Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.193
Cevap
26
Favori
61.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

    ___________________________________

    Steam Sayfası


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUstore.steampowered.com
    Marvel’s Spider-Man Remastered on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered

    Marvel’s Spider-Man Remastered’ın aksiyon dolu orijinal hikâyesinde, Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları çarpışıyor. Marvel’ın New York şehrindeki büyük suçlarla ve simgesel kötü karakterlerle savaşan, deneyimli bir Peter Parker olarak oynayın.


    Marvel iş birliği ile Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Nixxes Software tarafından PC’ye optimize edilen PC için Marvel's Spider-Man Remastered, Marvel’ın New York şehrindeki büyük suçlarla ve simgesel kötü karakterlerle savaşan, deneyimli bir Peter Parker’ı tanıtıyor. Aynı zamanda Marvel’ın New York şehrinin kaderini omuzlarında taşıyan Peter, karmakarışık kişisel hayatı ile kariyerini dengede tutmak için mücadele ediyor.


    Öne Çıkan Özellikler


    Daha da muhteşem olun

    Simgesel Marvel kötü karakterleri New York şehrini tehdit edince, Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları çarpışır. Peter’ın şehri ve sevdiklerini kurtarması için ayaklarının üzerinde durması ve daha da muhteşem olması gerekiyor.


    Spider-Man gibi hissedin

    Maske ardında geçen sekiz yılın ardından, Peter Parker artık suçla savaşmakta bir usta olmuştur. Doğaçlama dövüşler, dinamik ve akrobatik hareketler, şehirde akıcı gezinme ve çevresel etkileşimler ile çok daha deneyimli bir Spider-Man’in tüm gücünü hissedin.


    Dünyalar çarpışıyor

    Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları, aksiyon dolu orijinal bir hikâyede çarpışıyor. Bu yeni Spider-Man evreninde, Peter ve Spider-Man’in hayatlarındaki simgesel karakterler, tanıdık yüzlerin özgün rollerde yer alması ile yeniden tasvir edildi.


    Marvel’ın New York şehri sizin oyun alanınız

    New York, Marvel’s Spider-Man ile hayat buluyor. Hayat dolu mahallelerde ağ atarak gezinin ve Marvel ile Manhattan’ın simgesel mekânlarının nefes kesici manzaralarını izleyin. Bu etkileyici aksiyon oyununda, kötüleri destansı bir şekilde saf dışı bırakmak için çevreyi kullanın.


    Asla Uyumayan Şehir içeriğinin bütünüyle tadını çıkarın

    Marvel’s Spider-Man Remastered’ın ana hikâyesinin ardından, keşfedilecek ilave görevlere ve mücadelelere sahip, üç hikâye bölümü içeren Marvel’s Spider-Man: Asla Uyumayan Şehir ile Peter Parker'ın yolculuğunun devamını deneyimleyin.



    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC, three story chapters with additional missions and challenges. PC Features PC Optimized Graphics Enjoy a variety of graphics quality options to tailor to a wide range of devices, unlocked framerates, and support for other technologies including performance boosting NVIDIA DLSS and image quality enhancing NVIDIA DLAA. Ray-traced reflections and improved shadows* See the city come to life with improved shadows and stunning ray-traced reflection options with a variety of quality modes to choose from. Ultra-wide Monitor support** Take in the cinematic sights of Marvel’s New York with support for a range of screen setups, including 16:9, 16:10, 21:9, 32:9, and 48:9 resolutions. Controls and Customization Feel what it’s like play as Spider-Man through immersive haptic feedback and dynamic trigger effects using a PlayStation DualSense™ controller on a wired USB connection. Enjoy full mouse and keyboard support with various customizable control options. Pre-Purchase Now to unlock early game content, including; • Iron Spider Suit • Velocity Suit • Spider-Punk Suit • Spider-Drone Gadget • 5 skill points Steam: https://store.steampowered.com/app/1817070/Marvels_SpiderMan_Remastered/ Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/marvels-spider-man-remastered *Compatible PC and display device required. **Compatible PC required.
    https://www.youtube.com/watch?v=1E051WtpyWg&feature=youtu.be


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUPlayStationyoutube
    PlayStation’s critically-acclaimed game, Marvel’s Spider-Man Remastered, is coming to PC! In Marvel’s Spider-Man Remastered, the worlds of Peter Parker and Spider-Man collide in an original action-packed story. Play as an experienced Peter Parker, fighting big crime and iconic villains in Marvel’s New York. At the same time, Peter’s struggling to balance his chaotic personal life and career while the fate of Marvel’s New York rests upon his shoulders. Following the events of the main story of Marvel’s Spider-Man Remastered, experience the continuation of Peter Parker’s journey in Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC, three story chapters with additional missions and challenges. Developed by Insomniac Games and fully optimized for PC in collaboration with Nixxes Software, Marvel’s Spider-Man Remastered will be released on Steam and the Epic Games Store on August 12, 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=wQkAfmvjWgs&feature=youtu.be

    Türkçe Alt Yazılı Hikaye


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUTürkçe Oyun Filmi - vLogyoutube
    Mahallenizin dostu örümcek adam geldi! Maske ile geçen sekiz yılın ardından, Peter Parker artık suçla savaşmakta bir usta olmuştur. Doğaçlama dövüşler, dinamik ve akrobatik hareketler, şehirde akıcı gezinme ve çevre etkileşimleri ile çok daha deneyimli bir Spider-Man izleyeceğiz. İyi seyirler dilerim!
    https://www.youtube.com/watch?v=ArNTlsqXweY&feature=youtu.be


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Ağustos 2023; 11:13:5 >



  • Virüstür, trojandır, mining virüsüdür vs bunların büyük çoğunluğu şehir efsanesi hocam. Büyük gruplar zaten bağış sistemi ile çalıştığından tutup da kırdıkları, repackledikleri oyunların içine virüs yerleştirmiyorlar. Daha önce bunun baya tartışması Redditte döndü, grupların sözcüleri de dediler zaten kendi sitelerimizinden indirdiğiniz sürece sıkıntı yok. Ha ama dandirik dunduruk sitelerden, güvenilir olmayan torrent magnet'larından indirenlerde her türlü tehlike olur. İlaç/kürek/korsan da savunmuyorum bu arada ama eski bir şehir efsanesini açıklayayım dedim ki bu efsaneyi kim yaydıysa da helal olsun, orijinal kullanıma müthiş bir boost yapmıştır. Tabi ki gerçek de değildir.

    Bırak isteyen istediğini yapsın sony sanki bilmiyor mu korsan oynanacağını? Alacak adamlardan gelecek para yetiyor demek ki onları bilgisayara çıkarmaya. Hak eden oyun var etmeyen oyun var uygun fiyata çıkarsa hemen alırım ben orijinal ama atıyorum 800-900tl falan olsa niye para vereyim ki böyle bir oyuna?

    PlayStation Blog resmi sayfası, Marvel’s Spider-Man Remastered PC sürümü dışında Marvel's Spider-Man: Miles Morales' inde PC ye geleceğini açıkladı. Miles Morales PC sürümü sonbaharda çıkıyor. Her iki oyun Steam ve Epic mağazasında satışa çıkacak.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUplaystation.blog
    Marvel’s Spider-Man series is coming to PC
    https://blog.playstation.com/2022/06/02/marvels-spider-man-series-is-coming-to-pc

    Ekleme: PC sürümleri tam klavye fare desteği, geliştirilmiş grafikler, gerçek zamanlı yansıma yani Ray Tracing desteği ve üç indirilebilir içeriğede sahip olacak. Teknik detayları ise önümüzdeki dönemde paylaşacaklar.

  • Güzel haber :) Beklemedeyiz

  • Önlerden yerimizi alalım. Hepimize hayırlı olsun şimdiden. :)

  • Önlerden bir rezervasyon yapayım:)
  • İşte beklenen haber ve beklenenden çok erken çıkıyor :) Sonunda PC'de adam gibi bir Spidey oyunu oynayabileceğiz. Güzel modlar da yapılır, olmayan kostümler vs eklenir oyuna. PS özel oyunları arasında en çok bu satar, bu yüzden çıkarmamaları hata olurdu. İkinci oyun için de gazlama çalışması bir açıdan.
  • Harika lan çok sevindim

  • Konu hayırlı olsun öncelikle. Bu geceki sunumun yıldızıydı bu duyuru bence. Umarım mis sorunsuz bir port olurda oynarız. Sanırım Sony'nin aldığı port firması olan Nixxes'in ilk işi olacak. Ayrıca umarım GoW gibi 330 dan çıkarda direk ön sipariş geçeriz yoksa 500 den vs çıkarsa cüzdan dayanmaz...
  • Konu hayırlı olsun. Ön siparişe açılır açılmaz alırım kaç tane Spider Man oyunu PC ye çıkıyor ki isterse 500 den gelsin kaçmaz.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU  PC portunu Nixxes yapıyor ,Avengers' ın yapımındada yer almışlardı bu nedenle PC kontrolleri iyi olacaktır. 12 Ağustos' ta yakın bir tarih bu nedenle daha önce PC sürümü duyurulan Uncharted ile birlikte yakın tarihlerde muhtemelen çıkmazlar. Cüzdanları yakma vakti geliyor. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Haziran 2022; 1:51:27 >
  • Returnal ve Sackboy Big Adventurenin de pc ye gelecegi sizdirildi :)
  • Uzun zamandır ps özelin beklediğim tek oyunuydu. Ps4 de bitirmiştim, en eğlenceli konsol oyunlarından biri. Daha da uzak mesafe çizimleri ve yüksek kaplama çözünürlüğü ile aşırı keyifli olur pc de.

  • PlayStation Blog resmi sayfası, Marvel’s Spider-Man Remastered PC sürümü dışında Marvel's Spider-Man: Miles Morales' inde PC ye geleceğini açıkladı. Miles Morales PC sürümü sonbaharda çıkıyor. Her iki oyun Steam ve Epic mağazasında satışa çıkacak.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 


    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
    Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUplaystation.blog
    Marvel’s Spider-Man series is coming to PC
    https://blog.playstation.com/2022/06/02/marvels-spider-man-series-is-coming-to-pc

    Ekleme: PC sürümleri tam klavye fare desteği, geliştirilmiş grafikler, gerçek zamanlı yansıma yani Ray Tracing desteği ve üç indirilebilir içeriğede sahip olacak. Teknik detayları ise önümüzdeki dönemde paylaşacaklar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Haziran 2022; 2:18:28 >
  • Müthiş haber. Rx570 ile oynama şansım var mı acaba GoW gibi optimizasyonu olur umarım.
  • Cümleten hayırlı olsun, Miles Morales'ın da geleceğini söylediler.


    Yine hiç beklemediğimiz bir oyunun aniden PC duyurusu gelmesi, Sony yine yaptı yapacağını helal olsun. Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu bekliyorduk, ne geldi. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

  • Zamanında oynayamamıştım sistem değişmesiyle oynayabileceğim oyunu günü güzel haberle kapattık
  • Playstation'dan en çok istediğim oyundu ya, oh be! Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

  • Umarım optimizasyonu iyi olur ya. Sene 2022'de Ultra ayarlarda 60 FPS'in altına düşmeyiz inşallah.

  • 2 kez PS4'te bitirdim, 1 kez de PC'de bitiririm. Harika oldu bu.

  • ps4te bitirmiştim ama alsam mı diye düşünmüyor değilim. miles morales nasıl bilgisi olan var mı ? olmadı onu alırım.

  • Insomniac Games, Steam sayfasının da bugün içinde açılacağını yazmış. Açıldığında ilk duyuru Twitter sayfaları üzerinden yapılacak. Direk en çok beklenenler kategorisine girecektir. :-)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.