Şimdi Ara

adaland mı daha iyi aqua fantasy mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
35.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 sinide görmüş olanlar yorum yaparsa sevinirim?

fiyat aldım şimdi

adaland = izmirden ulaşım içinde 45 ytl

aqua fantasy ulaşım içinde 50 ytl

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adaland mı Aqua Fantasy mi: Hangisi Daha İyi?

Adaland ve Aqua Fantasy, Türkiye'nin en popüler su parkları arasında yer almaktadır. İkisinden hangisinin daha iyi olduğu konusunda bir karar vermeden önce, her birinin sunduğu olanakları ve özellikleri dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Adaland

• Antalya'da yer alan Adaland, Türkiye'nin en büyük su parklarından biridir.
    • 40'tan fazla su kaydırağı ve havuz içermektedir, bu da onu heyecan ve su eğlencesi arayanlar için mükemmel bir seçim haline getirmektedir.
    • Ayrıca bir yunus gösterisi ve dalga havuzu da dahil olmak üzere çeşitli ilgi çekici yerler sunmaktadır.

{Adaland yorumları} genellikle olumludur ve ziyaretçiler geniş kaydırak yelpazesini, temiz tesisleri ve güler yüzlü personeli övmektedir. Ancak bazıları kalabalık olabileceğini ve yiyecek ve içeceklerin pahalı olabileceğini belirtmektedir.

Aqua Fantasy

• Kuşadası'nda yer alan Aqua Fantasy, Ege Bölgesi'nin en büyük su parkıdır.
    • 50'den fazla su kaydırağı ve havuzun yanı sıra bir dalış kulesi ve simülasyon sörf makinesi gibi benzersiz özellikler sunmaktadır.
    • Ayrıca çocuklu aileler için özel bir bölüm olan Aqua Kids Club da bulunmaktadır.

{Aqua Fantasy yorumları} genel olarak olumludur ve ziyaretçiler çeşitli kaydırakları, temizlik seviyesini ve bilgili personeli takdir etmektedir. Ancak bazıları yiyecek fiyatlarının pahalı olabileceğini ve parkın kalabalık olabileceğini belirtmektedir.

{Adaland vs Aqua Fantasy}

İki su parkı da eşsiz özellikler ve olanaklar sunmaktadır. Adaland daha büyük ve daha heyecan verici kaydıraklar sunarken Aqua Fantasy daha çeşitli özellikler ve aileler için özel bir alan sunmaktadır.

Hangisini seçerseniz seçin, heyecan verici su kaydırakları, serinletici havuzlar ve eğlenceli aktiviteler içeren unutulmaz bir gün geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aqua fantasy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jok3R.

aqua fantasy
    adaland avrupanın 3.büyük aqua parkı diye geçiyor ama?

neden fantasy?ikisinede gittinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whocares

adaland avrupanın 3.büyük aqua parkı diye geçiyor ama?

neden fantasy?ikisinede gittinizmi?

Alıntıları Göster
    dostum aqua fantasy tabiki zaten oradakilere sorduysan neden aqua fantasy olduğunu söylerler ben söyleyim

önce adaland yapılmış adamla öyle geniş alana yapmışlarki avrupa bilmem kaçıncısı büyüklük bakımından ama gelen yorumlardan yanlış yaptıklarını anlamışlar çünkü binilen araçlar öyle birbirine uzakki çok zaman harcıyorsun diğerine gidene kadar

ama daha sonra adalanda bakılarak aqua fantasy yapılıyor binilen araçlar içiçe çok çabuk birinden diğerine gidebiliyorsun..

ama şunu söyleyim ben 2 defa aqua fantasy e gittim çok güzeldi memnun kaldım adalanda gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

dostum aqua fantasy tabiki zaten oradakilere sorduysan neden aqua fantasy olduğunu söylerler ben söyleyim

önce adaland yapılmış adamla öyle geniş alana yapmışlarki avrupa bilmem kaçıncısı büyüklük bakımından ama gelen yorumlardan yanlış yaptıklarını anlamışlar çünkü binilen araçlar öyle birbirine uzakki çok zaman harcıyorsun diğerine gidene kadar

ama daha sonra adalanda bakılarak aqua fantasy yapılıyor binilen araçlar içiçe çok çabuk birinden diğerine gidebiliyorsun..

ama şunu söyleyim ben 2 defa aqua fantasy e gittim çok güzeldi memnun kaldım adalanda gitmedim.

Alıntıları Göster
    vayyyy bu yorumları duymak iyi oldu

adaland ve fantasy giden varmı peki?

• quote:

Alıntıları Göster
    aydinliyim 2-3 senede bir gidiyoruz aqua fantasy en iyisi ama içeri yemek sokturmuyolar biz bebek çantasinda pringles çerez cips kola ne varsa sokuoduk x)
    ama şimdi çantalarin içinede bakıyorlarmış dikkatli ol x)

• quote:

Orijinalden alıntı: dRr+

aydinliyim 2-3 senede bir gidiyoruz aqua fantasy en iyisi ama içeri yemek sokturmuyolar biz bebek çantasinda pringles çerez cips kola ne varsa sokuoduk x)
    ama şimdi çantalarin içinede bakıyorlarmış dikkatli ol x)

Alıntıları Göster
    he ya sorma sinir oldum bende ona bi büyük su götürdük birde pastaneden birşeyler almıştık adamlar içeri almadı gıcık oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

he ya sorma sinir oldum bende ona bi büyük su götürdük birde pastaneden birşeyler almıştık adamlar içeri almadı gıcık oldum

Alıntıları Göster
    ben ikisinide gittim adaland cok daha guzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

ben ikisinide gittim adaland cok daha guzeldi

Alıntıları Göster
    haydaaa tam fantasy ye gideyim derken bir tane de adaland çıktı hehehe
  • quote:

haydaaa tam fantasy ye gideyim derken bir tane de adaland çıktı hehehe

Alıntıları Göster
    Daha bu yaz gittim ikisinede dostum, aqua fantasydeki araçlar yine idare eder ama az buçuk eğlenirsin derim, ama adaland öyle değil çok büyük ve bi çok eğlence aracı var adalanda gitmeni tavsiye ederim, hem dünyanın en büyük aqua parklarından biri

• quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Daha bu yaz gittim ikisinede dostum, aqua fantasydeki araçlar yine idare eder ama az buçuk eğlenirsin derim, ama adaland öyle değil çok büyük ve bi çok eğlence aracı var adalanda gitmeni tavsiye ederim, hem dünyanın en büyük aqua parklarından biri

Alıntıları Göster
    eywallah saolun kafamı karıştırdınız

• quote:

Alıntıları Göster
    İkisine de gittim Adaland tercihim olurdu. Ki öyle oluyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: GullyFoyle

İkisine de gittim Adaland tercihim olurdu. Ki öyle oluyor genelde.

Alıntıları Göster
    Zaten aqua fantasy çok dar bi alanda kurulu ve fazla olanak yok adaland'a göre..
  • quote:

Zaten aqua fantasy çok dar bi alanda kurulu ve fazla olanak yok adaland'a göre..

Alıntıları Göster
    ADALAND 10 BASAR AYRICA DAHA ÇOK TURİST VAR ANLARSIN YA

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

ADALAND 10 BASAR AYRICA DAHA ÇOK TURİST VAR ANLARSIN YA

Alıntıları Göster
    yok turistler beni ilgilendirmiyo be aga

adaland ağır basmaya başladı şimdide.

hayırlısı bklm

bu durumda hangisi paarasal yönden ucuzsa ona gideceğim

menüler çok pahalıymış öylemi arkadaşlar?

içeride birşey sokamıyoruz

• quote:

yok turistler beni ilgilendirmiyo be aga

adaland ağır basmaya başladı şimdide.

hayırlısı bklm

bu durumda hangisi paarasal yönden ucuzsa ona gideceğim

menüler çok pahalıymış öylemi arkadaşlar?

içeride birşey sokamıyoruz

Alıntıları Göster
    İkisine de gittim yıllarca. Kesinlikle Aqua Fantasy derim. Adaland'in kurulu olduğu alan çok daha geniş ama malzeme olarak Aqua Fantasy kadar yeterli değil. Her ikisinde de yemek büyük dert çünkü çok çok pahalı. Onun dışında pek de farkları yok diyebilirim. İkisinde de çok çok eğlenirsin. Aqua Fantasy'de en dik beyazı mutlaka dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

İkisine de gittim yıllarca. Kesinlikle Aqua Fantasy derim. Adaland'in kurulu olduğu alan çok daha geniş ama malzeme olarak Aqua Fantasy kadar yeterli değil. Her ikisinde de yemek büyük dert çünkü çok çok pahalı. Onun dışında pek de farkları yok diyebilirim. İkisinde de çok çok eğlenirsin. Aqua Fantasy'de en dik beyazı mutlaka dene.

Alıntıları Göster
    her ikisinide telefonlarla aradım işte

fantasy = 50 ytl çekti

adaland = 45 ytl çekti.

otobüs fiyatlarıyla içinde bunlar

adaland ın metro turizm götürüyor ama biraz daha cazip geldi. fantasy nin ise bilmem ne turizm diye birşeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Alıntıları Göster
    adada oturuyorum.
    her birine 24354543 kere gitmişimdir.
    aslında o kadar da farklı değiller birbirinden

ama ben adalandi daha çok beğendim, daha geniş olduğu için, diğeri biraz daha sıkışık..

• quote:

her ikisinide telefonlarla aradım işte

fantasy = 50 ytl çekti

adaland = 45 ytl çekti.

otobüs fiyatlarıyla içinde bunlar

adaland ın metro turizm götürüyor ama biraz daha cazip geldi. fantasy nin ise bilmem ne turizm diye birşeydi.

Alıntıları Göster
    Hep Adaland'e giderim ben, diğerlerinden daha büyük...

• quote:

Orijinalden alıntı: plasmon

Hep Adaland'e giderim ben, diğerlerinden daha büyük...

Alıntıları Göster
    adaland derim 1kere giddim bodruma giderken uğradık nefissss
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.