Şimdi Ara

Ust seviye telefon almak icin ne gibi bir sebep var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim a34 kullanıyorum snapdragon elite işlemciye baktım mediatek dimensity 1080in yaklaşık 5 katı puan almış.

Maddi durumu göze almazsak s25 ultra xiaomi 15 ultra vs. telefonları almak icin geçerli bir sebep bulamıyorum. Oyun desen düzgün mobil oyun yok. Islemci performansını kullanacak bur uygulama yok. Ne icin alıyorsunuz ben de bilgileneyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 evim var, her yıl birinin bütün eşyalarını komple zevk için değiştiririm.
    Para benimle mezara gideceğine zevkimi yaşayım.
    Sakın sadece bunları yapan başka zevki olmayan sanmayın.
    Bütün Avrupayı, ülkemizi de gezdim.
    Ama ev elektroniği özel zevkim.
    Yeni telefon yeni çamaşır makinesi harika bir olay.

Para benim için önemsiz diyor mezaramı götürücem diyor ama sorsan bir tane yaralı parmağa işemiş mi acaba?Neyse konumuz o değil herkesin malı kendine ben ihtiyaca göre hareket edilmesi taraftarıyım şimdikiler aaa iPhone 17 çıkmış hemen almam lazım seneye 18 çıkıcak onu alır sorsan telefonun özellikleri ney işlemcisi ekranı ne vs haberi yok maksat ihtiyaç değil millete caka atmak bak benim iPhone telefonum var diye adam kredi çekip o telefonu alıyor öyle modeller gördüm bizim milletimizin sorunu hava atmak ihtiyacın olur kullanım alanın farklıdır al veya CEO'sundur veya şirket sahibi yine al lan yoldaki amelede o milyarlık telefon var kredi çekip çekip alıyorlar bu nasıl bir sazanlık nasıl bir mallıktır...Sonra bu ülkenin durumu neden böyle bu sığırlara seçme seçilme hakkı verirsen eğitimi çöp edip her önüne gelen kişiyi evlendirip prezervatifin önemi anlatmazsan suğursuz bir şekilde üremelerine müsade edersen sonuçları bu olur kurunun yanında yaşta yanar..Artık sıkıldım kafa dağıtmak için foruma giriyorum böyle bir kaç konu çıkıyor karşıma sinirleniyorum kusurs bakmayın kalp kırdıysam iyi geceler..

• Alabiliyorum demek için. Prestiji parayla sağlamak isteyenler var. Bilgi yerine. Acınası ancak gerçekler bu yönde.

*Gerçek anlamda üst düzey telefonları kameraları, performansı vs için alanları bu dediklerimin dışında tutuyorum.

• kardesim su konu benim yaramı sızlatti. tam 6 aydir düşünüyorum. 6 Ay once S25 Ultra aldim 83.500'e beş taksit ile. Mesleğim ne mi inşaat ustasıyım 😅 bir önceki telefonum da redmi note 12 pro idi. Bak sana yemin ederim samsung da yapip da Redmi de yapamadigim hic bir sey yoktu. Ha hızlı mı dersen Samsung uçuyor amma ve lakin keşke 2 saniye fazla beklememek icin o para verilir mi bilmiyorum. kamera falan da aynı şekilde cok cok guzel ama dizi.filim çekmiyoruz ki kardeşim Redmi de gayet yeterli idi. Verdiğim paraya üzüldüm. ama aldim bir kere. daha da premium telefon almam. Telefonu aldığım ertesi günü bir evladim olacagini da ogrendim:)) benim icin tek.guzel anisi bu olabilir 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimi hız için alır, kimi imaj, kimi daha iyi kamera ve ses kimi daha iyi ekran kimi yeni teknoloji meraklısıdır kimi bunların hepsi için alır. herkesin kendince bir nedeni var yani. bu cihazlar temel ihtiyaç olmasa da günümüzde sosyal bir ihtiyaçtır. ki ekonomik güç olarak sorunlu ülkelerin insanlarının başka hobisi de olmayınca bir bağımlılık haline gelip kendini meşgul ettiği bir tür lüks oyuncak oluyor. bu forum da bu bağımlılığı tetikleyen etkenlerden biri mesela. olayın bilinçli ekonomik davranışı aşması da anlaşılabilir kılıyor kendini. kişi anne, babasına a34 alsa da eşine z flip 7 kendisine s25 edge alıyor daha "zevkli" oyalanmak için. bilinç bazen zevke de yol açar. zaten bla bla, bari bla bla gibi. mesele bundan ibaret azizim.

Bu arada 83500e rtx 5070 toplanirmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 28 Eylül 2025; 11:22:28 >

Pcde 9950x3d 32 ram rtx 5090 sistemle gerek render gerek oyunda karşılığını alıyorsun demek istediğim telefonda bu snapdragonlari kullanacak uygulama yok. En fazla 8k video ceker daha çabuk duzenlersin

60 hz., 120 hz., hd, fhd, qhd, uhd vb. ekranla ilgili farklılıklar bile tercihi etkileyebilme potansiyeline ayrıca sahip. mesele işlemci ile bitmiyor ki zevk meselesinin sınırı yok. teknik ve beğeni farkı illaki tercihi pekiştirir. kimi edge alır kimi bataryayı sebep edinir plus alır. sadece bazı yeterlilikler ile bilinçli tercih oluşturma arasında doğrudan ilişki yok sonuç olarak. kimisi sırf marka imajı için yine alır. kimisi ekosistem¿ der onu değil bunu alır vs.

• android amiral gemileri imaj için alınmıyor maalesef, ki iphone da olsa sadece telefondan imaj vs nasıl anlaşılır ki, elinde seri üretim 17 pm var diye zengin demem kimseye. arap şeyhlerinin 17 pm'leri altından yapılıyor, onlara denir zengin

Ben kamera ve hız içiin alıyorum, evet telefonlar çok hızlı ama bu benim normal yaşantımda bir fark ettirmiyor

Etrafimdan gördüğüm çoğu kişi 25 30k maaş alıp 17 pro max alıyor. Zengin degil, zengin görünmek isteyen zavallılar maalesef

Taksit de yok hocam, nasil alabiliyorlar? Neyi nasil biriktirmiş acaba

• Elimden hiç abartmıyorum 100 tane telefon geçmiştir. Amiral gemisinden tut redmi serisine kadar. Şu an realme 10 kullanıyorum. İçinde g99 var. Günün sonunda 16 pro max da ne yapıyorsam bu cihazda da onu yapıyorum..

Kredi :/

• Alt segmentte bulunan cihazları prensip gereği kullanamıyorum. Yani nasıl desem.. Ucuzmuş hissiyatını buram buram veriyorlar. Kalın çerçeveleri ile düşük kamera performansları ile, düşük işlemci performansları da üstüne ekleniyor. Malzeme kalitesi zaten yok. A serisini inceledim. Aralarında fena olmayan cihazlar var. FE serileri de keza öyle. Ama bana hitap etmiyor. Herkese hitap eden bir telefon var ki bu da en tepe modeller olan S serileri. S serisi kullansan anlarsın. Bugüne kadar hep S serisi kullandım. Arada bir kez kısa süreliğine M serisi kullandım. Sonrasında S20/S22/S23+ ve şuanda da S25+ kullanıyorum. Yanlış anlamayın lütfen söylediğimi ama A serisi gibi ucuz hissiyatı çok fazla veren cihazları kullanamam. Bu sebeple S serisi kullanıyorum. Genelde her sene değişim yapıyorum. S24 lerde exynos lardan dolayı geçiş yapmamıştım. Şuan S25+ dayım. Duruma göre de S26 ve S27 ye geçiş yaparım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.