Daha hiçbir şey bitmiş değil.Toparlanın ve kendinize gelin! Öncelikle bende seçim sonucunu böyle beklemiyordum.Anket sonuçları hepimizi yanılttı.Seçim gecesini şaşkınlıkla seyrettim ve bazı notlar aldım.Bunları sizinle de paylaşmak isterim.Fakat ondan önce değinmem gereken bir husus var.Arkadaşlar şunu bilmenizi isterim ki bu seçim Kılıçdaroğlu yüzünden kaybedilmemiştir.Kaybedilmenin verdiği sinir yüzünden suçu başkasına atmayın.Ben size niçin kaybedildiğini net bir şekilde söyleyim.Bu seçim çakma milliyetçi topluluğu ve halkın biat kültüründen ötürü böyle sonuçlanmıştır.Bu halk sabahtan akşama kadar medya tarafından propagandaya maruz bırakıldı.Üstüne Recep Tayyip Erdoğanı ölümüne seven bir kitle var.Asla ama asla o kitleden oy çalamazsınız.Zehirlenen zihinlere dokunamazsınız.Bunu böyle kabul etmek lazım.Ama seçimin asıl kaderini çakma milliyetçiler belirlemiştir.Bu kişiler ne kadar hata yaptığının farkında değil.Karşı tarafı eleştirirlerken, kendilerine hiç bakmıyorlar.Hüdapar, hizbullah terör örgütünü destekleyen bir partidir.Bunu kimse inkar edemez.Yaptıkları ve yapacakları çok net belliyken, bu kişiler daha doğmamış çocuğa don biçer gibi hdp'nin neler yapacağını konuşuyor ve hdp eşittir pkk algısı yaratılıyor.Onuda geçtim zamanında fetö terör örgütünü besleyenlerde gene kendileri değil mi? Kılıçdaroğlu defalarca kez pkk bir terör örgütüdür diye söyledi.Yetmedi hdp ile bir işbirliğimiz yok sadece destek vereceklerini dedi mi demedi mi? Dedi.Hahh şimdi mesele tamamen algı ve iftira üzerine kurgulandığını anladınız mı? İşte bu halkın birazda araştırmayışından, araştırsa bile onu çözümleyecek zekaya sahip olmadığından dolayı çabucak ikna edilebiliyor.Zaten halkın cahilce kulaktan kulağa yayılan dedikoduları iç anadolu ve karedeniz bölgesinde yaşayan insanları çabuk etkiliyor.Selahattin demirtaşı serbest bırakmıycak.En azından kılıçdaroğlu bırakmıycak.Katıldığı bir programda yargının bağımsız olacağını, eğer yeterli kanıt bulunamaz ise serbest bırakabileceğini söyledi.Dış ülkeler dahi selahattin demirtaşın hapiste tutulmasını yanlış buluyor.Çünkü adam yargılanmadan oraya girdi.Bunu orada tutan malum şahsın kendisi.Ama insanlar işte bunları anlamıyor.Anlamayınca da akpnin kazandığı sonuç kaçınılmaz oluyor.Tüm medya avcunun içindeyken sizce de insanların manipüle edilmesi normal değil mi? Bunun suçlusu kılıçdaroğlu değil, bunun suçlusu halkın kendisidir.Birini illaki suçlu ilan ediceksiniz en yakınınızdan başlayın.Seçimden önce kazandık naraları atıyorken, kılıçdaroğlunun çıkış politakalarını beğeniyorken, herkes heyecanla seçimi bekliyorken sonradan kaybedipte vay efendim senin yüzünden oldu, vay efendim sen olmasaydın kazanırdık gibi iki yüzlü davranışlar sergilemeyin.Hiç kimse kılıçdaroğlunun doğudan oy alabileceği kadar oy alamazdı.Bu bir gerçek.Siz sanıyormusunuz başkası gelse akpden oy çalabilirdi? Daha bu milleti tanımamışsınız.İdda ediyorum mehdi bile gelse bu halk kararsız kalır gene reise oy verirdi.Çakma milliyetçilerde akpden farksız.Onlarda nereye çekilse oraya giden tipten.Ekrem imamoğlunu taşlayanlar milliyetçiler değilmiydi? Eee şimdi bunlar ekreme oy mu vericekti? Mansur aday olsa zayıf hitabeti ve belediye haricinde bir icraatı olmamış bir adama mı oy verilirdi? Adam belediye başkanı olduğu şehirde fark atamamış.Nasıl olucak bu iş? Ben ankarada oturuyorum.Sincana, mamağa, etimesguta, ostime, keçiörene, şentepeye bir gidin sorun bakiyim mansura oy veriyorlarmıymış.Onu bunu bilmem kürt seçmenin çoğu sözünde durdu ve farkla doğuda kazandırdı.Kızılacak biri varsa Türk kökenli çakma milliyetçilere lafınız olsun.Ha, şunuda atlamadan geçmiyim.Bu seçimin ilk turda bitmesi zaten çok iyimser olurdu.Halk ilk tur tepki oyu vermiş olabilir.Kendimizi düzeltmek için büyük bir fırsat doğdu.Gerekli dersler çıkarılırsa kazanmamız işten bile değil. Şimdi geçelim notlarıma.Bu seçimi ilk turda kaybettiren net sebepler var.
ARKADAŞLAR BİZLER DAHA SEÇİMİ KAYBETMİŞ DEĞİLİZ BUNU AKLINIZDAN ÇIKARMAYIN.NE GÜZEL Kİ BİR ŞANSIMIZ DAHA VAR.BUNU DEĞERLENDİREBİLİRİZ.EĞER ŞİMDİ PES EDERSEK BİR DAHA ASLA ELİMİZE BU FIRSAT GEÇMEYECEK.HALA SONUCU DEĞİŞTİREBİLİRİZ.YILLARCA PİŞMAN OLACAĞIMIZ DAVRANIŞLARDA BULUNMAYALIM.SADECE BUNA İNANMANIZ GEREKLİ VE ÇOK ÇABALAMALIYIZ.SAKIN FORUMDAKİ İNSANLARIN ELEŞTİRİLERİNE KULAK ASMAYIN.ONLARIN ÇOĞU MUHALİF GÖRÜNÜMLÜ AKTROLLER.AMAÇLARI SADECE BİZLERİ UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYİP SANDIĞA GİTMEMİZE ENGEL OLMAK.FAKAT YAPMIYCAZ.AKSİNE DAHA BİR ÇOŞKUYLA GİDİCEZ.GİDİCEZ Kİ BİZDEN KORKSUNLAR.EĞER TÜM ÇABALARA RAĞMEN GENE KAYBEDERSEK O ZAMAN SİZDEN ÖNCE BEN KONUŞUCAM MERAK ETMEYİN.YETER Kİ BİZDE ONLAR GİBİ DAVAMIZDAN DÖNMEYELİM.UNUTMAYIN "BİR BOKSÖR DÜŞTÜĞÜNDE DEĞİL, AYAĞA KALKAMADIĞINDAN KAYBEDER".ONLAR SİZİN DÜŞTÜĞÜNÜZÜ SANIYOR.ZAYIFLIĞINIZDAN YARARLANMAYA ÇALIŞIYORLAR.AMA BİLMİYORLAR Kİ BİZLER ASLA YIKILMAYIZ.BU SEÇİMİ KAZANICAZ.BEN İNANIYORUM VE SİZE GÜVENİYORUM.GÜN ÖFKE VE KAVGA GÜNÜ DEĞİL.ONLARA BAKIN HİÇ BİRBİRLERİNE DÜŞÜYORLAR MI? HAYIR! BİZDE YAPMIYCAZ.ELEŞTİRİLERİNİZİ SEÇİM SONUNA SAKLAYIN.ŞİMDİ MOTİVASYONUMUZU YÜKSEK TUTALIM VE BU SEÇİMİ ALALIM.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN! ZAFER TÜRK MİLLETİNİNDİR. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 19 Mayıs 2023; 3:13:56 > |
Lütfen Sakin Olun ve Beni Dinleyin (çiğküfte)

-
-
Türk milleti bu kadar uzun bir yazıyı okumaz elit geçinen kesim bile özet geç senin menfaatin için diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bir AKP fanatiği yada trolünü kaale almamalı kimse. Muhalif blok bu ülkenin siyasi çoğunluğunu oluşturuyor. Herkes sandığa gelmeli!
Kaybedilecekse bile varlığımız onların aklına kazınsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@BlackGhost12
Burada sende atıp tutuyordun Bay Bay Kemal ilk turda açık ara kazanacak meclisi de alacak diye noldu ???
Alayınız sandığa gömüldünüz burada halen daha hayal satmaya devam ediyorsun...
-
O da onların ayıbıdır.Gerçi ilk cümleyi ve son pragrafı okumak bile yeterli.
-
Ağa hepsini okumadım ama dolaşma kısmı biraz sıkıntı bence.
KK'nın linç edilmek istendiği, yüzüne yumruk yediği bir ülkede yaşıyoruz.
Herşeyi geçtim bu kadar seçim kaybetmiş bir adamın aday olması bile absürt bile bile lades dediniz .
-
Seçimi kaybetmenin sorumlusu halktır.Yıllardır bir adama taparcasına muamele gösterirsen karşısına kimi koysan kaybeder.
-
Kılıçdar aday olmasa şu an sokaklarda zafer turu atıyor olurdun burada kriz yönetimi yapacağına.
Hayır periah hocam.Şuan bir başkasıda olsa ikinci tura kalmıştık.Buna adım gibi eminim.Sadece süreç uzuyor o kadar.Kazanan gene millet ittifakı olucaktır ben inanıyorum.
-
Çünkü ben halkın sesi olarak buradayım.Bu yüzden beni dinlemeniz gerekli.Sinan oğanın bir karar vermesi lazım.Şuan o bize muhtaç.
-
Valla ben sandığa gitmeyi düşünmüyordum Sinan Oğan'a imza vermiş bir insan olarak fakat burada saydığım arkadasların sözü nedeniyle kararsız kaldım.
Ümit Özdsğ'ı telefonlarına bile yanıt verilmemiş adam tamamen görmezden gelinmiş ancak tek basına millet ittifakında ki 4 partiden çok daha fazla oy topladı kendisi. Arabasını ve tesbih koleksiyonunu satıp seçim kampanyası yuruttu Türkiye mülteci çöplüğü olmasın diye.
Sinan Oğan ve Ümit Özdag dinlenir İçişleri bakanlığı veya göçle mücadele konusunda makam sağlanırsa bu isimlere. Sinan Oğan millet ittifakını destekliyorum derse sandığa gidip Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğim.
Sinan Oğan ve Ümit Özdağ 5 puan oyu blok olarak getiremez ancak en az 2.5, 3 puan katkı sağlarlar ki 1 puan bile çok önemli olacak. Yinede umudum yok ama Kılıçdaroğlu adı yuzunden o kadar handikaplı baslıyoruz ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her ne kadar seninle uyuşmasakta bilmeni isterim ki aslında tek bir ortak noktada buluşuyoruz.İkimizde mevcut hükümetten sıkılmış vaziyetteyiz.Bir karar vermelisin.Ya bu çile devam etsin ya da değişim olsun.Bir kaybın yok ki en azından denemiş olucaksın.Ümit özdağ bugün kılıçdaroğluyla görüşücek.Sonrada sinan oğan ile beraber üçü görüşücek.Muhtemelen anlaşmaya varacaklar.Kendi desteklediğin partinin bile insanları anlaşıyorsa sana kılıçdaroğluna oy atmaktan başka ne düşer söylermisin? Demek ki ikna etmiş olucak ve ortak ideolojide buluşacaklar.Göç bakanlığı teklif edileceği söyleniyor.Kılıçdaroğlu hakkında ise çok ön yargılısın.Aslında bizim insanımız buradan kaybediyor.Mesela reisin hataları olsa dahi onu bağrına basıyor.Liderlerine sahip çıkıyor.Biz muhalif kesim olarak hiç sahip çıkmıyoruz.Hemen suçlamaya başlıyoruz.Böyle olmaz.İyisiylede kötüsüylede desteklememiz gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 19 Mayıs 2023; 1:36:58 >
-
Türkiye'nin son 30 yılında gerceklesen en kritik seçimi halkın önyargılarını kırmak için deneme yapılması gereken en iyi zaman değildir.
Halk kimi istiyorsa onu çıkaracaksın tersine gitmeyeceksin.
Yarını bekliyorum. Ümit Özdsğ'ı strm dolu açıklamalarını dinledim Halk Tv' de fakat orada şunuda gördüm Ümit Özdsğ'ı Cumhur ile anlaşmaya en ufak bir niyeti bile yok. Kılıçdaroğlu doğru bir diplomasi yürütürse Ata İttifakının desteğini alacak.
Ardından da Babala Tv' deki yayından da alnının akıyla çıkabilirse belki bir şansı olur. Çünkü Cumhur seçmeni rehavete kapılabilir.
-
Sen misin halkın sesi ?
Seçim döneminde herkese atıp tutuyodun.Bana bile salladın.Senin dediklerin olmadı benim dediklerim oldu. Sen halkın sesi falan değilsin.
Tuttuğunuz partiyi hiç bir konuda eleştirmeyen koşulsuz destek çıkan birisin.Sizden bu forumda tonla var.
İlk turdaki yenilgiyi de hemen halka paslamış. Madem halk böyle diyorsun o zaman ona göre adayını çıkaracaksın. Yeni mi öğrendin bu halkın verdiği tepkiyi. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç almayı bekliyorsunuz
Seçimden önce sana demiştim.Seçim sonrası forumda ağlayacaksınız. Kaybetmenin faturasını da başkasına atacaksınız.Bir 5 sene sonraki seçimde de bu kafayla devam edeceksiniz. Her şey tek tek oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 19 Mayıs 2023; 1:56:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Hiç bir AKP fanatiği yada trolünü kaale almamalı kimse. Muhalif blok bu ülkenin siyasi çoğunluğunu oluşturuyor. Herkes sandığa gelmeli!
Kaybedilecekse bile varlığımız onların aklına kazınsın. |
@BlackGhost12 Burada sende atıp tutuyordun Bay Bay Kemal ilk turda açık ara kazanacak meclisi de alacak diye noldu ??? Alayınız sandığa gömüldünüz burada halen daha hayal satmaya devam ediyorsun... |
Kılıçdar aday olmasa şu an sokaklarda zafer turu atıyor olurdun burada kriz yönetimi yapacağına. |
Sen misin halkın sesi ?
![]() Seçim döneminde herkese atıp tutuyodun.Bana bile salladın.Senin dediklerin olmadı benim dediklerim oldu. Sen halkın sesi falan değilsin. Tuttuğunuz partiyi hiç bir konuda eleştirmeyen koşulsuz destek çıkan birisin.Sizden bu forumda tonla var. İlk turdaki yenilgiyi de hemen halka paslamış. Madem halk böyle diyorsun o zaman ona göre adayını çıkaracaksın. Yeni mi öğrendin bu halkın verdiği tepkiyi. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç almayı bekliyorsunuz Seçimden önce sana demiştim.Seçim sonrası forumda ağlayacaksınız. Kaybetmenin faturasını da başkasına atacaksınız.Bir 5 sene sonraki seçimde de bu kafayla devam edeceksiniz. Her şey tek tek oluyor. |
Benzer içerikler
- abdullah baba 3. dünya savaşı
- elektrikli traktör ne oldu
- gerçek atatürk kimdir
- necip fazıl kısakürek atatürk
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- iphone servis yok
- kapanan hat nasıl açılır
- ysb 82
- teknofest sosyal
- noter bilgi mesajı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X