M

Yüzbaşı
04 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam dostlar bu hafta vatan bilgisayardan 1060lık msi ge73 bilgisayar aldım windows 10 olan
İlk gün bir sıkıntı yoktu steam falan kurdum d diskine oyun oynadım biraz
Bugün bilgisayar oyunun ortasında durduk yere hata verdi sonra mavi ekran geldi bilgisayarınız nedeni belirlenemeyen sekilde kapandı diye
Herneyse sonra ekran kartı gtx 1060ı görmemeye basladı derken her bilgisayarı tekrar acısımda mavi ekran vermeye basladı
Bu aksam ssdye format attım tekrar kurdum windowsu hoşgeldiniz bölgenizi secin kısmınu yaptım lütfen bekleyin kısmında yine mavi ekran geldi
Problem nedir acaba?

Hata bu
Selam dostlar
Konuyla ilgili arastırdım biraz fakat bulamadım
Telefonum 7 plus 128 gb ios 11.2.2 kurulu
Cok sinir bozucu bir problemim var size danısmak istedim
İnternetten film izlerken videoyu durduk yere 2 saniye geri sarıyor video süresinde geri sarmıyor fakat videoyu sürekli geri atıyor bir kaç saniyelik.
45 dakikalık diziyi 60 dakikada izliyorum 2 saniye 2 saniye ramle ilgili bir sorun olabilirmi?
Siteyle ilgili bir problem değil eminim
Nasıl cözebilirim bu durumu
Tesekkürler
Herkese merhabalar, ben 2 ay once turkcelldim ve vodafone a gectim hattini tasiyanlara bir kampanyasi vardi 25 liraya onu yapmistim sonra ben bu kampanyayi iptal ettim ve birdaha yapamadim.
Simdi benim sorum,ben numarami turkcell e tasisam sonra hemen pesine tekrar vodafone a tasisam bu kampanyayi tekrar yapabilir miyim? Yada herhangi bir sikinti yasarmiyim numarayi tasidigim icin?
Edit Vodafone kampanyasi: 25 tlye 2 gb internet+500 dk heryone+ 5000sms heryone.
Yazim hatalari icin kusura bakmayin mobilim
Merhaba.
Guess marka bir saat beğendim fakat kararsız kaldım sizce nasıl?
Guess nasıl bir marka memnun kalır mıyım saatler hakkında pek bir bilgim yok açıkçası
yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Guess/GUW0247G3/PD
Beyler aklimdan cikmis ders secme islemi cuma gunu bitmis pazar gunu sectim dersi sitede sectiniz yaziyor problem olur mu?
http://www.hizlial.com/u30.001.1196.0658/asus-n56vz-s4255h-i7-3630qm-240ghz-16gb-1tb-2gb-nvidia-gt650m-156-fullhd-blu-ray-windows-8-notebook

beyler linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum oyun amaçlı istiyorum battlefield 3 gta 4 gibi oyunları ultrada oynatabilir mi acaba ?

2300 küsür vericem pişman olayım istemiyorum. Bu arada bu linkteki site güvenilir midir alışveriş yapan varmı hiç bu siteden ?

edit : ekran kartını ilerleyen zamanda değiştirebiliyormuyum
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032365/samsung-np350v5c-s0ctr-notebook

Beyler bu linkteki urun nasildir ? Fiyati iyi gibi geldi ama oyun konusundan korkum var.
Ekran karti islemci olarak oyunlari takilmadan acarmi acaba? Daha cok internet ve oyun icin bir bilgisayar ariyorum. ( bu ikisi en korktugum seyler)
2. olarak ben bunu linkten alsam fiyatta bir sorun olmaz umarim indirimli fiyatmis cunku?
3. Sorum buna alternatif bu fiyata yakin olan yaklasik ayni ozellikli bir laptop onerebilirmisiniz?
beyler iphone 4s var bende marttan beri kullanıyorum cihaz yurtdışı ve jbsiz suana kadar hiçbir sorunu olmadı fakat 1 saat önce telefon durduk yere hiçbir şekilde açılmamaya başladı.şarjı bitti dicem açmayı deneyincede şarj işareti çıkmıyor ve zaten en son kullandıgımda şarj %60 tı. cihazı nasıl düzeltebilirim ?
Arkadaslar merhaba.
Acik
Ogretim lisesi kitaplarini nerden alabilirim ?
Ve sitesinde ders ciktisi vs. Diyor ben ders sectim fakat tekrar dersleri goremiyorum ki nasil olucak bu is? Yardimci olursaniz sevinirim
Beyler laptop almayi dusunuyorumda su aralar indirimde bu urunu gordum oyun konusundan kafam rahat olsun istiyorum mobilde oldugum icin link koyamadim maalesef.
Battlefield 3 gibi yada gta 4 ve yenisi gibi oyunlari kaldirabilecek takilmadan oynayabilecek bilgisayar istiyorum.
Bu bilgisayarda oyun bakimindan problem yasarmiyim ekran karti islemci veya herhangi bakimdan?
Pek anlamiyorum pclerden yardimci olursaniz cok sevinirim?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.353
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 7.369 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 538 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.