Şimdi Ara

Mac-fit'e giden var mi? Uyelik hakkinda soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
23.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar macfite.gidiyorum, arkadasim bir gun benle misafir gelmek istiyor. Macfitde bildiginiz gibi hocalar randevulu bakiyor, her gun tanimadigim.kisiler geliyor soruyorum arkadasimin yaninda misafir girdim onun uyelikle diyor.

Macfit salonlarinda sifre bilen herkes girebilir mi? Bunun bir guvenlik asamasi yok mu :)

Mesela ben bu elemana sifremi versem uyeligimi 2 kisi kullanmis olucaz ve kimse de anlamayacak bunu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MacFit Üyeliği Hakkında: Misafir Getirme ve Diğer Sorular

MacFit spor salonuna üye olmayı düşünüyorsanız veya mevcut bir üyeyseniz, muhtemelen misafir getirme, üyelik hakları ve diğer konular hakkında sorularınız vardır. İşte bilmeniz gerekenler:

MacFit Misafir Getirme

• MacFit üyeleri, misafirlerini ücretli olarak spor salonuna getirebilirler.
    • Misafir getirme hakkı, üyeliğinizin türüne bağlı olarak değişir. Bazı üyeliklerde sınırlı sayıda misafir getirme hakkı bulunurken, diğerlerinde sınırsız misafir getirme hakkı bulunur.
    • Misafirlerinizi günün herhangi bir saatinde getirebilirsiniz.

MacFit Misafir Getirme Saatleri

Misafir getirme saatleri, şubeden şubeye değişebilir. Genel olarak, aşağıdaki saatlerde misafir getirebilirsiniz:

• Hafta içi: 06:00 - 22:00
    • Hafta sonu: 09:00 - 18:00

MacFit Üyeliği Her Şubede Geçerli mi?

Evet, MacFit üyeliğiniz tüm şubelerde geçerlidir. İstediğiniz şubeye gidebilir ve spor yapabilirsiniz.

Diğer Bilgiler

• MacFit üyeliğine kaydolduğunuzda, bir üye kartı alacaksınız. Bu kartı, spor salonuna giriş yapmak ve misafirlerinizi getirmek için kullanmalısınız.
    • Misafirlerinizin de MacFit üyeliğine sahip olmaları gerekmez.
    • MacFit, farklı üyelik türleri sunar. İhtiyaçlarınıza uygun üyeliği seçmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu bilgilerin MacFit üyeliği hakkında sorularınızı yanıtlamanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen MacFit şubenizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1. Arkadaşını misafir olarak sokarsın.

2. Ben arada şifremi arkadaşıma veriyorum giriyor, sıkıntı olmuyor tabi çalışanlarada bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

1. Arkadaşını misafir olarak sokarsın.

2. Ben arada şifremi arkadaşıma veriyorum giriyor, sıkıntı olmuyor tabi çalışanlarada bağlı.

çalışanlardan biri eskiden bizim salondaydı üye olarak. aramız iyi fakat onu zor durumda bırakmak istemem. Kamera kayıtlarına falan bakıyorlar mı?
  • Zannımca bakmıyorlar eskiden sizin salondaysa bişey olmaz, şifreni verirsin girer. Eğer çakarlarsada isim soy isimini versin bide telefon numaranı bişey olmaz.

• bizim salonda parmak izi var. şifreni girdikten sonra parmak izi soruyor.
  • Parmak izi yoksa hiç sorun yok, diğer şubelerde yaz şifreyi gir, ama kapıda iken şifreyi giremeyip etrafa sorup, veya şifreyi girip genede mal mal çalışanlara bakıp bir kontrol ettirin beni gibi bakış atarsan üyeliğini iptal edebilirler ve bir daha kayıt olamazsın. Onun için akıllı ol yeterli, giriş yapmak çok basit ;)
  • Spor salonu değil sanki çok gizli askeri üsse giriyoruz. Ben şikayet ettim parmak izi uygulamasını kanuna aykırı çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şifreyle arada 2 saat fark olmak şartıyla kulube girebilirsin. Ortak kullanın üyeliği ben öyle yapıyordum çok düzensiz bir yer macfit

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Aynı şifreyle arada 2 saat fark olmak şartıyla kulube girebilirsin. Ortak kullanın üyeliği ben öyle yapıyordum çok düzensiz bir yer macfit

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

Aynı şifreyle arada 2 saat fark olmak şartıyla kulube girebilirsin. Ortak kullanın üyeliği ben öyle yapıyordum çok düzensiz bir yer macfit

Konuyu guncelledigin ixin tesekkurler :D

Dun itibariyle mahallemde acilan macfite kayit oldum, simdi boyle bir konumu gorunce komik geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Dun itibariyle mahallemde acilan macfite kayit oldum, simdi boyle bir konumu gorunce komik geldi

çok ıyı kucukcekmece'de nereye acıldı ki? 3 çalıştım orada şimdi antalyadayım:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

çok ıyı kucukcekmece'de nereye acıldı ki? 3 çalıştım orada şimdi antalyadayım:)

halkalı.

• bende izmir bucaya kaydolmayı düşünüyorum. Fiyat çok gibi geldi aylık 108 tl bide girişde parmak izi koymuşlar

• Up 1 uyelikle 2 kisi girilebilir mi farkli gun icinde farkli zaman larda

• verdikleri şifre muhtemelen günlük tek kullanım olabilir yani aynı gün içerisinde 2. denemedim fakat sistem izin vermeyebilir. Fakat şifrenizi başkasını verebilirsiniz farklı günler girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: Blaize

1. Arkadaşını misafir olarak sokarsın.

çalışanlardan biri eskiden bizim salondaydı üye olarak. aramız iyi fakat onu zor durumda bırakmak istemem. Kamera kayıtlarına falan bakıyorlar mı?

Alıntıları Göster
    buna güldüm ya. abartmışsın, askeri tesis sanki

üyeliği ortak kullanma fırsatım olsa kesinlikle birini bulurdum ama işte benim salonda parmak izi var. 150 lira bayılıyorum aylık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.