< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (45. sayfa)
-
-
çok şikayet var ama ben hicbir sorun yasamadim.
5600x 3060ti ile 2kda 70-100 arasi fps alıyorum yüzde 90 aşağısına düsmüyor kullanım rt full açık dlss farketmiyor zaten varlıgı yoklugu bir.
islemciyi cok kullandıgı bir gerçek ama darbogaz yapmadıgı icin sorun olmadi.
yüzde 70ten aşağı düsmüyor kullanımı islemcinin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu resmi paylaşmıştım da şimdi dikkat ettim tobey reis in gözünde bile şehrin yansıması çıkıyor harika ya :)
-
Oyun PC'de oynanır. Buna başka bir kanıt daha oldu Spider-man.
aynen detaylar muazzam
-
Nerde bu elemanlar hala forumdalar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fotoğraflar da benden gelsin :)
-
PC'ye laf söyleyemiyorlar. Sindiler kaldılar. Sabahtan akşama kadar Xbox'a sallıyorlar artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 17 Ağustos 2022; 20:43:8 >
Hocam bende 12400f işlemci ve 6900xt var,rt işlemci tek çekirdekte gayet iyi sayılır ama rt kapalıyken bile drop yiyorum.işlemci ve gpu kullanımı da yüzde 60 larda oysaki.
İşin daha da komik olan tarafı, yukarıdaki yazıyı yazayan kişi 50 küsür yaşlarındaki bir emmi.
youtubeOyuna dair her şey için... https://twitter.com/old_review https://www.instagram.com/oldreview/?hl=trhttps://www.youtube.com/c/OldReview?app=desktopKomik eleman bunların hepsi. Xbox PS tartışması konusunda alay ediyordum bunlarla ancak birkaç hafta önce admin arkadaşlar ket vurdular bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu yukarıdaki arkadaş işsiz gibi durmadan ss almış bugünlerimi beklemiş oyna oyununu geç kardeşim cidden sıkıntılısınız :)
-
İşlemcinin toplam kullanım yüzdesine bakmayın o sanal çekirdekleride katıp ortalamayı düşürüyor toplam %60 gözükür ama tek tek çekirdek kullanımlarına baksanız %80-90 dır hepsi alttaki ss gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ağustos 2022; 21:25:46 > -
Bende ps5 kullanıcısıyim hiç de gocunmadim pcye gelmesine aksine sevindim herkes nasiplensin ne güzel işte işsizmisiniz arkadaş neyin kini öfkesi hırsı bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kin öfke hırs bence alttaki yorumda var.
-
işlmeci nin yüksek olması ile çözülecek bir sorun değil o yazılımsal işlemci kullanımı problemleri var gibi ancak ram de çok önemli özellikle intel işlemcilerde 3200 mhz ve üzeri dual ram kullanımı oyunda çok fark eder, şuan çok fazla drop yaşamayanlar ram ler yüksek kullanıclar zannımca bende 3600 mhz ve 2666 mhz arası denedim gerçekten fark ediyor
-
@OldReview @keremec @Rachsuchtig seve seve playstation mu almamız lazım hepside pc ye geldi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 17 Ağustos 2022; 21:41:44 > -
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Konsol oyuncuları bu oyunu 2018'de oynadı. 4 sene olmuş. Ben hem üst düzey PC hem de PS kullanıcısıyım.
Tabii ki PC kalitesi tartışılmaz, RTX'i olsun, diğer görsel ayarlar olsun çok çok üstün. Ama hatrı sayılır bir sene de var burada. 4 sene. Şu an hala konsol bu tarz exc. oyunlarda havasını da atar diye düşünüyorum. Ki bunların fanboyluğunu yapmak kaç yaşına gelmiş insanlar için bana hep saçma gelmiştir. Xbox elimi sürmedim ama isterim ki çok sağlam oyunlar çıkarsın, konsol almak durumunda bıraksın beni hatta. Ama senelerdir böyle bir durum yok.
Mesela Spiderman 2 çıkacak şimdi. PC oyuncuları kaç sene bekleyecek bu oyun için ? Tabii ki ileride gelecek olması çok güzel bir durum ama sonuçta o sabırsızlık ve ilk günün tadı hala PS kullanıcılarına özeldir. Bu tarz exc. oyunlar çoğu oyuncu için farklı anlam katar. Gelsin oynayayım zaman geçsin değil. Bizzat benim için böyle bu durum. God of war çıktığı an ben grafiğe bakmam, bu tarz oyunlarda bakan da yanlış yapıyordur. Bu oyunların ayrı bir geçmişi bir hikayesi vardır ve bunlara 2-3-4 sene önce erişebilmek büyük avantaj bence. Ki o da yeni yeni. Önceden hiç ulaşılamıyordu. Millet hala RDR bekliyor.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X