|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çevrimiçi kullanıcı yorumları, Uniroyal Rainexpert 5 lastiklerinin genel olarak olumlu karşılandığını gösteriyor. Kullanıcılar, özellikle ıslak zeminde mükemmel yol tutuşundan ve fren performansından memnun kalıyor. Ayrıca, bu lastiklerin kuru zeminde de iyi bir yol tutuşu sağladığı ve düşük yuvarlanma direnci sayesinde yakıt tasarrufu sağladığı belirtiliyor.
Bununla birlikte, bazı kullanıcılar lastiklerin sessiz olmadığından şikayet ediyor. Ayrıca, sert sürüş koşullarında lastiğin yıpranmasının hızlı olabileceği de bildiriliyor.
Genel olarak, Uniroyal Rainexpert 5 lastikleri, ıslak zeminde güvenli ve yüksek performanslı bir sürüş deneyimi isteyen sürücüler için iyi bir seçimdir. Ancak, sessiz sürüş veya dayanıklılık öncelikleriniz arasında yer alıyorsa, başka seçenekleri değerlendirmelisiniz.
Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AMD Ryzen 7 5800X3D • Msi RTX 3080 Suprim X 10G • Msi B550 Tomahawk • G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) • DeepCool LS520 WH 240MM • WD Black SN770 1Tb Gen4 • WD Blue SN570 1Tb Gen3 • Samsung 870 Evo 1Tb • Samsung 860 Evo 500Gb • Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum • CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz • Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
|
|
Yaz lastiği kullanacağım bu modelde yaz lastiği < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Evet yakınmışız :) satın aldım lastikleri. Umarım bende memnun kalırım. Zamanla deneyim edeceğim bu arada büyük ihtimale 12. Ayın başlarında tekrar zam gelecek lastiklere :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uniroyal lastik 80 li yıllara kadar Türkiye de Adapazarı'ndaki fabrikasında üretilen kaliteli yumuşak bir lastikti. Ancak daha sonra Goodyear fabrikayı satın aldı ve Uniroyal Türkiye'den çıktı. Şimdi yurt dışında üretim yapmaya devam ediyor. Yumuşak güzel bir lastiktir. Continental ve Michelin ortak ürünüdür. Orta üst sınıf kalitededir. Kuru ve Yağmurlu havalarda güvenlidir. Uygun fiyata bulunursa rahatça alınabilir. Ülkemizde üretilen Goodyear Lassa ve Bridgestone lastikleri hariç, Petlas ve diğer tüm yan markaların tümü, Çin, Kore ve Sırbistan da de üretilen tüm lastiklerden daha kalitelidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywin -- 7 Temmuz 2022; 0:29:33 > |
|
Türkiye şartlarında aracınız için orta ekonomik ve güvenilir lastikler 1)-Goodyear Efficientgrip Performance, 2)-Bridgestone T005 Turanza, 3)- Uniroyal Rainexpert 5 4)-HANKOOK K125 VENTUS PRIME 3 önerilebilir. Bunların içinde ekonomi ve güvenlik olarak benim favorilerim 1 ve 2 numaralar. ikisi de ülkemizde üretiliyor. 3 numara Avrupa 4 numara ise Kore markası. Tabi maddi duruma göre dünyada tercih edilen markalarda 1. Sırada Continental 2. Sırada Michelin var. |
|