Şimdi Ara

Lüks otomobilde hava yastığı dehşeti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşadamı Abdullah Tarakçı, önündeki otomobile çarptığı sırada açılan hava yastığının kurbanı oldu. Hava yastığının içinden fırlayan cisim, işadamının boğazını kesti. Tarakçı yoğun bakımda.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde iki lüks otomobilin karıştığı trafik kazasında, işadamı Abdullah Tarakçı'nın kullandığı otomobilin açılan hava yastığı işadamının boğazını kesti. Hava yastığının içinden kaza anında 13 santimetrelik parça fırladığı ve Tarakçı'nın boğazını kestiği kaydedildi. Ağır yaralanan işadamının kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam savaşı verdiği kaydedildi.

Olay geçtiğimiz hafta Gaziemir Ankara Caddesi'nde meydana geldi. Sakarya'daki Tarakçıoğlu İnşaat'ın sahibi işadamı Abdullah Tarakçı, yönetimindeki lüks otomobiliyle seyir halindeyken öndeki bir başka lüks otomobilin ani durması sonucu kaza yaptı. Kazanın ardından Tarakçı'nın otomobilindeki hava yastıkları açıldı. Devreye giren hava yastığının içinden çıkan 13 santimetrelik bir cisim talihsiz adamın çenesinin sol tarafından girerek dişlerini, dilini, nefes borusunu ve şah damarının yanındaki damarları parçaladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazaya karışan diğer otomobil sürücüsü aracından indiğinde Tarakçı'nın kanlar içinde kaldığını görerek durumu 112 ekiplerine bildirdi. 112 ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Tarakçı'yı ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede ameliyata alınan Tarakçı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Yeni Asır

Bu aracın markası nedir?

Lüks otomobilde hava yastığı dehşeti!

http://www.hurriyet.com.tr/luks-otomobilde-hava-yastigi-dehseti-bogazi-kesildi-1962017-40525515

• Araç sanırım Panamera. Olay ise olacak iş değil..
  • Porsche sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Porsche cayenne bu araç geçmiş olsun tekrardan araç sahibine

• Fabrika cikisli hava yastigiysa cok para alir

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Fabrika cikisli hava yastigiysa cok para alir

Yaşarsa ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde İmalat hatalı bir araç yüzünden zarar görüpde tazminat alan biri oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç porsche cayenne. inşallah kurtulur adam. Allah yardım etsin.
    merak ettiğim araçta daha önce direksiyon yada hava yastığı değişimi var mıydı?
  • EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    Yasamazsa ailesi otturur ;)

• koltuğa tam oturmamışsınız, eğik durmuşsunuz, başınız dik değilmiş, arabaya sağ ayakla girmemişsiniz gibi bahanelerle kullanıcı hatası diyerek sonuçlanma olasılığı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anafor

Ülkemizde İmalat hatalı bir araç yüzünden zarar görüpde tazminat alan biri oldu mu?

Duymadim

• Eğer araba daha önceden kazalıysa, benim tahminim sanayide havayastığını toplarken içinde bir şey unuttular.
    Fırlayan parçaya bakmak lazım.

Doktorun midede makas unutması gibi bir durum bence...
  • Takata hava yastıklarında olan sorun değil mi bu? Hava yastığının açılması sırasında metal parçalar da fırlıyor aracın içerisine ve yolculara zarar veriyor.

Edit: imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • araç porsche cayenne.
    muhtemelen ensesi kalın bi adam.eğer yaşarsa porsche ile ciddi mahkeme sürecinden geçecekler.
    airbagle alakası yok.direksiyon ve arma kısmını porsche üretir.airbag üreticisinin kapsamı dışında kalacaktır.
    fakat vag çirkeflik yapıp airbag üreticisini mahkemeye verecektir. hatta" senden airbag almam haa" diyerek tehdit bile edecektir.
    süreci merakla bekliyorum.inşallah adam ölmez...
  • Dogus Oto bunun ustume tazminat alir kaza yapandan.

• Öncelikle araç sahibine acil şifalar diliyorum.

Bu araç Vw, Skoda, Renault, Toyota, Ford, Hyundai vb. halkımızın için ulaşılabilir bir model olsaydı şimdi aracı yerden yere vurmuştuk bile.. Araç Porsche olduğu için herkes farklı bir senaryo ile olaya yaklaşmış. Elbette araç hasarlı olabilir, sonradan hava yastığı değiştirilmiş olabilir ancak bahsettiğim modellerden biri olsaydı biz bu ihtimali bile göz önünde bulundurmaya bilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: anafor

Ülkemizde İmalat hatalı bir araç yüzünden zarar görüpde tazminat alan biri oldu mu?

Kullanıcı hatası kaza yapmasaymış(!!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Öncelikle araç sahibine acil şifalar diliyorum.

Bu araç Vw, Skoda, Renault, Toyota, Ford, Hyundai vb. halkımızın için ulaşılabilir bir model olsaydı şimdi aracı yerden yere vurmuştuk bile.. Araç Porsche olduğu için herkes farklı bir senaryo ile olaya yaklaşmış. Elbette araç hasarlı olabilir, sonradan hava yastığı değiştirilmiş olabilir ancak bahsettiğim modellerden biri olsaydı biz bu ihtimali bile göz önünde bulundurmaya bilirdik.

Saydığın markalar'da halkın ulaştığı markalar değil ki, bu ülkede dacia bile Almanya'nın bentley'i

• Araç Porsche olduğu için haber yapılıyor.Sıradan bir marka olsa haber bile yapmazlar.
  • şu olay başına yıldırım düşmesi gibi olay, 60milyonda 1 ihtimal yazık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.