250-300 bin tl arası suv tavsiyesi
Araç suv ve otomatik olmalı.Tercihen sıfır olmalı, ama çok fiyat performans aracı ise temiz 2018-2019 model araç da olabilir.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Aklıma şu an skoda kamiq geldi sadece.
Bu kazada kim hatalı
Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası
Kuruntu mu yapıyorum emin değilim ama bu aralar sil süpür kampanyasını düzenli kullanıyorum ve çıkan hediye internetlerin ışık hızıyla bittiğini gözlemliyorum.Normal kendi internetimle yaptığım kullanımın neredeyse 2-3 katını harcıyor ya da bana öyle geliyor.Bu durumdan şüphelenen, dikkatini çeken var mı?
Sarı sitede gezerken linkteki ilan dikkatimi çekti.Ne gibi bir sebeple, sadece direksiyon kutusunun değişmesi gereken hasar garantiye girmez?Düşündüm mantıklı bir açıklama bulamadım, fikri olan var mı?Araca tam 75 bin tl hasar kaydı eklenmiş, büyük mağduriyet değil mi?
Kelepir skoda superb
Görünce ne diyeceğimi bilemedim, sıcak fırsatlara ekleyip eklememe konusunda kararsız kaldım .Yüzsüzlüğün son noktası sanırım.Açıklama kısmı daha da vahim .Konusunu açmadan duramadım büyük ihtimal ilan kaldırılır yakın zamanda, büyük rezalet.
İlan kaldırılırsa diye ss:
Porsche macan yürütme maliyeti
|
Seat leonun önlenemez yükselişi
|
Şu ilana bakar mısınız
|
Makyajlı passat alınır mı?
C180 coupe aldım
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.725
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.464 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.099 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası