Şimdi Ara

Kapıyı kırdım ( Babamın eve gelmesine 2 saat ) EDİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Babam babam eve saat 18:40 da geldi kapı hakkında bisey soylemedi daha cok kavgaya odaklandı zaten bu yastan sonra vuracak değil butun meselem yine beni mi suclu gorecekti ki gormedi kardesime kizdi ama yinede söylenip durdu artık her bisey oldugunda sunu yaptin hunu yaptın dediklerinin yanina birde kapiyi kirdin diyecek

Gencler bi sinirle vurdum kapıya kirildi annem ağlayıp duruyo kapı gitti die babam isten saat 4 de geliyo orayı onarmam lazım napabilirim

Edit : Annem agliyo derken mecazi anlamda agliyo ayriyetten durduk yere kapidan almadim hincimi jardesim kapiyi suratima kapatmaya calisiyodu o yuzden vurdum beyni olan konusuyo burdada

Kapıyı kırdım ( Babamın eve gelmesine 2 saat ) EDİT Kapıyı kırdım ( Babamın eve gelmesine 2 saat ) EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllEyezzOnMe -- 1 Eylül 2016; 21:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni renkli bantla yapistir

Naptin olum sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthlesss. -- 1 Eylül 2016; 14:03:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha lan koçtaşda 200 lira diyolar bi kapıya

• sürpriz sonlu beyler rez.

• En hızlı çözüm beyaz elektrik bandı veya oraya kartpostal yapıştırmak dostum.
  • Elin dedemin tasosu gibi olmuş

• annen sanki bir şeyler kurutuyormuş gibi kapının üzerine ıslak çarşaf assın. baban sormaz zaten bir şey. kurudukça başka çarşaf asarsınız. yorgun adam gidip de çarşafı çekmez zaten, manyak mı?
    bu süre zarfında kapıyı onarmaya bak. usta falan çağır eve, paran varsa aynı kapıdan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz tutkalla doldur orayı donsun bi kat daha sür

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

annen sanki bir şeyler kurutuyormuş gibi kapının üzerine ıslak çarşaf assın. baban sormaz zaten bir şey. kurudukça başka çarşaf asarsınız. yorgun adam gidip de çarşafı çekmez zaten, manyak mı?
    bu süre zarfında kapıyı onarmaya bak. usta falan çağır eve, paran varsa aynı kapıdan al.

Mantıklı olmuş

Kapı da iyi kapıymış
  • Annene üzüldüm temiz bi dayak yersin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

annen sanki bir şeyler kurutuyormuş gibi kapının üzerine ıslak çarşaf assın. baban sormaz zaten bir şey. kurudukça başka çarşaf asarsınız. yorgun adam gidip de çarşafı çekmez zaten, manyak mı?

Mantıklı olmuş

Kapı da iyi kapıymış

Hocam neresi iyi allasen, iyi olsa kırılmaz öyle kolay. Bildiğin kartondanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

Mantıklı olmuş

Kapı da iyi kapıymış

Hocam neresi iyi allasen, iyi olsa kırılmaz öyle kolay. Bildiğin kartondanmış.

Şekil olarak beğendim

• İnşallah baban görürde kafanı kırar ağlatılır mı lan anne

• Ulan ben de teyzemin evinde kapıya tekme atmıştım sinirlenip aynı böyle olmuştu
    Kötü anıları hatırlattın

• nerde eski içi dışı bir tahta kapılar.. simdikiler hep fasa fiso..
  • Insan eline kıyar mı be o senin geleceğin

• quote:

Kardes annem babamin gelmesi ifin can atıyo simdi babam gelsin gaza getirecek onu

• fıstıklı olsun
  • O zaman sıkıntı
  • o zaman yapacak bir şeyin yok. genelde anneler evlatlarını korurlar diye öyle bir öneride bulundum.
    sen istediğin kadar o boşluğu yokmuş gibi göster, yine de aynı tepkiyi göreceksin.
    eğer çok sinirli bir baban varsa gelmesine yakın dışarı çıkıp sinirinin yatışmasını bekleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.