Tasiş mağazasında bir LCD gördüm. LG nin ilk FULL HD serilerinden, 15 cm kalınlığında bir 47 inç LCD. Açıp denedim, bir ses kalitesi var aşık oldum Eve zor taşıdık, zira 58 kg ağırlığında bir LCD! XBOX ile denemek için sabırsızlanıyorum. Resimler ve teknik detaylar yarına... Model kodu 47lb2rf, sanırım LG'nin almanya serilerinden biri, ayak sormak için gittiğim LG servisi bu kodda bir cihaz bulamadı. Televizyon Almanca. ![]() Koca oğlan. :) Televizyon öne arkaya devrilmesin diye bir önlem alalım dedim. Ayağının parçası eksik ![]() Televizyon bu. İlk açıldığında kırmızı kare ile gösterdiğim yerde şu leke çıkıyor 5 dakika sonra kayboluyor. Sanırım bir kondansatör sorunu var, ileride bir şey çıkarsa bakarız... ![]() Böyle durduğuna bakmayın, 2 metre soldaki koltuktan buraya getirene kadar seksen takla attım tek başıma. Yok kalkmıyor çok ağır ![]() Netflix XBOX uygulaması. Yukarıdaki Kodi ekranında görünen beyaz leke burada kaybolmuş... (köşedeki pense ne demeyin. altta televizyonun tuşları var erişmek için böyle geçici bir çözüm buldum :) ![]() ![]() Bu şekilde duvara tutturdum. Televizyonu asmam mümkün değil, zira bu ağırlığı taşıyacak ne duvar var ne dübel ne vida, ne de o duvarı o kadar delecek matkap... ![]() Bu da televizyonun ayağı. Maşallah nasıl yaptılarsa 1 ton yük çeker. Televizyonun kumandasını bulup ses ve görüntü ayarlarını yapmalıyım, renk tonları çok sarı çünkü. Dreambox kumandasından evrensel kısmında seksen kod denedim hiç biri uymadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 30 Temmuz 2022; 18:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |