Şimdi Ara

Kapıyı kırdım ( Babamın eve gelmesine 2 saat ) EDİT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende kırdım duruyor öyle kızan da yok ne zararı varmış bunun Ailene?

• Sorununu cozebilirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

Sorununu cozebilirdin

adamın kullandığı malzemeyle ben 2 kapı alırım

• babanın kafasını kır

• kapı tamir edilebilir.. oraya mobilyacı bir yama yapar, sen de bir çıkartma yada tabela felan asarsın, ota boka, eşyaya üzülen insanları anlamıyorum..

ben küçükken müzik setinin camını kırdım, çok dövdüler, 3 kuruşluk camı git bir daha kestir tak!!!! kimsenin eli iş tutmuyor, bir cam için hayvan gibi dövüyorlar..

şimdi evde kedilerim var, düşen kırılan, çizilen tırmalanın haddi hesabı yok zerre s değil... resmen mallarımız bize sahip olmuş...
  • Birde yüzsüz yüzsüz açıklama yapmışsın bana mecazi anlamda ağlıyo beyni olan konuşuyor diye burada kimsenin onu mecazi olarak anladığını sanmıyorum.Annem ağlıyor diyince neresi mecazi oluyor zeki arkadaşım ya adam gibi cümle kurmayı öğren yada sonradan böyle dansöz gibi kıvırtma.
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Şehmistan kır lan şu kapıyı o içerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

Şehmistan kır lan şu kapıyı o içerde.

yaracammmmmm onu yaracammmmmmmmm
  • Geçen hafta aynısını cama yaptım lan ama bana hiçbişey olmadıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

kapı tamir edilebilir.. oraya mobilyacı bir yama yapar, sen de bir çıkartma yada tabela felan asarsın, ota boka, eşyaya üzülen insanları anlamıyorum..

ben küçükken müzik setinin camını kırdım, çok dövdüler, 3 kuruşluk camı git bir daha kestir tak!!!! kimsenin eli iş tutmuyor, bir cam için hayvan gibi dövüyorlar..

şimdi evde kedilerim var, düşen kırılan, çizilen tırmalanın haddi hesabı yok zerre s değil... resmen mallarımız bize sahip olmuş...

+1000000000000000000
  • Aranızda yumruk atmasını bilmeyen...

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Birde yüzsüz yüzsüz açıklama yapmışsın bana mecazi anlamda ağlıyo beyni olan konuşuyor diye burada kimsenin onu mecazi olarak anladığını sanmıyorum.Annem ağlıyor diyince neresi mecazi oluyor zeki arkadaşım ya adam gibi cümle kurmayı öğren yada sonradan böyle dansöz gibi kıvırtma.

''ağlayıp duruyor kapı gitti diye '' abi şu cümleden nasıl mecaz anlam olarak anlamıyorsunuz ? göz var nizam var yapmayın kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.