Şimdi Ara

Lüks otomobilde hava yastığı dehşeti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lüks araçlarda aşırı derece kazalı ama toplanmış araç var.Buda onarım görmüş bir araç olabilir.Onarımın standardıda malum...

Orijinalden alıntı: talharo123

Yasamazsa ailesi otturur ;)

Kim neyi otturuyor arkadasim. Türkiye burası. Alacaklari çok çok bi Panemare parasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya olaya el atsa ya hani çok insalcıllar ya.Haberi carscoops , motor1 gibi sitelerde dünyaya duyurmak gerek.airbag Takata ise araç niye servise çağrılmamış.

Alaman tankı ,premium ,alman mühendisliği buda teneke alman tenekesi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 20 Temmuz 2017; 23:31:36 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir şey çıkmaz
    bu ülkede doktor senin midende koskoca makas unutuyor da bir şey çıkmıyor
  • Öncelikle geçmiş olsun allah acil şifalar versin sanırım bu adamın ilk kazası değil ve haberde ikinci bir lüx araçdan daha bahsediyordu sanırım yarışırken kaza yapmışlar. Bence airbag daha önce tamir görmüş ve işlem görmüş benim aklıma bu geldi
  • Muhtemelen hasarlı aracı toplamışlar. Hava yastıklarında yaşanan sorunları çok gördüm duydum ama bunda direksiyon parçalanmış. Orjinal hava yastığını kullanan eski sıradan bir araçta bile böyle bir şey olmaz. Muhtemelen pert bir aracı toparlayıp satmışlar adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Önceden de yazmıştım. Direksiyonun ortasındaki marka logosu oldum olası korkutur beni. Ya hava yastığı açıldığında gözüme gelirse, boğazıma saplanırsa....

benim arabada marka logosu deri üzerine kabartma şeklinde
    şanslıyım

http://www.hurriyet.com.tr/james-deanin-kaza-yaptigi-lanetli-porsche-nin-sir-perdesi-kalkiyor-30208093

Ayrıca Paul Walker reyiz de ne yazık ki içinden çıkamadığı Porsche'de yanarak öldü, hala içim sızlar.

hava yastığı ile ilgili ciddi tehlikeli durumdan bahsediliyor

İki seçenek var ya üretim hatası, ya da önceden kaza geçirip Tekrardan toplanmış olabilir..

Birde bu marka logoları çok tehlikeli..Logo yerine şeffaf malzeme koyan markalarda var..

• Fotoğrafta garip olan bir durum var.
    Hava yastığı açılmış ama ortada hava yastığından eser yok.
    Ayrıca direksiyon göbeği ne var ne yok parçalanmış.
    Normalde hava yastığı açıldığında göbeğin plastiği yarılır ve hava yastığı şişer. Söndüğünde de orada kalır.
    Bu resimde hiçbir şey kalmamış. Sanki bomba patlamış gibi.
  • Biz tam 47 gün hastanede kaldık. Eşim 2 kez ölümden döndü her ne olursa olsun böyle birşeyin bedeli olamaz. Yaşadığımızı bir Allah birde biz biliyoruz. Biz yaşam mücadelesi verirken hakkımızda bir sürü haber yapılmış. Biz bu aracı alırken hava yastığının değiştiğini bilmiyorduk. Porsche marka bir aracın bu şekilde tamir görmesi saçma! Bu marka ürününü satarken şartları yok muydu? Yapan sigorta şirketi ve aracı satan firmanın vicdanını Allah'a havale ediyorum. Gerekli hukuki işlemleri biz başlatmasak bile savcılık başlattı. Savcı raporunu hazırlıyor. Herkes tabii ki bir bedel ödeyecek. Ama hiç kimse bizim verdiğimiz yaşam mücadelesini anlayamayacak. DUYGU TARAKCI

Orijinalden alıntı: a.d.h.k

Biz tam 47 gün hastanede kaldık. Eşim 2 kez ölümden döndü her ne olursa olsun böyle birşeyin bedeli olamaz. Yaşadığımızı bir Allah birde biz biliyoruz. Biz yaşam mücadelesi verirken hakkımızda bir sürü haber yapılmış. Biz bu aracı alırken hava yastığının değiştiğini bilmiyorduk. Porsche marka bir aracın bu şekilde tamir görmesi saçma! Bu marka ürününü satarken şartları yok muydu? Yapan sigorta şirketi ve aracı satan firmanın vicdanını Allah'a havale ediyorum. Gerekli hukuki işlemleri biz başlatmasak bile savcılık başlattı. Savcı raporunu hazırlıyor. Herkes tabii ki bir bedel ödeyecek. Ama hiç kimse bizim verdiğimiz yaşam mücadelesini anlayamayacak. DUYGU TARAKCI

merhaba;

siz aracın sahibi misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1000 -- 15 Eylül 2017; 16:1:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.