Yüzbaşı
08 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 147 (Bu ay: 0)
Gönderileri
MAC fit 1 uyelik ile 2 giris yapilabilir mi? Parmak izi yok sadece sifre ile giris. bilen aydinlatabilir mi?
Sağlıklı yaşam , antreman , beslenme barındıran blog açıcam fakat yaratıcı bir isim bulamadım.
Yaratıcı isim önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Aynı zaman da blog için fikir ve önerileriniz varsa alabilirim.
Letgo veya sahibinden tarzinda bir site acmak icin ihtiyacimiz olan temel bilgiler nelerdir ? Sifirdan baslangicta neleri bilmeliyiz ?
1948-1978 arasında Türkiye ve dünya sosyo ekonomik nasıl ilerlemiştir?
Tplink access point cihaz var elimfe wifi genisletici olarak kullanabilir miyim ? Mumkun mu acaba
Merhaba herkese bu forumda ki 2. Kız konum

Uzun uzun yazmıyacağım
Aylarca sevdiğim insan günler önce ayrıldık zorladım ben tabi denedim çabaladım peşinden koştum yanaşmadı.Benden gizlediği şeyler vardı araştırmaya başladım tekrardan konuşmak istedim sonucu ;

Aptal gibi peşinden koştum
Anladım ki değer vermicekmişim ilgi göstermicekmişim. aileden başka kimse değer haketmiyor bence. Gerçek şu ki seveni ikiyorlar

Bugunüde boş geçmeyin benim adıma utanabilirsiniz

Edit:
Gecenin köründe
Hani hep yanımda olucaktın nerdesin felan yazmış ' açmadım mesajı.

3ay önce lanlı kimsin tarzında konuşan şimdi bu şekilde yazması anlam veremedim.Amacı ne olabilir .Su durumda ne yapardınız?

Temmuz editi:

Cevap verdim arkadaşlar

Normal konuştuk(cevap vermemin sebebi ihanet etmediğimi ortaya çıkarmamdı.Çünkü içimde çok büyük bir yük hissediyordum.İnandı bir şekilde)
Tabi ben bunu çabalarken sevgilisi olduğunu söyledi.Neyse iyi olalım dedik birbirimize karşı hep diye konuşmayı kestik.

Haftala sonra '' aklını karıştırmak için yazmıyorum ama sana yalan söyledim sevgilim yoktu konuştuğum kişi arkadaşımdı yalan söyledim '' diye mesaj geldi.
Derin bir nefes alarak S..Git dedim...
Bir şeyler yazdı bakmadım hani iyiydik birbirimize karşı vs.

Bir kaç gün sonra doğumgünü acaba kutlasam mı diye düşünmedim değil.
Ama yok bize yakışmaz bizi yarı yolda bırakanlar,yalan söyleyenler bu hayat ta hiç bir şeyi haketmezler.Ölüyorum yanımda ol dese bile gitmem.
Siz olsanız ne yaparsınız gider misiniz?
Sevgilim var diye yalan söyleyen , ona ihtiyacınız var iken 10dakikalılık mesafenizde olupta yurtdışındayım diyen birisi için ?
Krediyi burs a çevirmek mümkün mü?

Nereye dilekçe yazıcaz çünkü %99 burs çıkması gerekirken kredinin çıkması çok saçma rastgele mi seçiyorlar ne yapıyorlar

Tecrübeliler aydınlatabilir mi ?
Instagramdan kiz beni engelledi hic bi sekilde takibi kabul ettiremiyorum , kabul ettirip gönderisini bana yollucak kisiye 20 tl cephavale yapicam

PM kullanici adi icin.

Trol degil

Deneme
Yalnizca fotograflardan ve sesinden baska bir sey yok , hayatinizda hic gormediniz deger verir misiniz?
Hakkında
İlgi Alanları: Spor,Dance,Müzik
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.485
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 41.092 (Bu ay: 944)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.