USB Kulaklığı Bilgisayarım Algılamıyor
Önceki kulaklığımla ilgili her şeyi kaldırıp bu kulaklığı taktım, bütün USB portlarını denedim fakat bir türlü kulaklığı görmüyor. Geçen sene Corsair Void Pro RGB almıştım onda ses alsam bile çok çok çok kısık geliyordu. Kulaklıkta sorun var sanıp iade ettim fakat meğerse bilgisayarımın kaliteli kulaklığa alerjisi varmış. Kulaklığın ses kartının ışığı yanıyor fakat kulaklığın yanması gereken LED kısımları yanmıyor. 3.5mm jak opsiyonu var. Öyle taktığım zaman ses alabiliyorum fakat ses yongam yeterli olmadığı için tam potansiyelini kullanamıyorum. Ses aygıtını varsayılan olarak monitörümü seçiyor. Kulaklığı hiçbir şekilde algılamıyor. Sorun gider dediğimde "genel ses sürücüsü sorunu" diyor fakat çözüme ulaştırmıyor. İnternette sesle ilgili çözüm sunan bütün videoları izledim uyguladım, ekran kartı audio bus ve ses driverini kaldırdım tekrar kurdum fakat herhangi bir çözüme ulaşamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu iki kulaklık arasına kaldım. Sennheiser herkesin bildiği,kendini kanıtlamış,köklü bir marka. Bir tarafta ise henüz yeni yeni piyasaya çıkan XPG markası var. Gördüğüm incelemelerde XPG Precog gayet beğenilmiş fakat fiyatlarınında yakın olması dolayısıyla bu iki kulaklık arasında kaldım ve bu iki kulaklığı karşılaştıran henüz görmedim. İki kulaklığı da deneyimleme fırsatı bulmuş kişilerden yardım bekliyorum.
İyi forumlar :)
|
RX580 Flash Sonrası Yaşadığım Sorunlar
|
ROM Flash Sonrası Monitör Açılmıyor
|
|
Hattımın 16 Mbit Kaldırır Mı?
Geçmeye Değer Mi?
|
|
MSI X670E CARBON WIFI - Ryzen 7 7800X3D - XFX RX 6800 Speedster SWFT 319 - GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 DDR5 -
Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Cougar AQUA 360 Li Rgb - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Razer Huntsman V2 TKL - Razer Deathadder V3 - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - Wraith Cosmic Glass V1 |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.301
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 36.132 (Bu ay: 433)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 563 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic