Şimdi Ara

Hayatım da ilk defa araba aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hayatım da ilk defa bir heves ile yola çıkarak maddi imkanlarım elverdikçe bir araba aldım. Aldığım model Tofaş Doğan S 94 Model. 8,500 Lira verdim.

2017 ye kadar muayenesi yapılmış.
    Motor aksamın da herhangi bir parçası değişmemiş
    Birkaç yerin de boya var.
    Arka çamurlukta hafif bir çürüme var
    Araçta çelik jantlar mevcut.
    Araç lastikleri yeni sayılır.
    Orjinal kilometresi 116 bin de.

Dışarı dan bakılınca temiz gözüküyor. Tanıdıktan aldığım için satış öncesi kimseye göstermedim. Şu ana kadar da arıza yapmadı.

Sizce pahalıya mı almışım yoksa aldığım fiyat iyi mi ? Çevrem de sorduğum da bazıları pahalı almışsın, pazıları ise bu km ye göre fiyatını güzel almışsın bende bulursam bende alacağım dediler.

Sizin düşünceleriniz nedir ? Bulunduğum yer dağlık bir yayla köyü. Araba da nelerin bulundurulması gerekiyor ?

Teşekkürler.
     Hayatım da ilk defa araba aldım.

• Hayırlı olsun, fiyat hakkında bilgim yok. Aracınızı dikkatli kullanın, yağını suyunu, lastik havalarını kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun gule gule sorunsuz kullanmaniz dilegiyle

• Hayırlı olsun fiyatin bir onemi yok bence. İlk göz ağrısının tadı başkadır.

• Kilometresi çok azmış. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çürüme olan yerin önlemini mutlaka alın

ve güle güle kullan alha kaza bela vermesin

• Hayirli olsun.Simdi biz fiyat fazla veya az desek bir anlami olmaz.İcinize sindiyse gerisi teferruat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limitlerini aşmadıkca güzel araç. Hayırlı olsun.

• Fiyat piyasa oranlarında diyebilirim ama motor aksamında değişen olmayışı garip.

• Hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun. İlk aracınız, zamanla neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendiniz de göreceksiniz.

Kendi adıma konuşursam, ben eski araç bakacaksam (20+ yaşında) kesinlikle BOYANMIŞ araç bakarım. Haa amcanın birinin garajda yatırdığı araç denk gelirse, ballı kaymak tatlısı. Zira o yaşta olup da orijinal denen araçlarda çoğunlukla güneş yanığı oluyor, ufak tefek ezikler ve kazalar yüzünden kısmi boya oluyor, o yaştaki araca kısmi boya yapan usta özen göstermiyor boyanan yerlerin renkleri tutmuyor ya da boyanan yerler çatlıyor/kabarıyor, tampon ya da plastik aksamların altında MUTLAKA çürümüş yerler çıkıyor sonradan daha beter çürümeye başlıyor vs vs...

Belli bir yaşın üzerindeki araç -çok ciddi bir kaza geçirmediyse- boyanmış alınırsa gözünüze daha güzel görünür her yıkadığınızda.

Edit: Eksilenmişim. Tamam abi siz boya yanıklı, çürük içerisinde ama ORİJİNAALLLL araba alın oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 25 Mayıs 2015; 0:15:21 >

• Eğer birde kendin kazanıp aldıysan o arabanın değerini hiç bir araba geçemez ilkler özeldir. Allah inşallah daha iyilerinide nasip eder.

• Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, bir baston kilit edinin.

Soğutma suyunda yeterli miktarda antifriz var mı? Fren hidroliği ne alemde? Yağ ve filtre değişimleri yapılmış mı? Ya lastikler? Triger seti?
  • Vergi Dünyasına hoşgeldin

• Yaşadığın yer soğuk bir yerse havalar soğumaya başladığında tüp tankının üzerine eski bir battaniye ser; bu sayede soğuk havalarda daha rahat çalışır. Mutlaka depoda benzin bulundur, tüp arıza yapabilir yolda kalma ihtimali olabilir. Yazın da bagajda 1-1,5 lt su bulundur; hararet yapar tedbirli olmakta fayda var. Bir de son olarak hırsızlık olayı yaşanabilecek bir yerdeysen teybin kafa kısmını sök. Genelde teybi çalmak için arabanın kelebek camını kırıp giriyorlar
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.yaşına göre km çok iyi

• Maliye bakanin pis pis ellerini oksadigini sonrada gel gel dedigini duyar gibiyim. Hadi hayirlisi

• hayırlı olsun bir türk klasiği pek anasını ağlatacak biri değil gibisiniz o yüzden keyif alırsınız km iyiymiş bayağı düşük yaşa göre
  • Fiyat normal arkadaşım, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,

lpg' liyse sağlam bi yangın tüpü bulundurun

yağını,suyunu, frenlerini,lastiklerini kontrol ettirin, güle güle binin

virajlara yavaş girin, takip mesafenizi koruyun
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.