip tedavi ediyor" diye kıllanırlar o yüzden başlarlar bu yöntemi kötülemeye, "cahil işi" diye isimler bulmaya...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.