Mahsun Kırmızıgül (@Mhsnkrmzgl) on X https://x.com/Mhsnkrmzgl/status/1923527173014425704 |
Mahsun Kırmızıgül'den Akp'ye: 'Yolsuzluk terör ile eş değerdedir'

-
-
mahsını sevmem ama "Bu denli büyük yolsuzluk ve adaletsizlik olduğu sürece, bu ülke asla iflah olmayacak" sözüne yüzde yüz katılıyorum.
-
Adam haklı.
-
Zafer Şahin devletin süreci sürdürmek için türkücülere ihtiyacı olduğunu nereden çıkarmış onu merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri dönüşü olmayan bir yoldur Türkiyem ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamın Miami'deki evi helali hoş olsun o zaman be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında içeri alırlar Mahsun cum.Zaman yalakalık zamanı.Cepleri doldurma zamanı.
İronidir.
-
Mahsun demişken...
A1 Müzik Yapımyoutube
Mahsun Kırmızıgül - Bu Sevda Bitmezhttps://www.youtube.com/watch?si=pzrL7rWENiiJJIsI&v=WFsBZ8iYpv0&feature=youtu.be -
kent uzlaşısı belediye seçmenleri mahsun parlatmaya başladı.
apo ve pkk kötü oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tr'deki sanatçılar arasında düzgün insan bulmak çok zordur.
ucuz muhalifcilik oynamayı pek sever hepsi.
yolsuzluk arıyorsan belediyelerinize bakın.
insanda utanma olur.
-
-
yolsuzluk vardır yoktur bilemem ama chp yada başka biri başka parti gelincede durumun değişeceğini hiç sanmıyorum
-
Maması kesilmiştir. Biraz saray ziyareti, bir kaç bol sıfırlı konser kaşesi, bir kaç saz bağlama ihalesi falan verilsin hizaya gelir. Kimleri kimleri gördük geçen 22-23 senede. Aklınca mesaj yolluyor beni de görün diyor herhalde.
-
Hayret korkudan sesi çıkan sanatçı var mıydı. @0zkanK.
-
Bunlar babadan oğula nesil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülke komple yalan, dolan-rant, talan sistemiyle yönetiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

mahsını sevmem ama "Bu denli büyük yolsuzluk ve adaletsizlik olduğu sürece, bu ülke asla iflah olmayacak" sözüne yüzde yüz katılıyorum. |
Adam haklı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X