Şimdi Ara

Mahsun Kırmızıgül'den Akp'ye: 'Yolsuzluk terör ile eş değerdedir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Sanatçılar “terörsüz Türkiye istemiyor” diye bir liste yapmışlar.Benim adımı da listeye koyup hedef göstermişler…
    Ben “Hepimiz kardeşiz” derken,siz daha nerede durduğunuzu bile bilmiyordunuz.O zaman biz, bu ülkede insanlar ölmesin analar ağlamasın diye her alanda dil döküyorduk.
    Ama şunu bilin… Terörden daha büyük bir sorunu var bu ülkenin. O da, “YOLSUZLUK"Yolsuzluk, terörden on kat daha tehlikelidir. İç çatışmaya harcanan paranın üç katı yolsuzluk yapıldı bu ülkede. Bir çocuğa tecavüz edenler, bu halkın ekmeğini, geleceğini çalan hırsızın farkı yok.Yolsuzluk yapan siyasetçi veya her kimse, en büyük teröristtir.Asıl yolsuzluk yapanlar yüzünden 40 yılda ülkenin düştüğü derin yoksulluğu görmelisiniz! Sokağa çıkın, insanlara dokunun. Milletin anası ağlamış anası.
    Bugün…Emekliler yaşam mücadelesi veriyorlar. Bir profesörün, hakimin, savcının, doktorun, öğretmenin, askerin, memurun, işçinin aldığı maaş yürek yakıyor.Ama bir avuç hırsız hâlâ bu ülkenin kaynaklarını göz göre göre çalıyor ve yiyip bitiriyor.
    Ben yıllardır bu ülkenin barışı için filmler yaptım, şarkılar söyledim.
    Şunu çok iyi bilin ki…Bu ülkeye barış gelse bile, bu denli büyük yolsuzluk ve adaletsizlik olduğu sürece bu ülke asla iflah olmayacak.
    Yolsuzluk terörle eş değerdedir.
    Şimdi siz de…Adamsanız,bu yazdıklarımı da televizyonlarda ve köşe yazılarınızda yayınlarsınız.

x (formerly twitter)
    Mahsun Kırmızıgül (@Mhsnkrmzgl) on X
    https://x.com/Mhsnkrmzgl/status/1923527173014425704

• mahsını sevmem ama "Bu denli büyük yolsuzluk ve adaletsizlik olduğu sürece, bu ülke asla iflah olmayacak" sözüne yüzde yüz katılıyorum.

• Adam haklı.

• Zafer Şahin devletin süreci sürdürmek için türkücülere ihtiyacı olduğunu nereden çıkarmış onu merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri dönüşü olmayan bir yoldur Türkiyem ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamın Miami'deki evi helali hoş olsun o zaman be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında içeri alırlar Mahsun cum.Zaman yalakalık zamanı.Cepleri doldurma zamanı.

İronidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mahsun demişken...

A1 Müzik Yapımyoutube
    Mahsun Kırmızıgül - Bu Sevda Bitmez
    https://www.youtube.com/watch?si=pzrL7rWENiiJJIsI&v=WFsBZ8iYpv0&feature=youtu.be
  • kent uzlaşısı belediye seçmenleri mahsun parlatmaya başladı.

apo ve pkk kötü oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tr'deki sanatçılar arasında düzgün insan bulmak çok zordur.

ucuz muhalifcilik oynamayı pek sever hepsi.

yolsuzluk arıyorsan belediyelerinize bakın.

insanda utanma olur.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

• yolsuzluk vardır yoktur bilemem ama chp yada başka biri başka parti gelincede durumun değişeceğini hiç sanmıyorum

• Maması kesilmiştir. Biraz saray ziyareti, bir kaç bol sıfırlı konser kaşesi, bir kaç saz bağlama ihalesi falan verilsin hizaya gelir. Kimleri kimleri gördük geçen 22-23 senede. Aklınca mesaj yolluyor beni de görün diyor herhalde.

• Hayret korkudan sesi çıkan sanatçı var mıydı. @0zkanK.

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt
    Bunlar babadan oğula nesil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülke komple yalan, dolan-rant, talan sistemiyle yönetiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.